1kkarolaa1
Fanka BB :)
ale masz dobrze z z tym ktg
ze u twojego lekarza jest.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jakiś czas temu robiłam zakupy w tej aptece i czekałam chyba 3 dniZrobiłam dzisiaj pierwszy raz zakupy w aptece dbam o zdrowie przez internet, no i nie wiem ile mam czekać na realizację, tzn. kiedy to będzie do odebrania. Zamawiała już może któraś z was w tej aptece?? Bo nic nie napisali czy przyjdzie jakiś mail czy coś, że produkty są już do odebrania.
Mój brzuszek też jest nie proporcjonalny, z lewej wystaje z prawej wystaje po środku pusto, domyślam się, że z jednej strony są nóżki, z drugiej pupcia, a w dole główka, nieźle te nasze dzieciaczki są skręconeczesc dziewczyny,
wczoraj coś nie tak było z moim brzuszkiem bo po prawej stronie miałam twardy i mocno odstający a po lewej mięciutki i dużo mniej wypukły, normalnie sie przestraszyłam, nie miałam aż takiej dużej różnicy nigdy. boje sie ze mały ułożył się poprzecznie.... a był już główką w dół :/ we wtorek wizyta, zobaczymy co i jak.
z drugiej strony właśnie po tej prawej stronie czuje mocne ruchy... więc tak jakby to nie była główka. ale może rączki przy niej czy coś..........................................
Ja jeszcze nie miałamtiffanitami witamy w naszym gronie
miałyście może badanie KTG , bo zastanawia mnie czy to badanie jest potrzebnie i obowiązkowe??![]()
A ja jestem padnięta i spadam spaćale na koniec dnia pochwalę się - umowa podpisana :-)- mieszkanko już nasze :-):-):-):-).
Dobrej nocki
miałyście może badanie KTG , bo zastanawia mnie czy to badanie jest potrzebnie i obowiązkowe??![]()