reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcóweczki 2011

Hej
Wczoraj zwlekaliśmy ze spacerem, bo cały czas zanosiło się na burzę. W końcu się pogoda niby poprawiła, więc wyszliśmy. I po jakichś 40 minutach musieliśmy wracać, bo się rozpadało:-( Młody w szoku, bo mu folię założyłam na gondolę, a ja przemokłam:wściekła/y:
U nas była pobudka o 6tej, ale po karmieniu dospaliśmy do 8:szok: Teraz idziemy po prezencik urodzinowy dla przyjaciółki, która dzisiaj ma nas odwiedzić:tak: Ale się cieszę na jej wizytę:-)
Koncia – nie przejmuj się komentarzami. Twój Maxiu „gruby” bo duży chłopak, mój za to za „chudy” bo tylko 6kg, a przecież podwoił swoją masę w 3 miesiące.;-)
Papciarkowa – szybkiego powrotu do zdrówka życzę!!
Bosa – podziwiam:tak: Ja powoli zastanawiam się jakby zorganizować opiekę, bo miałam siedzieć do roku z Młodym w domu, ale obawiam się, że nie wyrobimy z jednej pensji. Nie wiem jak ja wytrzymałabym 8 godz bez mojego Skarbka:-(

reklama
Patik to tak jak u mnie tyle że ja miałam 5 ciast +tort a z konkretów Ci powiem że połowy rzeczy nie wycigłam bo juz po kawie widziałam że nie będą zbyt dużo jeśc a i tak 3/4 tego co wyciagłam zostało

Magdzior oj przyda sie przyda bo w dodatku moja kochana przyjaciólka astma sie wczoraj odezwała

hejka, my już po porannym spacerku do szkoły, pranie wywiesiłam, drugie się pierze a ja piję kawkę

Patik dzięki :happy2: mamę zobaczę teraz dopiero pod koniec lipca, bo jedziemy do Pl na 2 tygodnie, wiem ze to nie tak długo, ale jednak jakoś zawsze się czuje samotna jak mama wraca do domku:-(
Ale Ty masz grzeczne te dziewczyny,ach gdyby mój rozrabiak tak chciał ładnie zasypiać jak Twoja Zosia :tak:

Malina super, że udaje Ci sie karmic Jasia i nie zasnąć, ja cały czas nie potrafię :no:

Papciarkowa biedulko, dużo zdrówka dla Ciebie :happy2:

Dziendoberek:-)
Tak wczoraj sie Wam wyzaliłam ze Małgoska juz nie przesypia całej nocki a tu mi dzis zrobiła niespodzianke i przebudziła sie dopiero przed 6:tak: ,najadła sie i poszła grzecznie spac dalej;-) wstałysmy o 9 ,obie zjadłysmy sniadanko,troszke sie pobawiłysmy i popstrykałysmy fotki az mała na lezaczku zaczeła marudzic i nawet smok nie pomagał wiec przeniosłam ja do łozeczka a ona w sekunde zasneła:tak:
Nie wiem czy dzis zaliczymy spacer bo juz jest 27st w cieniu a u nas na osiedlu nie ma miejsc zacienionych bo nawet drzew nie ma:-( wiec sie upieczemy,najgorsze sa te wiatry bo nie moge małej rozłozyc parasolki bo i tak odfrunie:-(
Dzis mam w planie ufarbowac siebie;-)jak to mowia ''szewc bez butow chodzi'';-) wszystkim robie włosy a mi nie ma kto:-(

Papcia oj to nie fajnie:-(zdrowka zycze:tak:
Malinus dwie pobudki to nie tak zle co;-) fajnie ze M tak szybko wroci,nacieszcie sie soba;-)
Magdzior oj z ta pogoda ,czesto sie zanosi ze nie wiadomo co robic:tak:
Patik to ładnie pospałyscie;-)
Tulip owocnych zakupow;-)

a wszystkim mamusiom zycze miłego dnia:-)

Dzień dobry,
Wracam z zaliczenia, ciekawe co z tego wyjdzie. Wyniki za tydzień. Rozpisałam się na 4xA4, ale pewnie dla tego gościa to będzie za mało... Gorzej niż na maturze:dry:

Bosa
, u nas też weszła rutyna z dniem, kiedy przestałam karmić na żądanie i małemu wyszło to na dobre. Mniej więcej wiem czego się po nim spodziewać :tak:

czołem...
podoga taka sobie raz słonce raz deszcz ale wiatr jest taki mocny i zimny ze narazie nosa nie wyłaniam na dwór moze po południu sie uspokoi..........wziełam sie za pranie i obiad jeszcze poprasować bym musiała ale jakoś mi sie nie chce...

młody dzis mega marudny:baffled::baffled: ani pic ani jesc nie chce:no: od 6 juz nie spi :happy2: od jakiegos czasu zawsze rano tam nam płacze ze rece opadają nie potrafi obudzić się normalnie tylko z mega rykiem.............

jutro bede miała troszkę zajęć bo Avon przyjdzie więc trzeba będzie popakować kosmetyki.........

Agnes- a jak mama długo u was była???znam ta dziwna pustkę która jest później w domu.....

Ola- widzisz musisz częsciej na Goskę narzekać he he to będzie grzeczna
patik- sen godny pozazdroszczenia ja to sie chyba nigdy przespanych nocek nie doczekam......
papcia- foty pokazuj:tak:
Malina- u nas tez 2 razy mały w nocy je:tak::tak: fajnie by było jak by raz jadła albo wcale z drugiej strony nie ma co narzekac bo wiki budziła sie nam co 2h:szok::szok:

Witam was kochane Marcjaneczki :-D
Wpadlam w male odwiedziny i zyczyc wam milego dnia ;-):-) Jak widac nadal w dwupaku jestem i jestem ogromnie szczesliwa i czas mi strasznie ucieka a juz 30 czerwca czeka mnie USG polowkowe :-D Czasem zagladam i podczytuje co tam u was slychac;-) Zycze wam oby wasze dzieciaczki byly zdrowe i nie dawaly wam popalic ;-):-)
Milego dnia laseczki :-)

Ola , jakos to jest ironicznie, ze jak zachwalimy, to nam sie dzieci niegrzeczne robia, a jak sie poskarzymy to potem aniolki :)
U nas o dziwo tylko 24 C i naturalny filtr na niebie ( chmurki) jest bosko!! Nie tesknie poki co za sloncem
Ps na zakupki jeszczebsie niewybralam, bo daje rade na dworze i w domu wysiedziec

reklama
Wpadam tylko powiedzieć, że nosidełko doszło, jest solidne i po prostu śliczne :D Jedyna wada taka, że na taką pogodę jak teraz to raczej zbyt ciepłe, bo ten panel na plecach dziecka jest dość "gruby", w każdym razie jestem zadowolona z zakupu, a jak wypróbujemy to napiszę jak się sprawdza :D

Do góry