reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki 2011

Cholera wcięło mi posta, bo piszę z wielkim entuzjazmem i coś kliknełam grrrr

Cześć Iza, rozgość się, pisz jak najczęściej co porabiacie, jak się rozwija Twój szkrab i wklej nam jego fotki :happy2:

A ja muszę zrobić reklamę firmie, z której kupiłam nosidło, Ci ludzie są po prostu genialni!! Dostałam od nich maila, żebym wydała opinię na ich forum o zakupionym produkcie, weszłam na to forum, a tam dowiedziałam się, że można testować ich produkty.. Napisałam więc, że szkoda, że nie wiedziałam o tym wcześniej, bo może zdecydowałabym się jednak na chustę, bo nosidełko na razie czeka, gdyż Jasiek jest jeszcze za mały do niego.. Ula właścicielka odpisała, że nie chce bym czekała i nie nosiła, dlatego wyśle mi chustę elastyczną na długie testy do czasu aż Jasiek podrośnie do nosidła - jupiiiiiiii :rofl2: Nie mogę się już doczekać!!

Tu jest adres tej firmy http://www.babytuli.pl/collections/nosideka-ergonomiczne

a tutaj ich forum (może któraś z Was chciałaby przetestować i uda jej się dostać na listę)http://www.chusty.info/forum/forum.php

reklama
Hej marcusie, u Laury juz nocka, wiec nim sie zabiore za szorowanie lazienki, to cos tu skrobne.
Nieuwierzycie, ale ja luuuubie prasowac :D za to nienawidze zmywac, wiec dobrze ze zmywarki istnieja.
Dzis mialam dzien zakupow, bo mkj H. Mial dzien wolny :) zabral mnie do promenady i kupilam sobie kilka bluzek w HMie i spodenko w Zarze, od razu humor lepszy. Mala w nagrode, ze ladnie spala dostala krotkie bawelniane spodenki z mothercare :)
Niepamketam ktora pisala ze wczoraj sie na zakupy wybrala, hehe my tez pod centrum zajechalismy a tu niespodzianka

Koncia, milutek dla was &&&&&&&&
Izabela witaj u nas, kupkami sie nie przejmuj, na piersi jest twoj synus, i kupki moga byc bardzo czeste jak i bardzo rzadkie, niepokojace mkga byc jakies drastyczne zmiany
Papciu ty juz przestan chorowac bo nam zbankrutujesz. Kurde ja i bez chorowania zawe majatek w aptece wydaje. To wkladki laktacyjne,spraye od komarow, krem z filtrem, szczepionki etc...zawsze cos
Bosamata swietna, musze koniecznie kupi
Malinka bardzo profesjonalnie ciebie portaktowali, mam nadzieje ze chusta sie sprawdzi
Buziaki laseczki, jeszcze wieczorkiem tu zajrze, domestos mnie wzywa :/

Iza, witamy, pisz jak najczęściej, bedzie Ci raźniej :rofl2:

Malina, fajna firma, widać, że im zależy na kliencie

Mały spał dziś łącznie 3 godziny, więc dzień całkiem udany ;-) Tylko te histerie, które odprawiał przy usypianiu były jakimś koszmarem :baffled: obudziłam go na kąpiel, wciągnął butlę w 10 sekund i śpi dalej. Ciekawe jak to się odbije na nocce, szczególnie, że muszę się dziś wyspać na ten egzamin...
Karuzelka mi się popsuła, nie wiem dlaczego, a potrafiła go zająć na długo, więc mam doła:-(

Witam się ponownie dzisiaj ...
Pierwszy dzień nauki zasypiania w łóżeczku za nami ... o 18 kąpiel, potem butla i wypiła 150ml :szok: ... no i najgorsze ... zamiast do łóżka to do łóżeczka ... poleżała chwilę spokojnie, rozglądała się, potem zaczęła kwękać i w końcu płacz wręcz histeryczny ... wzięłam ją na ręce, przytuliłam, pocałowałam i odłożyłam do łóżeczka, 2 minuty po tym zasnęła ze smoczkiem.
Reasumując 18:45 położona do łóżeczka, zasnęła 19:15. Ciekawa jestem jak będzie wyglądała ta noc i jak Nam to jutro pójdzie.

Racja - bardzo profesjonalnie!! A zapomniałam dodać, że na nosidło dostałam 40zł rabatu, spytałam i dostałam ;)

Lokata twarda babka z Ciebie, powodzonka!!
Koncia udanej i spokojnej nocy, a na jutro już szykujemy &&&&&&&&&&
Tulip super zakupy, też mi się marzą jakieś ciuchy nowe, bo ostatnie to kupowałam wiosną zeszłego roku ech.. ale póki co zawsze jest masa innych wydatków..
Julia ja pamiętam :)

To ja zamykam kompa, robię herbatkę laktacyjną i mam pierniczki :D Do jutra..

tulip - gratulacje zakupów! mnie też się takowe marzą ale ciągle liczę że może schudnę?

malinka - to się nazywa profesjonalna firma:-) super!

koncia - jeszcze raz &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

julia - ja tez pamiętam

iza - my tez jestesmy na piersi i zdarza się jeszcze że robimy i 4 kupki na dobę... a czasem tylko jedna potężna na 1,5 doby ale póki brzusio miękki, dziecko się nie męczy to wszystko jest dobrze! no i witam w naszych skromnych progach:-)

reklama
Do góry