reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki 2011

Hej
Wczoraj zwlekaliśmy ze spacerem, bo cały czas zanosiło się na burzę. W końcu się pogoda niby poprawiła, więc wyszliśmy. I po jakichś 40 minutach musieliśmy wracać, bo się rozpadało:-( Młody w szoku, bo mu folię założyłam na gondolę, a ja przemokłam:wściekła/y:
U nas była pobudka o 6tej, ale po karmieniu dospaliśmy do 8:szok: Teraz idziemy po prezencik urodzinowy dla przyjaciółki, która dzisiaj ma nas odwiedzić:tak: Ale się cieszę na jej wizytę:-)
Koncia – nie przejmuj się komentarzami. Twój Maxiu „gruby” bo duży chłopak, mój za to za „chudy” bo tylko 6kg, a przecież podwoił swoją masę w 3 miesiące.;-)
Papciarkowa – szybkiego powrotu do zdrówka życzę!!
Bosa – podziwiam:tak: Ja powoli zastanawiam się jakby zorganizować opiekę, bo miałam siedzieć do roku z Młodym w domu, ale obawiam się, że nie wyrobimy z jednej pensji. Nie wiem jak ja wytrzymałabym 8 godz bez mojego Skarbka:-(

reklama
Patik to tak jak u mnie tyle że ja miałam 5 ciast +tort a z konkretów Ci powiem że połowy rzeczy nie wycigłam bo juz po kawie widziałam że nie będą zbyt dużo jeśc a i tak 3/4 tego co wyciagłam zostało

Magdzior oj przyda sie przyda bo w dodatku moja kochana przyjaciólka astma sie wczoraj odezwała

hejka, my już po porannym spacerku do szkoły, pranie wywiesiłam, drugie się pierze a ja piję kawkę

Patik dzięki :happy2: mamę zobaczę teraz dopiero pod koniec lipca, bo jedziemy do Pl na 2 tygodnie, wiem ze to nie tak długo, ale jednak jakoś zawsze się czuje samotna jak mama wraca do domku:-(
Ale Ty masz grzeczne te dziewczyny,ach gdyby mój rozrabiak tak chciał ładnie zasypiać jak Twoja Zosia :tak:

Malina super, że udaje Ci sie karmic Jasia i nie zasnąć, ja cały czas nie potrafię :no:

Papciarkowa biedulko, dużo zdrówka dla Ciebie :happy2:

Dziendoberek:-)
Tak wczoraj sie Wam wyzaliłam ze Małgoska juz nie przesypia całej nocki a tu mi dzis zrobiła niespodzianke i przebudziła sie dopiero przed 6:tak: ,najadła sie i poszła grzecznie spac dalej;-) wstałysmy o 9 ,obie zjadłysmy sniadanko,troszke sie pobawiłysmy i popstrykałysmy fotki az mała na lezaczku zaczeła marudzic i nawet smok nie pomagał wiec przeniosłam ja do łozeczka a ona w sekunde zasneła:tak:
Nie wiem czy dzis zaliczymy spacer bo juz jest 27st w cieniu a u nas na osiedlu nie ma miejsc zacienionych bo nawet drzew nie ma:-( wiec sie upieczemy,najgorsze sa te wiatry bo nie moge małej rozłozyc parasolki bo i tak odfrunie:-(
Dzis mam w planie ufarbowac siebie;-)jak to mowia ''szewc bez butow chodzi'';-) wszystkim robie włosy a mi nie ma kto:-(

Papcia oj to nie fajnie:-(zdrowka zycze:tak:
Malinus dwie pobudki to nie tak zle co;-) fajnie ze M tak szybko wroci,nacieszcie sie soba;-)
Magdzior oj z ta pogoda ,czesto sie zanosi ze nie wiadomo co robic:tak:
Patik to ładnie pospałyscie;-)
Tulip owocnych zakupow;-)

a wszystkim mamusiom zycze miłego dnia:-)

Dzień dobry,
Wracam z zaliczenia, ciekawe co z tego wyjdzie. Wyniki za tydzień. Rozpisałam się na 4xA4, ale pewnie dla tego gościa to będzie za mało... Gorzej niż na maturze:dry:

Bosa
, u nas też weszła rutyna z dniem, kiedy przestałam karmić na żądanie i małemu wyszło to na dobre. Mniej więcej wiem czego się po nim spodziewać :tak:

czołem...
podoga taka sobie raz słonce raz deszcz ale wiatr jest taki mocny i zimny ze narazie nosa nie wyłaniam na dwór moze po południu sie uspokoi..........wziełam sie za pranie i obiad jeszcze poprasować bym musiała ale jakoś mi sie nie chce...

młody dzis mega marudny:baffled::baffled: ani pic ani jesc nie chce:no: od 6 juz nie spi :happy2: od jakiegos czasu zawsze rano tam nam płacze ze rece opadają nie potrafi obudzić się normalnie tylko z mega rykiem.............

jutro bede miała troszkę zajęć bo Avon przyjdzie więc trzeba będzie popakować kosmetyki.........

Agnes- a jak mama długo u was była???znam ta dziwna pustkę która jest później w domu.....

Ola- widzisz musisz częsciej na Goskę narzekać he he to będzie grzeczna
patik- sen godny pozazdroszczenia ja to sie chyba nigdy przespanych nocek nie doczekam......
papcia- foty pokazuj:tak:
Malina- u nas tez 2 razy mały w nocy je:tak::tak: fajnie by było jak by raz jadła albo wcale z drugiej strony nie ma co narzekac bo wiki budziła sie nam co 2h:szok::szok:

Witam was kochane Marcjaneczki :-D
Wpadlam w male odwiedziny i zyczyc wam milego dnia ;-):-) Jak widac nadal w dwupaku jestem i jestem ogromnie szczesliwa i czas mi strasznie ucieka a juz 30 czerwca czeka mnie USG polowkowe :-D Czasem zagladam i podczytuje co tam u was slychac;-) Zycze wam oby wasze dzieciaczki byly zdrowe i nie dawaly wam popalic ;-):-)
Milego dnia laseczki :-)

Ola , jakos to jest ironicznie, ze jak zachwalimy, to nam sie dzieci niegrzeczne robia, a jak sie poskarzymy to potem aniolki :)
U nas o dziwo tylko 24 C i naturalny filtr na niebie ( chmurki) jest bosko!! Nie tesknie poki co za sloncem
Ps na zakupki jeszczebsie niewybralam, bo daje rade na dworze i w domu wysiedziec

reklama
Wpadam tylko powiedzieć, że nosidełko doszło, jest solidne i po prostu śliczne :D Jedyna wada taka, że na taką pogodę jak teraz to raczej zbyt ciepłe, bo ten panel na plecach dziecka jest dość "gruby", w każdym razie jestem zadowolona z zakupu, a jak wypróbujemy to napiszę jak się sprawdza :D

Do góry