reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcóweczki 2011

reklama
Lokata, wooooow powiem, zazdroszcze.
Moja to jednak z tych wojownikow!! Moze kiedys i ona tak zasnie, daj relacje jak nocka przebiegla!

Izabela, cos jeszcze sie niepojail ten suwak :) nie martw sie, tez mialam problemy na poczatku :)
Lece do wyrka, bo cos. Mi zaczyna pokwekiwac w sypialni od czasu do czasu, wiec pewnie niedlugo jakas pobudka bedzie

tulip Ty już mi nic nie mów pora spania a ja atak za atakiem mam dośc boje sie iśc spać bo sie jeszcze udusze

Futrzak to może czas w końcu zmienić swój suwaczek co?

swoją drogą to tulip i lokata po zmianie awatarków wciąż mi sie mylą nigdy niewiem która do mnie pisała

a tak wogóle to młoda po raz pierwszy mi taka histerie odwaliła przed spaniem że masakra aż mi sie serce kroiło jak tak płakała ale co sie dziwić nastepny skok przed nami a ona w dodatku chora :crazy::no:

no nic poszperam po allegro musze sie obkupic co bym w razie uduszenia miała co na siebie do trumny wsadzić:-D:-D:-Dno co trzeba zawsze dobrze wyglądać choć zbliża sie kolejny atak i wcale mji do śmiechu nie jest:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

wpadam tu do Was ale widzę że wszystkie poszły lulki...
pochwalę się tylko że moja Zosia stara się sama chwycic grzechotkę, do tej pory wkładałam jej do rączki i trzymała, a dzisiaj najpierw zaczełam jej poruszać zabawką i tak bardzo się wpatrywała wpatrywała, po kilkunastu sekundach zbliżyła rączkę, a jak już dotknęła grzechotkę to otwarła dłoń i złapała:-):tak: za jakiś czas znowu próbowałysmy i sie udało...taka jestem z niej dumna:-) nie wiem czy to przypadek czy zamierzone działanie, ale jutro znowu będziemy dalej trenować:-D no i musze przyznać że na ten pomysł wpadł emek:tak:

tulipku to sie obkupiłaś - najważniejsze że humor poprawiony!
malinkaa takie podejście do klienta bardzo zachęca do dalszej współpracy - i rabat i testowanie chusty - fajnie że tyle skorzystałaś na tym zakupie:-)

Dzień doberek:) :-)
Wpadam tylko życzyć Wami miłego dnia.
Dzisiaj mój straszny dzień- w nocy śniły mi się nawet koszmary- paranoi dostane!!!
Wyjeżdżam już o 13 i zaczynam o 15 od egzaminu z tego nieszczęsnego anglika, a o 17.30 kolejny z Socjologi Zarządzania. Rozpatruje sobie walniecie jakiej sety % przed wyjazdem:):):-D Przyznam się ze przez całe studia niczego się tak jeszcze nie bałam....:tak::-(
buźka paaaaaaaaaaaaaaaa

Julia co tam u Ciebie??
Mila &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Ewe szkoda, że nie ma fotki całego nosidła, ale skoro piszą, że już od noworodka to super!!

U nas znów noc żarłoka, ze 3 razy się budził, teraz drzemka, potem spacer i tak nam zleci kolejny dzionek..

reklama
Ja urodzilam chlopca 12 marca .mialam cesarke i troche ciezko dochodzilam do siebie (psychicznie i fizycznie),ale jest juz troszke lepiej wiec bede wkoncu mogla z Wami dzielic sie przezyciami;P

Do góry