reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Marcóweczki 2011

reklama
Czesc dziewczyny, ja dalej nadrabiam i juz chyba to porzuce, bo i tak nie daje rady :-D

Tak mnie za to dzi ciesza Wasze male radosci, a to ktos jedzie podpisac umowe o kredyt, a to ktos sie dobrze czuje :) Fajnie tak :)

Papciu, Milutku,
ja przed ciaza z Olafem mialam rozmiar 36, a po...44... Zalamalam sie wtedy.. Teraz trzymam sie dzielnie, chociaz widze, ze tyje jak glupia, mimo, ze nie jem tak duzo... Zwalam na hormony ;)

P.S.
doslownie zakochalam sie w malenkiej siostrzenicy Kena i nawet jej mama mi nie przeszkadza :p

Futrzak nie mam trenera heh ja to tylko podczas sexu sie motywowałam do tych ćwiczeń więc teraz du*** blada ni ma sexu ni ma ćwiczeń:)

Kasiulka- oj takie coś to luksus:) tym bardziej ze ja jestem taki zimorodek:)

Harsharani- e tam rozmiar rozmiarem, ważne żeby po ciąży w miarę wrócić do swojego....a my widzimy jaki wpływ na ludzi maja małe dzieci:):-Dprzełamują takie straszne lody:):-)- teraz ona jest najważniejsza a nie jej matka- co nie?:)

Matko- wyszłam z wanny i masakra- chyba muszę podejrzeć jakies względne ćwiczenia z jogi bo depilacja podwozia i nóg to coraz większy dramat:(:-D:-D:-D

Mili dlatego ja już nawet nie patrze na spód podwozia wystarczy że góra wygląda względnie bo chyba nawet em by teraz uciekł

Kasiulka- facet w szpitalu:( trzeba sobie samej radzić:)

Papcia- ha ha a ja Ci powiem ze dużo jadę na wyczucie a jak czasem pomogę sobie lusterkiem to miód malina- jest oki:) gorzej mi idzie pod samym brzuszkiem:( Ale i tu ratuje się potem drugim lustrem przy umywalce:zawstydzona/y: ktore jest bardzoooooooo długie a i umywalka jest nisko wiec ile trzeba tyle widzę:):):-D:-D:-D

...ide suszyć włosy....:)

reklama
nikusiazorygratuluję nowego i wlaśnego mieszkanka^.^
W mieszkanku Twym nowym
Całkiem standardowym
Niech ciepło Cię otacza
Nikt gości nie przytłacza

Ciepłe miej łóżeczko
Z puszystą poduszeczką
Relax, spokój, ciszę
Co do snu kołysze

A gdy trzeba ludzi