reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki 2011

reklama
Jest, jest. Nie wiem jak Ty ale ja uznalam, ze w ramach dzisiejszego dnia, przesuwam czas na polski i tym sposobem bede mogla pojsc godzine wczesniej spac:)) Nie sadzisz, ze to dobry pomysl?

Tak, ja tak wlasnie zrobie, wlasnie siostrze napisalam o tym w smsie :) chyba sie nie doczekam 'How do you do' i zostanie mi to z youtuba :( wlasnie Roxette znowu spiewaja. Maja jeszcze 10 min :)

Edit:
dupa, nie bedzie. Zaraz beda odliczac. Leeeee, rozczarowana jestem. Niech spadaja, nie chce mi sie odliczac z nimi.
Dobranoc i do zobaczenia w Nowym Roku :)

Ostatnia edycja:
Szczesliwego Nowego Roku!!
Szampan nam sie nie chcial otworzyc:pP

Dzieki za bajeczny bal:) Niestety taksowki juz podjechaly, pora wracac do domku...
Do jutra.
Dobranoc.
Obyscie kaca nie mialy:D

Ostatnia edycja:
Hi hi widzę ze wesoło tu w nocy było:):) :-D
Pewnie teraz wszystkie odsypiają sylwestrowe tance-harce- tulańce:)
A co tam jeszcze raz napisze zyczonka:)

Wszystkiego naj.....w Nowym Roku
new-years-baby.gif

Ostatnia edycja:
heloł :-)
ło matko wy tu całą noc pisałyście? Ile nadrabiania haha:-D
Ja z M oglądałam filmy do 1 w nocy, w każdym był jakiś dzieciowy wątek "The Switch", "Skyline" i "Shrek forever".:-p no i pospałam do 10.30.
Lecę Was poczytać.

reklama
A my wczoraj obejrzeliśmy jak Masala "Święty interes" - myślałam, że papież i Popiełuszko w jednym filmie o samochodzie papieża będą śmieszniejsi :baffled:. Potem zapodaliśmy sobie 2 części Jurassic Parku.
O północy z dużym wzruszeniem oglądaliśmy fajerwerki z okna w pokoju Stelli i stwierdziliśmy, że to jeden z najfajniejszych Sylwestrów, jakie pamiętamy. A o 1.00 już byliśmy w łóżeczku. Super było!

A teraz już wyspani, noworocznie "wyprzytulani", wykąpani, po śniadanku, po obejrzeniu trzeciej części Jurassic Parku i zaczynam myśleć powoli o zaserwowaniu ciasta i kawy. "Kotozaur" leży na plecach i domaga się drapania po brzuchu, a mi tak bardzo nie chce kłaść się z nią na podłodze, że smyram ją stopą. Zupełnie jak Stella mnie :-p.
No i czekamy, aż za oknem może przestanie tak strasznie wiać, bo chcemy iść nakarmić biedne kaczki, bo kanałek zamarznięty, siedzą biedule na śniegu i pewnie marzną im kacze kuperki. Szkoda mi ich!

A poza tym:
Witam w roku narodzenia naszych dzieci!!!!

Do góry