reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcóweczki 2011

reklama
o widzisz:) masz swoje how do u do:)ale mnie maly pod zebrami cisnie az mi sie gwiazdy pokazuja:szok: kurcze tak przeczytalam na twoim suwaczku aga ze manicure dzidziusiowi trzeba bedzie zrobic... jak mu nie skaleczyc lapki jak on sie ciagle bedzie ruszal??ojej:eek:

Ostatnia edycja:
podobno pierwszy raz dobrze jest obgryzc pazurki :) zawsze polozna mozesz poprosic to ci pokaze jak to zrobic.
Musialam brzuch sobie posmarowac, bo mnie swedzi

a ja lece sie kapac i w szlafrok wskoczyc bo ziewanie sie nasila...wroce potem to pospiewamy znowu o ile spac nie pojdziecie:)see u later fatties :) xx

M. wymiekl. Stwierdzil, ze to nudne jest i piwo go tez nie bierze.
Ja sie pomecze do 10 chociaz. skubnelam pare chipsow i mi niedobrze, bleee. Co mnie podkusilo zeby o tej porze jesc.

Male te spokjne dzis. Wyciagne jeszcze moj przyrzad do sluchania serduszka.
A nieeee, cos zaczyna sie przewracac :)

Jutro moze na spacerek pojedziemy gdzies, bo nawet sloneczko na troche wyjsc.

To do jutra i wszystkiego dobrego w Nowym Roku :) oby byl jeszcze lepszy od tego :)

reklama
Do góry