hej mamusie! jak tam? weekendujecie? ja sama z dziewczynkami, emek wróci wieczorem. Zaliczyłyśmy szybki spacerek, 20 minut nam starczyło, żeby "dupki" przemrozić
więcej tego ubierania i wybierania niż spacerowania ale trudno - lepsze to niż nic
futrzakowa zapewniam Cię że będzie bardzo wesoło:-)
spring tez myślałam o spisywaniu Hanulowych mądrych tekstów na pamiątkę ale jakoś zebrać się nie umiem
najwyżej jej linki do postów z bb będę w przyszłości pokazywać
wierka wbijaj się wbijaj
)))
Milutek jak tam urodzinki? świętowaliście wczoraj?
ewa witaj! czy to oznacza że szukasz pracy w szkole? czy zdecydowałaś się na wychowawczy?
kika poszukaj na wątku wakacyjnym- był taki kiedyś założony chyba Marcjańskie wakacje, dziewczyny pisały o fajnych miejscach
Lilu Ciebie tez witam
ja sama zadecydowałam za Zosię i skończyłam karmić, bo pokarmu było już mało i tak w nocy oprócz dwóch cyców musiałam robić butelkę, a poza tym zauważyłam że Zosia zrobiła sobie z cycusia smoczek - prawdziwego nie tknie - no i zasypiała tylko przy piersi, w nocy tez się co chwile budziła, a rano do pracy:-( i podjęłam te decyzję - smutno mi było na początku, nawet miałam chwile że chciałam zmienić zdanie, ale teraz się cieszę, że poszło gładko! Zosia zaakceptowała butelkę, nauczyła się zasypiać w łóżeczku (raz idzie nam ekspresowo, czasami jeszcze popłacze, ale zaśnie sama). Wprawdzie cały czas się budzi na jedzonko, ale emek się zaangażował w przygotowanie mleczka w nocy, a jak jesteśmy same w domku przez noc to biorę do sypialni termos z wodą i robię szybciutko mleko na miejscu.
Agniesia to może spróbuj z kubeczkiem treningowym...ja dla tej "zdrowotności" też bym chętnie zrobiła sobie wychodne
ale za bardzo nie ma z kim dziewczynek zostawić, więc póki co moim wychodnym jest praca
Zuza Gratulacje dla małej Zuzi
))dzielna dziewczynka!!!!