reklama
Milutuś GRATULACJE:-)
Malina,Futro a to ja Wam nie mowiłam ze własnie łyzeczka sie sprawdza?stary ,sprawdzony sposob na zeby;-)
Madzik ,Fifrus my dopiero teraz składamy o becikowe bo chcemy je przeznaczyc na chrzciny a tak to juz dawno by sie ''rozleciało'';-)
No pediatra wybrany ,tylko niestety juz nie było terminow wolnych na ten tydzien wiec bede musiała za tydzien codziennie wydzwaniac zeby sie ''wbić'':-(Byłam tez u ginka zeby wypełnił te pisemko i przy okazji pokazałam mu Goske co by wiedział jaka lalke wychodował w moim brzuchu
Teraz niunika strasznie marudzi bo czeka na kapiel a mi sie nie chce nawet o tym myslec bo musze ja zrobic sama:-(
Malina,Futro a to ja Wam nie mowiłam ze własnie łyzeczka sie sprawdza?stary ,sprawdzony sposob na zeby;-)
Madzik ,Fifrus my dopiero teraz składamy o becikowe bo chcemy je przeznaczyc na chrzciny a tak to juz dawno by sie ''rozleciało'';-)
No pediatra wybrany ,tylko niestety juz nie było terminow wolnych na ten tydzien wiec bede musiała za tydzien codziennie wydzwaniac zeby sie ''wbić'':-(Byłam tez u ginka zeby wypełnił te pisemko i przy okazji pokazałam mu Goske co by wiedział jaka lalke wychodował w moim brzuchu
Teraz niunika strasznie marudzi bo czeka na kapiel a mi sie nie chce nawet o tym myslec bo musze ja zrobic sama:-(
mili gratulujęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
malinka dla was również gratki, to teraz posypią się ząbeczki;-)
Ola ja dzisiaj również zostałam sama z chłopakami, ale dałam radę. Kolacyjki, kapanie,kremikowanie, ubieranie zajęło mi godzinę, ale jaka satysfakcja jak teraz pięknie śpią:-)
malinka dla was również gratki, to teraz posypią się ząbeczki;-)
Ola ja dzisiaj również zostałam sama z chłopakami, ale dałam radę. Kolacyjki, kapanie,kremikowanie, ubieranie zajęło mi godzinę, ale jaka satysfakcja jak teraz pięknie śpią:-)
Pinus,Scarletka Ja juz tez nie raz sama mała kapałam ale jakos mi razniej jak razem to robimy z eMkiem tym bardziej ze Małgoska strasznie czeka na ta kapiel i mocno marudzi a ja musze najpierw w łazience wszystko z pralki zdjac,przeniesc przewijak i ''akcesoria'' z sypialni do łazienki,ustawic wanienke i trzymajac jedna reka brzdaca wlac wode ,i to jeszcze o odpowiedniej temperaturze i nie za duzo bo musimy uwazac zeby plasterka nie zamoczyc no ale dałam rade,jak zawszea teraz jeszcze psa trzeba ''oporzadzic''
ale jestem głodna;0 ach jeszcze prasowanko na mnie ''zerka''
ale jestem głodna;0 ach jeszcze prasowanko na mnie ''zerka''
Wiem ze rzadko tu zagladam dziewczynki ale mam do was prozbe .
Czy moge was prosic o oddanie glosu na ksiazke mojego meza
Nasze Kaszuby - Wiadomości - Komunikaty Zasobów - Wybierz najlepszą książkę z Kaszub i Pomorza 2010/2011 jest tam ksiazka pod tytulem Skrë ùsôdzkòwi mòcë. Antologiô kaszëbsczi pòezji 1991-2008 Autor: przygotował Grégór J. Schramke .
jest to 23 pozycja w lewej kolumnie taka fioletowa z obrazkiem na srodku .....
Czy moge was prosic o oddanie glosu na ksiazke mojego meza
Nasze Kaszuby - Wiadomości - Komunikaty Zasobów - Wybierz najlepszą książkę z Kaszub i Pomorza 2010/2011 jest tam ksiazka pod tytulem Skrë ùsôdzkòwi mòcë. Antologiô kaszëbsczi pòezji 1991-2008 Autor: przygotował Grégór J. Schramke .
jest to 23 pozycja w lewej kolumnie taka fioletowa z obrazkiem na srodku .....
madzikm
Mamy lutowe'07
milutek - stawiaj na tu wirtualne bąbelki! gratulacje!
pinka - przejrzałam foty na blogu, są naprawdę piękne, z duszą. Rób więcej niepozowanych - takich jestem jak najbardziej ciekawa, jak córa się np. bawi albo idzie, tak znienacka, nie znam się kompletnie na fotografii ale uwielbiam oglądać dobre zdjęcia.
Dobry aparat jeszcze nie gwarantuje sukcesu, prawda?
Zły dzień dziś miałam, do Zosi tylko: "uspokój się, przestań, ciszej" a Helenie smoka wpychałam, obie wyjące. Teraz cisza, wycałowałam je, wyprzepraszałam i jutro będę się bardziej starać!
pinka - przejrzałam foty na blogu, są naprawdę piękne, z duszą. Rób więcej niepozowanych - takich jestem jak najbardziej ciekawa, jak córa się np. bawi albo idzie, tak znienacka, nie znam się kompletnie na fotografii ale uwielbiam oglądać dobre zdjęcia.
Dobry aparat jeszcze nie gwarantuje sukcesu, prawda?
Zły dzień dziś miałam, do Zosi tylko: "uspokój się, przestań, ciszej" a Helenie smoka wpychałam, obie wyjące. Teraz cisza, wycałowałam je, wyprzepraszałam i jutro będę się bardziej starać!
Marta1981
Rodzyneczka
Pinka, fotki ach i och i ech - takie piękne .nowe fotki Wiktoryny na blogu
Ja codziennie kąpie dzieciaki sama he he kwestia wprawy i organizacji choc nie powiem czasami bym chciala aby zrobił to ktoś za mnie...............
A młodych też sama kąpię bo M późno wraca - jak Jul był mały to on kąpał obu. Olek sam się obsłuży a Julowi trzeba głowę spłukać.
Dove - zagłosowane.
Chłopaki wybyli do apteki bo Olkowi na nieszczęsnej wardze pleśniawka się zrobiła i piecze po zetknięciu z jedzeniem:-(. A Pablo uraczył M kupskiem po kaszce - jutro kolejne podejście. Był kumpel fotek nacykał - musieliśmy się w sypialni cisnąć bo tylko tu mamy białą powierzchnię na drzwiach - jutro zobaczymy efekty;-):-).
reklama
Madzikm- masz racje aparat to nie wszystko mojemu urwisowi cięzko zrobic fotki jak sie bawi tak z nienacka bo ona zaraz pozuje ha ha
Marta- coś do miejsca na foto to wiem co to za problem jak sie ma małe mieszkanko sama koąbinuje jak kon pod górkę he he czekamy na efekty.......
Marta- coś do miejsca na foto to wiem co to za problem jak sie ma małe mieszkanko sama koąbinuje jak kon pod górkę he he czekamy na efekty.......