Marciaa
Mamma 04.2010 i 02.2012
ten suwaczek to pic na wode nie sugerowac sie nim. Nie chce juz mi sie go zmieniac cos sie popierdzieliło. Lekarka pow ze 2 tyg spokojnie mam przechodzic a potem niech sie dzieje co chce
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
a najlepsze jest to ze ZZO nie robia u nas...no tylko przy cesarce. Dyrektor sie nie zgadza przy SN...
ciekawe czy by zmienił zdanie jakby miał mozliwosc rodzic :>
Witaj znów ramari! Jak się odnalazłaś?Witam się wieczornie :-)
Dzisiaj nas wypisali i jesteśmy już w domku.
Widzę, że sporo się działo pod moją nieobecność.
No ale co się dziwić w końcu zacżął się marzec i rozpakowywanie na dobre.
Gratulacje dla rozpakowanych.
Mój przełożony kilka tygodni przez porodem pytał czy zaraz po macierzyńskim oddaje mała do żłobka- baran jeden! A raport o urodzeniu małej kazał przywieźć osobicie- padło mu na mózg! Ale nie którzy tak mają i to chyba nie uleczalne!Hej dziewczyny.
A ja jeszcze w lozeczku.
Nocke mialam troszke nieprzespana bo Maksiowi jesc sie ciagle chcialo i co ledwo zasypialam to on pobudka.Teraz niewninnie sobie spi obok mnie i usmieszki posyla jakby nigdy nic.
Ale taki slodki wtulony we mnie ze wybacze mu ta noc.
A ta pozatym to hormonki na mnie dzialaja i chyba deprecha mnie jakas chyta i do tego wczoraj mocno poklucilam sie z moim i teraz cisza w domu nawet na zyczenia nie mam co liczyc.
Wogole ostatnio kazde z nas poddenerwowane jakies ze bez kija nie podchodz wystarczy mala iskierka i wybucha pozar.
A wydawalo mi sie ze po porodzie wszystko sie uspokoi.
Wyobrazcie sobie ze dzis zadzwonila do mnie babka czy wracam juz do pracy bo jej pomoc juz potrzebna i mowie jej ze jestem po cc to ona czy jesli nie w tym to juz w przyszlym tygodniu wroce?Kurcze te baby nie maja wyczucia i zrozumienia.
Kładź sobie jak najczęściej małą na brzuszku , wtedy lepiej schodzą gaziki a jeśli już złapią ją silne bóle to przeprasuj pieluszke tetrowa i połóż jej na brzuszek ( na ubranko)No lawina porodów :-) 2 dni mnie nie ma a kolejne sie okociły. Czarnuszka po bandzie pojechała i prawie "wypluła" hehe
Ja dzisiaj nawet nie mam kiedy poczytac bo ten mały glonojad pół dnia przyssany do cyca Do tego jakies sensacje z brzuszkiem sie zaczynaja wiec nawet jak zasnie to po godzinie ja meczy i sie budzi ech... a było tak pieknie jak spała po 3-4 godziny