reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcóweczki 2011

Ewi - to nowe mieszkanie, 16 odbieramy klucze do stanu surowego zamknietego, więc do urzadzania jest wszystko. Co do ryku, ja sie nie daje terroryzować i niestety czasem ide z taka syrena i 30 min aż zmęczona najczęsciej zaśnie, ale nie ma opcji bym niosła mała i pchała wózek. A w nosidełku mozna nosic jak dziecko sztywno trzyma główkę

reklama
Nosidełko bardzo wygodne, ale nie umiem jeszcze go dobrze wiązać, ale będę próbować, bo Jaś też zadowolony :D Najważniejsze, że ręce odpoczywają i można coś nimi zrobić :D
Zdjęcie strzelę jak odwiedzę fryzjera, bo teraz to straszę swoim wyglądem ;p

Babcia, znaczy moja mama, się dzisiaj uparła, żeby mi pomóc, bo ostatnio do niej dzwoniłam, czy nie może wziąć paru dni urlopu i pobyć z nami jak jestem sama z Jaśkiem w ciągu dnia. No i przyjechała po południu, wichura straszliwa, ale uparła się i wzięła Jasia na spacer, po pół godzinie zaczęło lać, więc wrócili, a jak przeszło to go lulała w wózku na balkonie ;)
A Jasiek dzisiaj przeszedł samego siebie, najpierw sie chichrolił jak go gilałam pod pachami i cmokałam na uchem, a jak wrócił tata i stanął z nim przed lustrem, to mieliśmy pół godziny turlania się ze śmiechu, najpierw straszył kolegę z lustra okrzykami i machaniem rękami, a potem zanosił się ze śmiechu :DDDD
Niestety upał nie pozwolił mu dzisiaj na dłuższy sen, więc padam ;p Na szczęście eMek go dzisiaj usypiał, więc odpoczęłam..
Teraz eMek biega a ja oglądam seriale i mam nadzieję, że nie usłyszę za chwilę mega pisku ;)

Buziołki dla Wszystkich i przyjemności na weekend!!

Ja też się za serial zabieram. Zaczęłam oglądać Grę o tron.
A jeszcze tylko powiem, że postanowiłam spróbować wkładania Eluni do wanny buźką do lustra wody. Chyba troszkę pomogło, bo nawet nie musiałam dawać jej cycka w czasie kąpieli :) Może jeszcze coś dobrego z tej mojej córuni wyrośnie.

O! Właśnie się obudziła. Serial musi poczekać...

Ostatnia edycja:
hej hej co tu tak pusto?
Zosia śpi od 20.30, Hania jeszcze buszuje w swoim łóżeczku, ale nie wyje więc odpoczywam...sama bo emek znów ma nockę:-(
byliśmy razem całą rodzinką na spacerku, na placu zabaw i oczywiście na lodzikach bo Hanulka nie odpuści takich dobroci:tak: potem Hanka razem z tatusiem wyrywała pojedyncze chwasty a my z Zosieńką się karmiłyśmy na dworku...ale dzisiaj znowu była głodomór bo w zasadzie zaraz po karmieniu przyszłyśmy do domku, szybko wykąpałam Hankę, a ona dziki wrzask za mlekiem...musiałam dzisiaj szybciutko i Zosie umyć i butle szykować bo w kąpieli popłakiwała, a ubieranie to już była histeria. Wyduldała co dostała i oczka same pomału się zamknęły nim zdażyłam zanieść ją do łóżeczka:tak:

malinaa zabawa z lustrem musiała być dla Jaśka ekscytująca:-D fajnie że taki śmieszek z niego:tak:
vetka powodzenia w urządzaniu:-)
Pinka uważaj uważaj bo jak się Eryczkowi spodoba to na głowie niewiele Ci włosów zostanie:-D
Asco widze że uroczystość się udała...zazdroszcze tej kameralnej atmosfery podczas chrztu, u nas sam chrzest był w trakcie mszy...po nabożeństwie chcieliśmy zrobić zdjęcia w kościele, ale sie okazalo że zebrała się grupka ludzi na różaniec za zmarłą osobę, i już nie chcieliśmy robić zamieszania i przeszkadzać...
Ewi to miałaś spacer:baffled: spojrzenia i komentarze obcych są wkurzajace, ale nie warto się przejmować, moze następna wyprawa będzie bardziej owocna i wrócisz ze spódnicą:tak:
Sabrina wszystkiego dobrego dla Ciebie i fasolki:-)

a ja padam laski rozłożyło mnie kompletnie całe popołudnie przespałam młoda była taka kochana że też spała w swoim łóżeczku aż mam nie wstała o20kąpiel i śpi jeny jak mi brakuje przytulasków z nią ale siłą rzeczy nie moge niechce jej zarazić tym bardziej że jak ja spałam to m załatwił wczasy od4jedziemy do władysławowa wybiera sie któraś?

witam,
młode od rana marudne od 7, nawet kawy nie dał wypić. Nie wiem o co mu chodzi, ale cały rytuał poszedł się piiip na resztę dnia pewnie :no: na rączkach mu źle, cały czas mu źle, ale nie brzmi i nie wygląda to jak ząbki. Może przez pogodę... Boshe, jest tak wcześnie, a ja już mam dosyć. M wróci, oddam mu marudę i ucieknę z domu :errr:

ehh, coś mu się poprzestawiało i o 9 domagał się już drzemki, no to pewnie teraz będziemy godzinę do przodu, kiepsko to widzę przy kąpieli, pewnie będzie chciał więcej zjeść, bo w życiu nie wytrzyma do 20, zwykle marudzi już o 19 o jedzonko.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Wpadam tylko powiedziec dzien dobry;) i lece do roboty tzn kolezance robic włosy,zabieram niunie ze soba niech pozna nowa kolezanke ,Inez ma az 3tyg;)
Musze sie pochwalic ze mamy super zdrowe bioderka,z zalecen na razie to układanie na zabke a jak plecki beda stabilniejsze to nosic na brzuchu z nogami szeroko:) i niunia była bardzo grzeczna,wszystkie dzieci płakały przy badaniu a ona nawet nie pisneła tylko bawiła sie tym kableb od sondy;)
Koncia musisz miec nadzieje ze moze wcale nie bedzie tak zle:)trzymam kciuki&&&&&&&&&&&&&7 i przytulam:)
Papcia jak gardło boli od maks dwoch dób to zjedz lody,na patyku,lizac pomału,to pomaga;)
miłego dnia mamuski:)

hejka, ja też się tylko witam i uciekam, bo mój też jakiś dzisiaj marudny, a ja jakaś połamana po nocy, nawet mi się sniadania nie chce jeść, tylko od razu zaczęłam od kawy:confused2: pogoda jak zwykle:confused2: chyba w jakąś deprechę dzisiaj wpadne

miłego dnia mamusie

hej kochane!
wpadam tylko powiedzieć dzień dobry i spadam. w domu sajgon:-( em leży z anginą:cool: Modlę się żebyśmy się z chłopcami nie wyłożyli:wściekła/y:
poza tym okropny gorąć:sorry2: ledwo się trzymamy.

buziaki

reklama
hej dziewczyny, szaro-buro się zrobiło, chyba będzie lało i nici ze spaceru. Scarletka współczuję anginy, trzymam kciuki, żeby się nie rozniosła. My mamy dziś dzień gadania, w odróżnieniu od wczorajszego dnia wrzaskuna ;-) miłego dnia wszystkim marcysiom :-)

Do góry