reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Czesc kobitki!!
Data dzis nieczego sobie, tylko, ze u mnie na nic sie nie zapowiada:-(...
Troche szkoda, bo ona coraz wieksza!!!
:baffled:Jak ja pozniej wypchne!
Kolezanka(nie ma jej na forum) miala wczoraj cc, bo brak rozwarcia:wściekła/y:,
jakis krwotok doatala i cos z lozyskiem:no:.
Biedulka przedwczoraj caly dzien w bolach, zeby ja wczoraj pocieli!
Ale ona pozatym, ze wyczerpana to zdrowa i malutka tez zdrowa:-)
jade je dzis odwiedzic!
Mam tez termin u poloznej(ostatni), moze mi zrobi ktg?!:tak:
Fajnie by bylo!

reklama
peperka też mam cały czas brzuch twardy, a jak sa skurcze to twarnieje jeszcze bardziej
Dziewczyny, te co urodziły, opisujcie swoje historie na opowieściach z porodówki, chociaż pewnie u was czasu brak
Kurczę wczoraj znowu musiałam się ogolić, zapowiedziałąm mojemu M że jeśli za tydizeń nie urodzę to on mnie goli, bo ja już mam dość

mnie to dziś czeka, jutro wizyta u poloznej wiec na bóstwo musze być zrobiona. i mój M mnie musi ogolić inaczej nie dam rady

ja tez nie wiem, co z tymi ginekologami...

mój wystawił mi L-4 do dnia terminu bez problemu:sorry2:

dziwne to jakieś

wyszło u nas słoneczko, a ja mam dziś ochotę śpiewać, skakać i nie wiem co jeszcze - chyba mi już palma przedporodowa odbija:-D:-D:-D:-D

w każdym razie idę zaraz na spacer, plus do szpitala, bo moja ciężarna psiapsióła plamiła i zostawili ją na oddziale:dry:

dobrze, że do szpitala 10 minut z buta - no dobra 20 biorąc pod uwagę moje toczenie się:-D:-D:-D

M mi wprawdzie zabronił :)-p), ale sorki, nigdy go nie słucham - to raz, a po drugie co mi się może stać - najwyżej złapią mnie skurcze na porodówce:-D:-D:-D:-D

hej Mamuśki, mam do was pytanie?
straszliwie mnie ciekawi jak bardzo urosły wam cycuchy, jak zaczęły produkować mleko

bo ja się boję, że mój big cyc, będzie jak u Cycoliny

Witam sie słonecznie!:-)
Jedzimy dziś złożyć papiery na becikowe i po pesel z malutką, lekko ja się dotlenie bo mam juz po dziurki siedzenia w chałupce!
Ccaroline sto lat kochana !!!!:tak::tak::tak:
MoniSkaBe trzymam kciuki za badanie Pawełka! I pamietaj zajrzyj ze swoją sprawą!!

mag007 Dlaczego Ci zabronil?:sorry2:
Ruch w ciazy wskazany!!!:-)
Moj nie chce mi auta dawac!!!!!!!!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Uwaza, ze w 9 juz nie powinnam!
Tez jade do kolezanki ale ona juz ma dzidzi;-).
Tez mam ostatnio super humor, tylko na porod sie nie zapowiada.
Ciagly brak jakichkolwiek skurczy!!!

MI moja ginka wystawiła ostatnio zwolnienie na miesiąc czyli do 26 marca, a termin mam na 15, mam nadzieję ze ten 26 to nie data kiedy urodzę
mag007 do szpitala to możesz spokojnie iść:) A ja w piątek wybieram się na zakupy, mam nadzieję ze wody nie odejdą mi w media mar

reklama
MoniSkaBe - na sama mysl o Pawelku tak ci sie zaczelo robic???? :-) slyszlam ze tak bywa czasem...

Kurcze - fajnie z tym mlekiem macie - jak sobei przypomne to odciaganie po pol godizny czego efektem bylo ledwo 15ml to mnie szlag trafia :-D
tak, pomysLalam , ze juz spi 2 godziny i pewnie zaraz wstanie na karmienie. I poczulam ze mi cos cieknie. No i piers ktora byla w kolejce do karmienia i polała :-D hehe
hej Mamuśki, mam do was pytanie?
straszliwie mnie ciekawi jak bardzo urosły wam cycuchy, jak zaczęły produkować mleko

bo ja się boję, że mój big cyc, będzie jak u Cycoliny
hmmm.. no mi urosly sporo. Znaczy na pewno zrobily sie kraglejsze, pelniejsze.
a ze z natury nie jestem obdarzona zbyt wybujałym cycochem to sie ciesze :-D

Do góry