reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki 2011

Hej, wczoraj po Olkowym basenie na wieś, znowu 2 kuraki pachnięte, M wrócił dziś po 7-ej zjechany jak koń po westernie:-p ale zapewnia że niczego nie załapię i alimentów w marcu nie będzie;-):no:. Teraz poszedł ze starszymi w piłkę grać.

reklama
Ha, ha Marta dobre dobre! Rok temu w ciąze zachodziłyśmy... Moja się od 5 czerwca liczyła;)

U mnie spiekota i nie mam zamiaru z domu się wynurzać do 17! Na 17 pójdziemy do kościoła i na spacerek! A teraz idę się wymoczyć w wannie!

Hej
U nas też upał nieziemski, więc poranny spacerek odpuszczony:sorry2: Za to poważna rozmowa z Emkiem odbyta, żale wylane, niedomówienia wyjaśnione, może coś do niego dotarło:dry: Po obiadku będzie spacerek i może jakieś lody, albo wypad do znajomych.

Hej, hej :)

Ja wczoraj byłam w domu rodziców. pod ich nieobecność zaprosiłam siostrę i kuzynkę z mężami i dziećmi (siostra ma 2-tygodniowego synka, a kuzynka półroczną córeczkę) na grilla. I taka dzieciowa imprezka się zrobiła. Pełen relaks.

A za porady w sprawie kąpieli dziękuję :)
Popróbuję i dam znać jak efekty.

Bosa, a do jakiego wieku/wagi jest ten leżaczek kąpielowy (bo nie wiem, czy jest jeszcze sens kupować).

Hej :D

U nas też sauna na całego, więc pojechaliśmy o 10ej po wiatrak, a w drodze powrotnej ja pchałam wózek z wiatrakiem a eMek niósł Jasia na rękach, bo już piszczał w sklepie, teraz zjadł, podzikował i zasnął na wibrze, eMek go delikatnie przeniósł na wyrko i śpi :D A ja po prysznicu się właśnie wiatrakuję, bo nie ma czym oddychać.. za godzinę mężu wybywa na painballa, ale coś ich nie widzę latających po lesie w tym skwarze, pewnie szybko wróci ;)
Dzisiejsza droga ze sklepu utwierdza mnie w przekonaniu, że nosidełko Mei Tai może się okazać niezbędne.. tylko czy małemu w tym nie będzie zbyt gorąco, odparzeń se narobimy na brzuchach, i on i ja, co myślicie?? Nosidełeko MEI TAI - Forest | Tuli

witam

i odrazu pytam kto ukradł nam słońce??? rzyznawać się szybciutko:tak::tak::tak:
młody marudzi łwięc dziąsła mu posmarowałam ( jak on uwielbia lizac ten zel) ha ha i odrazu ułożył sie do spania:-D:tak: ostatnio widzę ze mój skarbek nie potrafi sobie poradzić ze snem i głodem i nie daj boże jak obie rzeczy mu się chce naraz fiu fiu jaki ryk wtedy!!!!! wiec kładę go na bok daje pieluchę lub jego przytulankę i jak ma już odjazd wkładam butlę i wtedy je:blink:

mam nadzieje ze sie nie rozpada do 16:00 bo muszę męża wyciągnąc na spacer poklikać fotki bo już nalóg wzywa ha ha

a to okolica gdzie mieszkamy taki mam widok jak wyjdę z domu:-p

Zobacz załącznik 360558Zobacz załącznik 360559

malina- siedzonko wygląda na fajne i wygodne ale na takie gorączki to nawet chusta wymięka wiec to pwnie też.........
magdzior- to super ze wywaliłaś wszystko z siebie teraz tylko czekać na efekt pozostało;-)

Witejcie upalnie laseczki-marcówczki
Malinko- niestety na upały nie ma dobrego rozwiazanie, bo nawet w chustach tkanych dzieci sie zapacają
My dzis mamy dzień zakupowo-imprezowy, młody idzie na urodziny, ma na zakupy i wycenę wstepna kuchni na mój metraż

Młody spał ponad godzinę, a potem kolejną godzinę bawił się pod karuzelką :szok: no szok normalnie! Tak sobie myślę, że może jest po skoku rozwojowym i nowe rzeczy zaczął dostrzegać. Ogólnie dziecię ma jakiś dobry dzień, bo oprócz ryku na sen, to anioł. Tyle mieliśmy z M dla siebie czasu :-D
Teraz chłopaki wybyły na spacerek.
Jaki rozmiar ubranek wasze dzieciaczki teraz noszą? Bo moje dosłownie w przeciągu tygodnia wyrosło z 62 :szok: już go w jajka cisnęło :sorry2:

Pinka - przyjemna okolica:-) i chyba bardzo spokojna:confused:
Koncia - my teraz już powyrastaliśmy z 62, z wyjątkiem rzeczy H&Mowych (oni dużą tą rozmiarówkę mają). Wogóle to mamy 3 reklamówy ciuszków odłożonych do wyniesienia na strych i jedną do zwrotu znajomym:szok: a ciuszków w rozmiarze 3-6m mamy tyle, że nie wiem czy choć raz wszystko zostanie założone:shocked2:

reklama
Do góry