reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki 2011

futro, nie spi od 6h
pinka,ale mój wcale nie lezy cicho :-p jak ma zly dzien, to nic nie pomaga, a nie chce go przyzwyczajać do noszenia na raczkach. Ale on jest cwany, wola butle i pije po troszku, to wtedy sporo czasu spędza na rękach. No i jak placze, to go biorę, żeby mu się odbiło :sorry2: A spokój mam tylko, jak ma czkawkę...
A ty masz lepsze przeboje z 2 dzieciaczkami. Mi się udało dziś zrobić pranie i wziąć prysznic :-D Oczywiście i tak wtedy beczał...
Przebrałam go w body, bo tak słonce daje, że u mnie juz 24*C... Dalej ryczy, nudny już jest :sorry2:

reklama
Pinka, wczoraj pokusiłam się na rogala z makiem:zawstydzona/y::zawstydzona/y: i tak mały się rozespał, w ogóle to śpioch z niego. U mnie właśnie zapiekanka makaronowa dochodzi w piekarniku i dla M nawet surówkę zrobiłam a sama zadowoliłam się oblizaną łyżką po sosie:tak::-D:-D.
Jeśli chodzi o uspokajacze to na Pawełka baaaaardzo dobrze działa odkurzacz, najedzony leży i patrzy a ja dywan raz dwa i dziecko śpi.

Martuś-daj do przepisów zapiekankę makaronową:-) u mnie weny do gotowania brak więc chętnie wypróbuję sprawdzone przepisy:-) a mam meeega ochotę na makaron:-)

koncia - mój z kolei ma dziś wenę na 20min snu, 40 marudzenia...i tak w kółko... dobrze że tata wrócił to troszkę go poguga i pogiga:-D

Ewi - juz pisałaysmy na ten temat z Malina. Ja nie szczepię rotawirusów wogóle, pneumo w ii półroczu i to raczej bliżej końca, maningokoni ok 3 r.ż. Tak ustaliłam po kilku konsultacjach. Ale szczepimy 6 w 1 bo Engerix jest niedostępny a tej koreańskiej jakoś mniej wierzę

Vetka my od czerwcca mamy dużo wesel, chrzciny i duży kontakt z ludźmi. Myślisz że to dla mnie nie ryzyko szczepić dopiero w II półroczu od pneumokoków? Engerix jest ogólnie niedostępny? Dzisiaj pediatra sugerowała tą 5w1 ale nie znam jej nazwy.

maly wreszcie usnal na moich kolanach i boje sie go ruszyc...:baffled:
i sie obudzil... juz nie wiem co mu jest,piersi nie moge obwiniac, bo nie karmie, nie wymiotowal ani razu, 3x kropelki dostal, nie przegrzewam go, cieplo tez mu jest, temperatury brak, ladnie beka i perdzi, pielucha zmieniona...o co mu chodzi?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
moj tez na moich kolanach slini mi bluzke:-D:-D

wykompałam dzieciaki młoda buszuje w pokoju:-D a młody na mnie, taka kupe walnoł przed kompiela ze az na plecach miał i wszystko do prania:tak::tak: a no koniec jeszcze mi nasikał na nózki i getry do przebrania razem z majtkami;-):-D:-) wyglondałam jak bym sie zsikała

koncia to Ci współczuje :szok: a herbatkę mu dajesz pić ???
Mój czasami tylko grymasi a tak to je i śpi.
Teraz akurat leży w foteliku na dywanie i się patrzy co ja robię ..ups chyba kupa mu się pcha :-D

reklama
Do góry