reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcóweczki 2011

reklama
Wszystkich upały wybiły :/ W pokojach 28st, Jasiek nie może spać, do tego się shafcił po wieczornym karmieniu.. Nawet pisać się nie chce, więc spadam tulić mojego płaczka, bo strasznie się męczy..

Ale dzisiaj było pusto na bb!

Ja zaliczyłam centrum handlowe w celu kupienia badmintona i koszuli dla męża i resztę dnia spędziłam u rodziców grając w badmintona i jeżdżąc na rowerze. Wlazłam w jakieś stare spodnie i gdyby nie ten fałd skórny wystający u góry to by było super ale i tak mam radochę że w nie weszłam hehe teraz wypiliśmy sobie z M po piwku i ległam w łóżku!

Aaaaaa :szok: czyzbym byla pierwsza,
Wymiekam od upalow, pewnie inne tez dlatego tu tak pusto :(
Ide z mala na spacer, prawie poludnie wiec to pewnie sredni pomysl, moze znajde jakis cien

hej hej, widzę w weekend dalej pustki :tak:
Młody dziś trenował przewracanie na boczki, a jak się przewrócił to kazał się znowu kłaść na brzuch i tak w kółko przez pół godziny. Zmęczył się i nie mogliśmy go uśpić, bo na rękach płakał, M go położył do łóżka zrezygnowany, a wcześniej otworzył okno i położył na parapecie wiatraczek, żeby wiało do domu. Młody usnął w 2minuty i śpi od godziny :-p ciekawe czy myśli, że jest na dworze? A może dźwięk wiatraka tak działa :confused::-D

reklama
witajcie my wybywamy na wioche do chrzestnego eMka :-D oblookam sobie przy okazji kotki bo sie urodxzily i jeden jest dla mnie bedziemy miec juz 3 juz nie moge sie doczekac

Do góry