reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Marcóweczki 2011

reklama
pabella super uczucie, co?:-) rosną nam mądralinki:tak:
oleniolek Hania potrafi mnie rozbroić w momencie do łez, ale tyle samo czasu nieraz potrzebuje żeby mnie wyprowadzić z równowagi:tak: ostatnio coś zbroiła i emek sie wkurzył na nią i zaczął podniesionym głosem jej nadawać , a ona spojrzała na niego i zaczęła mu śpiewać piosenkę z programu JIM JAM " kocham cię a Ty mnie, jak rodzinnie tutaj jest lalala":-D polegliśmy oboje

patik, oj ma polot Wasza Hania ! chyba macie w domku bardzo wesolo :) ja juz nie moge sie doczekac zeby z Bartkiem uciac sobie pogawedke. on mowi bez przerwy, ale w sobie tylko znanym jezyku. blebla, spiewa, intonuje jak zawodowiec: pyta, dziwi sie, zaprzecza (slychac wtedy cos w rodzaju nnnnnnnnnnnnnnnnie), a najbardziej jezyk mu sie rozwiazuje jak jest "sam na sam" z ulubiona ksiazeczka albo gdy inni rozmawiaja. przekrzykuje wtedy cale towarzystwo :)

Futrzak moje serdeczne gratulacje , oby ciąża przebiegła bez problemowo i radośnie :).

Pabella , Patik to mądre te wasze dziewczynki :) Mój mały też czasem mnie zaskakuje , ostatnio nas karmi i ma z tego radochę albo ostatnio dostał kawałek mięska z mojego talerza i jak już miał dość to nie rzucił byle gdzie jak do tej pory tylko ładnie się przechylił w stronę talerza i odłożył na niego mięsko :)Uczucie naprawdę nie do opisania taka duma człowieka rozpiera :)

Ewkasp ja też właśnie nie mogę się doczekać jak mały zacznie mówić i będzie można z nim pogawędkę uciąć :).

Jestem prze szczęśliwa moje dziecko wczoraj zaczęło raczkować , przeraczkował jakieś 0,5 metra a później się zmęczył i znów wrócił do pełzania.Klęczał też w łóżeczku trzymając się szczebelków i próbował wstawać w końcu odkrył do czego można je wykorzystać ;P.A już myślałam sobie że skoro tak się rwie do wstawania to pewnie nie będzie raczkował tylko od razu chodził a tu taka niespodzianka :).Dziś kolejny dzień siedzenia w domu za oknem siarczysty mróz i biało jak okiem sięgnąć :).

witajcie porannie Marcusie :-)

Pamiętnik nadgoniony do 6 tygodnia, dziś mam plan uzupełnić do 14 i dalej już na bieżąco. W zdjęciach też mam bałagan, album Natalki zatrzymał się na wakacjach, więc też trochę pracy przed nami

Futerko - bardzo mię Twój suwak odpowiada!! :-D

Dziewczyny to strasznie fajne tak obserwować jak nasze dzieci się uczą i jakie są sprytne, nie? Czasem sama się dziwię, skąd Ntalka różne rzeczy już umie, tak szybko ten czas leci. Wczoraj ni z tego ni z owego sama ułożyła piramidkę z kółek i zaczęła dopasowywać klocki do otworów w garnuszku na klocuszek. Ale i tak najbardziej rozwaliła nas jak puściła bąka i zaczęła się z tego śmiać na cały pokój!! :-D:-D

Dzień doberek :)
Moje dziewczynki śpią a ja galopem ogarnę chałupę.
Cieszę się bo dziś wieczorem zobaczę się z moją psiapsiółą, która niedawno urodziła córeczkę. Będą ploteczki i drineczki :)

oleniolek Hania potrafi mnie rozbroić w momencie do łez, ale tyle samo czasu nieraz potrzebuje żeby mnie wyprowadzić z równowagi:tak: ostatnio coś zbroiła i emek sie wkurzył na nią i zaczął podniesionym głosem jej nadawać , a ona spojrzała na niego i zaczęła mu śpiewać piosenkę z programu JIM JAM " kocham cię a Ty mnie, jak rodzinnie tutaj jest lalala":-D polegliśmy oboje

patik ja mam często problem, z powstrzymaniem się od śmiechu, kiedy mówię Zuzi "nie wolno" i groźnie kiwam palcem a ona najpierw ze zrozumieniem patrzy a potem rozbrajająco się uśmiecha. No i jak ja mam mieć poważną minę. I bądz tu rodzicu konsekwentnym...

ewkasp nakręć filmik, będzie miał świetną pamiątkę swoich monologów :)

patris brawo dla Kacperka! Teraz Ci się rozpełznie po całym mieszkaniu :)
A u nas dziś "tylko" -8 więc wybierzemy się na spacerek.

Ale i tak najbardziej rozwaliła nas jak puściła bąka i zaczęła się z tego śmiać na cały pokój!! :-D:-D
Jak prawdziwa dama! :-D Moje też takie subtelne są.

no nie druga tura się zaczęła :-D
Ja drugą turę zaliczyłam za pierwszym razem :-D

Cześć mamuśki
Jamie właśnie śpi po pobudce o 6tej rano.U nas trochę,raczej dużo cieplej niż w Polsce:-D bo temp w + Czekam aż się obudzi,bo idziemy do znajomej zanieść zamówienie z Avonu:happy:
Powiem Wam ze u mnie to się teraz dopiero zaczyna...Sammy szkoli Jamiego:-D:-D Jak narazie nauczył go pokazywać język aż się boje pomyśleć co będzie potem:rofl2:

katjusza
świetny pomysł z tymi pamiętnikami ciąży a pamiątka potem bezcenna:tak:
patris/katjusza ja jeszcze nie wywołałam żadnych zdjęć odkąd się Jamie urodził:-D,oprócz 2 czy 3 do ramek na ścianę:-)
oleniolek witaj,ja sama dopiero zaczęłam ponownie pisać.Mój Jamie ur. się 1wszego kwietnia
futrzak patrze na suwaczek a tam taki duży Piter a nad nim ociupinka fasolinka:-D
izabela trzymam&&&& żeby wizyty były owocne w dobre diagnozy
patik Ty to koniecznie powinnaś jakiś zeszyt z tekstami Hani założyć:-D
patik/pabella/patris u nas Jamie bierze pilota do reki i próbuje przełączać na bajki:-)
patris widzę ze Kacperek podobnie się rozwija jak mój Jamie:happy: a pełzał wcześniej?? Mój najpierw pełzał,z mega prędkością potem nauczył się stać w miedzy czasie zaczął raczkować a teraz ma etap chodzenia przy meblach

reklama
Do góry