cześć marcóweczki:-)
U nas wczoraj był rewelacyjny dzień, mały jadł i spał, tylko 2h przemarudził, a ja z tego wszystkiego zapomniałam go wykąpać
Nocka nieco gorsza, pobudki co około 1,5h, ale jest zawsze do wytrzymania aż nie przyjdzie ranek, bo od 6 jest marudny i nie chce spać.
O 8 dałam go tacie i się przespałam 1.5h, potem niestety wychodził. Najgorsze jest to, że nie mogę porządnie usnąć w nocy, bo mały stęka i ciągle mam wrażenie, że zaraz się obudzi.
Dzis od rana marudny, ciekawe jak to sie rozwinie.
Pinka, na mnie nikt oprócz eMka nie napierał z karmieniem, do czasu az mu nie zrobilam awantury, bo tylko w kółko było, ze kobiety z pracy to i tamto
powystrzelałabym te baby za to *******enie. A ja sama mam wyrzuty sumienia i zlosc na szpital i musze sobie z tym jakos poradzic.
lokata, nie martw sie, nam polozna urwala taki latajacy kikut...
ale sie nie powinno, potem mialam strupek kolejny tydzien
Ewi, a obcieli ci koncowki tych szwow? bo mi tak zrobili
No i K+D podaje sie przy piersi i my takie kupilismy za rada poloznej, a lekarz zabronil dawac K, tylko samo D, bo nie jest juz na cycku... prawie 40zl kosztowaly i mam nienaruszone, a paragonu brak, bo bym wymienila na np 2 opakowania D
dove, idz do lekarza z tym bolem, musisz byc sprawna dla dzieci, a opis straszny
Jak wam dzidzia nie chce usnac i walczy, otwiera ciagle oczy, to poglaskajcie ja miedzy brwiami, to zamknie, kilka podejsc i powinna usnac
malina, a u mnie dobrze, ze za mna poszedl, bo u M same kurduple
ubieram go w 62 i pampki 2 są w sam raz
ola, to nasz się poci jak jest mu za cieplo i nie mam problemu w tej kwestii
mamy 22/23*C i lubi leżeć w samym pajacu lub body+śpiworek
Scarlet, też zazdroszczę ;-)