reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcóweczki 2011

Pinka co to sie stało kochana? dawał już znać emek co z Wiktorią, och strasznie mi przykro:-( ach te nasze dzieciaczki czasami potrafią przyprowadzić o zawał serca, mam nadzieję że to nic poważnego, melduj szybko co i jak, buziaki dla Was
izabela witaj:-)

reklama
mąż dzwonił ze czekaja w szpitalu na chirurgapielęgniarka ja widziała i mówi ze na jej oko rana jest za głeboka i za szeroka głowa tak z tyłu spuchnieta ze szok:szok::szok:pewnie będa szyc.......i sprawdza czy nie ma wstrząśnienia mózgu a najgorsze jest to ze dzwonilam do tesciowej a ona mówi ze znieczulają miejscowo to ona sie zapłacze na amen!!!!!!!!

ja juz sie wyryczalam z tej bezsilonsci :-:)-(

Pinuś kochana nie płacz już...oni tam w szpitalu wiedzą jak się Wiktorią zająć żeby było jak najlepiej dla niej, poza tym trzeba poczekać na lekarza, może to tylko tak strasznie wygląda, wierzę że będzie dobrze i trzymam kciuki za Wiki, żeby była dzielna i szybko wróciła do Ciebie!

Pinuś trzymaj się i wycałuj Nikitę jak wrócą :**** znieczulenie w głowę nie nalezy do najprzyjemniejszych, ale Wiki da radę!!

U nas skwar, że się nawet pisać nie chce, a Jasiek zaraz zje swoją koszulkę.. wkleję foty z tej uczty ;) ale później, bo coś mi nie chce działć grrrr

Ostatnia edycja:
Pinia da rade dziewusia w końcu kto jak nie ona ? szybko melduj co i jak

Koncia ja u mnie w miescie wyczaiłam nówke za145 i kurier tylko14zł jak chcesz podam Ci namiary

Papcia ja jadę nad morze ale 22 czerwca na kilka dni. W zależności jak mała będzie to znosić. Tylko jeszcze nie wiem gdzie. W planie jest Gdańsk bo mąż ma tam przyjaciela ze studiów i już uzgadniają nas przyjazd;) i jak nasze dziewczyny znajdą czas to ja też się postaram z nimi spotkać:)

Pinka bedna malutka:( oby bardzo nie bolało. Trzymam kciuki z Viki!!!

U mnie właśnie przeszła burza. Zrobiło się chłodniej i mała zasneła a wcześniej tylko marudziła w tym upale...

Ostatnia edycja:
jezuniu Pinus masakra ale musisz byc dzielna bo corcia napewno bedzie;) trzymaj sie dzielnie i daj znac jak niunia wroci,buziaki:)

u nas jedyne 47,2st w słoncu,idzie zdechnac,własnie wrociłam z dwogodzinnego spaceru i jestesmy obie z niunia całe mokre i padniete,modle sie o deszcz bo tak dłuzej nie mozna:(jest taka susza ze na łace koniczynki nie zdarzyły rozkwitnac a juz uschły:)
Dzis widziałam pierwszy raz corcie znajomej,ma 3tyg,jaki słodki kurczak;)az ciezko uwiezyc ze i moja taka była;)
aaa i musze sie pochwalic ze chyba nam ida zabki,znalazłam taka biała kropke na dziasełku jak Pinka pisała,no i mała pcha grzechotki do buzi i juz nie piastki tylko palce i grzebie po dziasełkach a slini sie tak ze wczoraj w drodze na usg (10min) miała rampersa mokrego prawie do pasa;)

reklama
Pinka - jakiś koszmar! ale Wiki da radę! przytulam.

Malinka - skwar nie z tej ziemi...wczoraj byłam na spacerze ok 17 to mały po 15 min zaczął się buntować i utrzymał bunt do kąpieli... dziś nawet nie wychodziliśmy na spacer:/ tylko spanie przy otwartych oknach... zresztą sama czuję się jak ukiszony ogóras.

a nasz mały chyba jeszcze nie myśli o pchaniu zabawek do buzi:-) bo dziś dopiero zaczął conieco chwytać:-)

Do góry