reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Witajcie jak zwykle rano.
Ciekawe czy jednak wczoraj udało się którejś urodzić ;) :-D
Ja dziś wstałam z bólem głowy i to nie wiem dlaczego - normalnie spałam z przerwami, tylko coś mnie w nocy lekko gardziołko bolało, ale aby nie przeziębienie, bo mnie zawsze trzyma dość długo:wściekła/y:.
Dziś mam wizytę ale dopiero 18:20 więc mam jeszcze trochę czasu. Mężuś mnie doprowadził do ładu wczoraj :-D i jeszcze żartował że - zaczyna mu się to podobać i mógłby być "takim" fryzjerem , a do tego paplał że kilka fajnych wzorków mi wyciął :-).
A i różyczkę wczoraj też dostałam :tak:. Zresztą dzisiaj nasza 4 rocznica zaręczyn - miała być 8 marca ale pierścionek do sklepu nie dojechał :-D. No i się kochany jeszcze tłumaczył że tylko różyczka - bo zawsze były ogromniaste bukiety ale ja osobiście wolę jeden skromny kwiatuszek więc chyba dlatego :tak: .
Lecę chwilę poleżeć jeszcze może ten ból pójdzie sobie :-(. Miłego dnia :-):-):-)

reklama
Czesc dziewczyny!!
Ja tak na minutke, bo zaraz uciekam na gimnastyke dla ciezarnych!!!
:-DSama nie wierze, ze jestem jeszcze w stanie!!!:-D
Wczoraj dzwonila do mnie kolezanka(nie ma jej na forum), tez marcowka
ma na 14 termin i mowila, ze od rana w bolech, a dopiero o 22:30 dali jej jakies srodki
przeciwbolowe, biedaczka skurcze miala, a rozwarcia nie!!!:sorry2::sorry2::no::confused:
Mam nadzieje, ze jak wstanie to da znac co tam teraz nie chce jej budzic mam nadzieje, ze zasnela.
Dobrze ja uciekam sie gimnastykowac !
Trzymajcie sie!
A co do wagi to slyszalam, ze okolo8kg sie traci, po porodzie.

A co do wagi to slyszalam, ze okolo8kg sie traci, po porodzie.

Oby było tak jak mówisz bo jeśli nie to bedzie duuuużo pracy:p
Ostatnio w dd tvn był wywiad, jak wrocic do formy po ciązy i oczywiście nic nowego nie powiedzieli-cwiczenia i dietka..
Ja juz nie mogę się doczekać jak zacznę wkońcu ćwiczyć ale to pewnie za 2 miesiace...

no.. to przed samym porodem nie bylam wazona, ale na ostatniej wizycie u gina (prawie miesiac przed porodem) wazylam 82, no to liczyc ze przytylam gdzies 2 kg przez miesiac to teraz waze - tydzien po porodzie - 75.
No to stracilam okolo 9 kg.
A wazylam sie z pelnymi cycami i po sniadaniu. Takze.. nie wiem :-D

Witam :)

Co do Wagi, z Dawidem mi zeszło 10 kg, on sam ważył 4.

Wiadomość od Czarnuszki na odpowiednim wątku.

U nas nocka spokojna, zaczynam się denerwować, że mała nie chce wychodzić, dzisiaj wizyta, ciekawa jestem co powie lekarz, ja chcę już być po!!!!!!!

Miłego dnia!

Monia super !! Juz mi troche lepiej:) Wagowo mam tak samo jak Ty przed porodem :) pomyslec ze wazyłam 60 kg....jak tez strace te 9 kg, to juz poł biedy, zostanie mi jakies 15 do zrzucenia, przed sluybem straxcilam 12 kg w pol roku takze mysle ze dam rade :)))

reklama
Do góry