reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcóweczki 2011

Cholera wcięło mi posta, bo piszę z wielkim entuzjazmem i coś kliknełam grrrr

Cześć Iza, rozgość się, pisz jak najczęściej co porabiacie, jak się rozwija Twój szkrab i wklej nam jego fotki :happy2:

A ja muszę zrobić reklamę firmie, z której kupiłam nosidło, Ci ludzie są po prostu genialni!! Dostałam od nich maila, żebym wydała opinię na ich forum o zakupionym produkcie, weszłam na to forum, a tam dowiedziałam się, że można testować ich produkty.. Napisałam więc, że szkoda, że nie wiedziałam o tym wcześniej, bo może zdecydowałabym się jednak na chustę, bo nosidełko na razie czeka, gdyż Jasiek jest jeszcze za mały do niego.. Ula właścicielka odpisała, że nie chce bym czekała i nie nosiła, dlatego wyśle mi chustę elastyczną na długie testy do czasu aż Jasiek podrośnie do nosidła - jupiiiiiiii :rofl2: Nie mogę się już doczekać!!

Tu jest adres tej firmy http://www.babytuli.pl/collections/nosideka-ergonomiczne

a tutaj ich forum (może któraś z Was chciałaby przetestować i uda jej się dostać na listę)http://www.chusty.info/forum/forum.php

reklama
Hej marcusie, u Laury juz nocka, wiec nim sie zabiore za szorowanie lazienki, to cos tu skrobne.
Nieuwierzycie, ale ja luuuubie prasowac :D za to nienawidze zmywac, wiec dobrze ze zmywarki istnieja.
Dzis mialam dzien zakupow, bo mkj H. Mial dzien wolny :) zabral mnie do promenady i kupilam sobie kilka bluzek w HMie i spodenko w Zarze, od razu humor lepszy. Mala w nagrode, ze ladnie spala dostala krotkie bawelniane spodenki z mothercare :)
Niepamketam ktora pisala ze wczoraj sie na zakupy wybrala, hehe my tez pod centrum zajechalismy a tu niespodzianka

Koncia, milutek dla was &&&&&&&&
Izabela witaj u nas, kupkami sie nie przejmuj, na piersi jest twoj synus, i kupki moga byc bardzo czeste jak i bardzo rzadkie, niepokojace mkga byc jakies drastyczne zmiany
Papciu ty juz przestan chorowac bo nam zbankrutujesz. Kurde ja i bez chorowania zawe majatek w aptece wydaje. To wkladki laktacyjne,spraye od komarow, krem z filtrem, szczepionki etc...zawsze cos
Bosamata swietna, musze koniecznie kupi
Malinka bardzo profesjonalnie ciebie portaktowali, mam nadzieje ze chusta sie sprawdzi
Buziaki laseczki, jeszcze wieczorkiem tu zajrze, domestos mnie wzywa :/

Iza, witamy, pisz jak najczęściej, bedzie Ci raźniej :rofl2:

Malina, fajna firma, widać, że im zależy na kliencie

Mały spał dziś łącznie 3 godziny, więc dzień całkiem udany ;-) Tylko te histerie, które odprawiał przy usypianiu były jakimś koszmarem :baffled: obudziłam go na kąpiel, wciągnął butlę w 10 sekund i śpi dalej. Ciekawe jak to się odbije na nocce, szczególnie, że muszę się dziś wyspać na ten egzamin...
Karuzelka mi się popsuła, nie wiem dlaczego, a potrafiła go zająć na długo, więc mam doła:-(

Witam się ponownie dzisiaj ...
Pierwszy dzień nauki zasypiania w łóżeczku za nami ... o 18 kąpiel, potem butla i wypiła 150ml :szok: ... no i najgorsze ... zamiast do łóżka to do łóżeczka ... poleżała chwilę spokojnie, rozglądała się, potem zaczęła kwękać i w końcu płacz wręcz histeryczny ... wzięłam ją na ręce, przytuliłam, pocałowałam i odłożyłam do łóżeczka, 2 minuty po tym zasnęła ze smoczkiem.
Reasumując 18:45 położona do łóżeczka, zasnęła 19:15. Ciekawa jestem jak będzie wyglądała ta noc i jak Nam to jutro pójdzie.

Racja - bardzo profesjonalnie!! A zapomniałam dodać, że na nosidło dostałam 40zł rabatu, spytałam i dostałam ;)

Lokata twarda babka z Ciebie, powodzonka!!
Koncia udanej i spokojnej nocy, a na jutro już szykujemy &&&&&&&&&&
Tulip super zakupy, też mi się marzą jakieś ciuchy nowe, bo ostatnie to kupowałam wiosną zeszłego roku ech.. ale póki co zawsze jest masa innych wydatków..
Julia ja pamiętam :)

To ja zamykam kompa, robię herbatkę laktacyjną i mam pierniczki :D Do jutra..

tulip - gratulacje zakupów! mnie też się takowe marzą ale ciągle liczę że może schudnę?

malinka - to się nazywa profesjonalna firma:-) super!

koncia - jeszcze raz &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

julia - ja tez pamiętam

iza - my tez jestesmy na piersi i zdarza się jeszcze że robimy i 4 kupki na dobę... a czasem tylko jedna potężna na 1,5 doby ale póki brzusio miękki, dziecko się nie męczy to wszystko jest dobrze! no i witam w naszych skromnych progach:-)

reklama
Do góry