reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

witajcie
ja jeszcze 2 w 1 ale cos czuje ze juz niedlugo, calą noc nie spalam ciagle meczyly mnie skurcze i nadal mecza tak od 1 do 3 byly nawet regularne co 5-6 minut ale potem od 3do3.30 zrobily sie co 8-10 potem wstalam troche pochodzic bo wtedy mnie boli ale nie za bardzo wtedy umiem liczyc te skurcze ale jak po 5 sie znowu polozylam to znowu skurczyki czuje tak roznie w przedziale od 5 do 10 min tyle ze coraz mocniej zaczynają bolec no i moja wydzielina caly czas podbarwiona krwią
czekam teraz na mezusia bo na 6 musial pojechac do pracy i obiecal po 8 przyjechac i miedzy 9 a 10 mamy isc do szpitala tak sie umowilismy z moim lekarzem
milego dnia

Kochana ja myślę, że u Ciebie dzisiaj już będzie po wszystkim. Trzymam kciuki.:tak:

Monia super !! Juz mi troche lepiej:) Wagowo mam tak samo jak Ty przed porodem :) pomyslec ze wazyłam 60 kg....jak tez strace te 9 kg, to juz poł biedy, zostanie mi jakies 15 do zrzucenia, przed sluybem straxcilam 12 kg w pol roku takze mysle ze dam rade :)))

Kochana ja też ważyłam 60 przed ciążą i teraz juz ponad 80 kg mam nadzieję że szybko zrzucę. Tez mnie dołuje jak myślę że az tyle mi przybyło.

A tak w ogóle to witam Was kochane i dziękuję za życzenia.:-)

reklama
Nio to tez pocieszajace ze nie jestem sama z tymi kilogramami :))) po porodzie bedziemy sie wzajemnie dopingowac przy odchudzaniu :) o ile nam nasze malenstwa pozwola zagladac na BB ;)

Witam, u mnie nocka taka sobie cos ostatnio nie moge spac. Rano oczywiscie wstalam o 5 meza do pracy wyszykowac o mnie bolal brzuch tak jak na okres. Teraz juz mi przeszlo ale mala sie tak w brzuszku wierci ze juz nie wiem jaka pozycje mam przyjac przy tym laptopie:)

No jestem spakowana wreszcie :)))
Powiedzcie mi dziewczyny w co ubieracie malenstwo na wyjscie ? musze mezowi taka torbe spakowac i nie wiem co zabrac dla d\zidzi, tzn zeby nie przesadzic ..

Nio to tez pocieszajace ze nie jestem sama z tymi kilogramami :))) po porodzie bedziemy sie wzajemnie dopingowac przy odchudzaniu :) o ile nam nasze malenstwa pozwola zagladac na BB ;)

też się do was podłączam dziewczynki...przed ciażą ważyłam 58kg a teraz 83kg :dry: z tym że w dodatku jestem niska - 160cm wzrostu...a poszło mi wszędzie...nogi są okropne, uda ocierają sie o siebie bleeeeeeee... Mój J mówi na mnie "Pudzianek" :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

też się do was podłączam dziewczynki...przed ciażą ważyłam 58kg a teraz 83kg :dry: z tym że w dodatku jestem niska - 160cm wzrostu...a poszło mi wszędzie...nogi są okropne, uda ocierają sie o siebie bleeeeeeee... Mój J mówi na mnie "Pudzianek" :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

ja tez mam 160 cm wzrostu, ale przed ciaza wazylam 50 kg a teraz mam 68 masakra. Niby az tak bardzo strasznie nie wygladam (tak mi sie wydaje) ale ta liczba 68 mnie przeraza!

A mnie z kolei wiekszosc poszła od pasa w góre, i dopiero smiesznie wygladam, nogi chudziutkie,( tzn w udach troszke tez przybylo..) a góra tsaka ogromna... a wzrostu mam 166 cm

Cześć Laski:)
U mnie nocka idealna wręcz w porównaniu z poprzednimi.Mniej jestem na forum bo wpadłam w uzależnienie od pasjansa na komputerze...i wczoraj dorwałam moją ukochaną SAGE O LL...od pierwszej części i znowu czytam:)Dzisiaj mam w planach grochóweczkę na obiad(ostatnia w najbliższych miesiącach)i totalne lenistwo...a co mi tam,trzeba korzystać.
BURZA-Wszystkiego Najlepszego:)

No jestem spakowana wreszcie :)))
Powiedzcie mi dziewczyny w co ubieracie malenstwo na wyjscie ? musze mezowi taka torbe spakowac i nie wiem co zabrac dla d\zidzi, tzn zeby nie przesadzic ..
Ja mam przygotowane tak:
koszulka z długim rękawkiem, śpioszki, czapeczka bawełniana, polarek z kapturkiem i polarkowe spodenki ze stópkami (H&M), skarpetki i niedrapki na wszelki wypadek. Rożek jeszcze zamierzam kupić i kocyk też wezmę jak by miało być zimno.

reklama
Widzę temat nadprogramowych kilosków...to ja was pocieszę...
Mam 160cm wzrostu.Przed ciążą ważyłam 74-75kg,teraz już ze 105będzie...i kto ma gorzej?:-D
Tyle,że ja sobie niczego w ciąży nie żałowałam.Nie będę ukrywała.Mimo tego nie martwię się.Mama twierdzi,że nie wyglądam źle bo dużo mi w brzuszek poszło.Ja wiem swoje;-)
Najlepsze jest to,co stwierdził M gdy usłyszał na szkole rodzenia o diecie matki karmiącej;"jeny,ty nic nie będziesz mogła jeść...to przy takiej diecie na pewno schudniesz..":happy2:

Do góry