1kkarolaa1
Fanka BB :)
ale masz dobrze z z tym ktg ze u twojego lekarza jest.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jakiś czas temu robiłam zakupy w tej aptece i czekałam chyba 3 dni Zawsze można zadzwonić do apteki i się spytać czy są już do odebrania.Zrobiłam dzisiaj pierwszy raz zakupy w aptece dbam o zdrowie przez internet, no i nie wiem ile mam czekać na realizację, tzn. kiedy to będzie do odebrania. Zamawiała już może któraś z was w tej aptece?? Bo nic nie napisali czy przyjdzie jakiś mail czy coś, że produkty są już do odebrania.
Mój brzuszek też jest nie proporcjonalny, z lewej wystaje z prawej wystaje po środku pusto, domyślam się, że z jednej strony są nóżki, z drugiej pupcia, a w dole główka, nieźle te nasze dzieciaczki są skręconeczesc dziewczyny,
wczoraj coś nie tak było z moim brzuszkiem bo po prawej stronie miałam twardy i mocno odstający a po lewej mięciutki i dużo mniej wypukły, normalnie sie przestraszyłam, nie miałam aż takiej dużej różnicy nigdy. boje sie ze mały ułożył się poprzecznie.... a był już główką w dół :/ we wtorek wizyta, zobaczymy co i jak.
z drugiej strony właśnie po tej prawej stronie czuje mocne ruchy... więc tak jakby to nie była główka. ale może rączki przy niej czy coś..........................................
Ja jeszcze nie miałam Ale lekarz do którego chodzę ma sprzęt w gabinecietiffanitami witamy w naszym gronie
miałyście może badanie KTG , bo zastanawia mnie czy to badanie jest potrzebnie i obowiązkowe??
A ja jestem padnięta i spadam spać ale na koniec dnia pochwalę się - umowa podpisana :-)- mieszkanko już nasze :-):-):-):-).
Dobrej nocki
miałyście może badanie KTG , bo zastanawia mnie czy to badanie jest potrzebnie i obowiązkowe??