reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Cześć dziewczyny!!!
Ccaroline wszystkiego najlepszego w dniu urodzin, spełnienia marzeń, lekkiego rozwiązania i zdrowego ślicznego dzidziusia.

Po wczorajszej wizycie trochę się zdołowałam, już sama nie wiem co myśleć, w poniedziałek mam sie zgłosić do szpitala i wtedy zrobią mi USG i zadecyduje mój gin czy będę rodzić SN czy przez CC. Powiedział że dzidziuś jest długi a nie gruby więc może dam radę urodzić naturalnie ale musi zobaczyć ile jeszcze urósł od ostatniego USG.
Dobra kochane spadam się położyć bo mnie strasznie kręgosłup boli, wpadnę do Was później.

reklama
dziewczyny, moja nienawidzi zmian pieluchy, może cos w tym jest ;-)
dziś w nocy strzeliła taaaaaakąąąą kupę, a że ciemnawo w pokoju było (nie chciałam jej rozbudzac światłem), to dopiero rano odkryłam, jak pieknie ją umyłam :szok:
najlepsze jest to, że jak Ola juz kupe zrobi, to od razu zasypia, nawet nie stęknie, że ma brudno ;-)

no i tez uwielbia robic niespodzianki przy zmianie pieluchy, tylko jej czysta podłożę, od razu siku albo kupa idzie ;-)

słuchajcie, czy wasze bobasy też tak sie drą przy kapieli???
staram sie szybko i sprawnie ja myć, ale wiadomo... pewnie nabiorę wprawy niedługo...
na razie na sama myśl o kąpaniu Oli zimny pot mnie oblewa :zawstydzona/y:

o tak, placz przy kapieli to standard. Wlasnie dzisiaj bedziemy to robic.
Robimy to we dwoje, ja polewam woda Niunia a Karol go namydla, myje, a ja splukuje.

potem kladziemy na reczniczek, zawijam go na chwilke i placz ustaje :-)

dzisiaj nasmaruje Niunia oliwka, bo mu skorka schodzi z brzuszka.

a.. dziewczyny kiedy obcinalyscie pazurki dzieciom?

Króliczątko opisałaś to tak pieknie, że właśnie piszę ten post i beczę, bo chciałabym żeby mój drugi poród tez był taki spokojny. Dodałaś otuchy Wszystkim:happy2: Wielka buźka dla Ciebie:::::::::::::::::)))))))))))))

reklama
Do góry