reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Marcóweczki 2011

201012091339.jpgWitam zimowo:-)
Piekna pogoda za oknem,słoneczko i duuuzo sniegu:-),wczoraj wieczorem zaczeło padac i do rana nasypało chyba z poł metra;-),tylko zimno bo wieje wiatr,bryy
Własnie juz mama przyjechała z obiadkiem i teraz mi prasuje ;-) bo ja to od wczoraj jeszcze gorzej jestem obolała,ledwo chodze tak boli krzyz,krocze i brzusio:-(

Wpadne do Was pozniej jak mama pojedzie do domku;-)
aaa Malina łacze sie z Toba myslami,moj M tez dzis w trasie do Słupska jechał na remanent;-)
Futrzak uwazaj na syropy wykrztusne bo one czesto tylko pogarszaja kaszel i wtedy tak sie ciagnie ze wszystko boli;-)
Nikusia gratuluje przebrniecia przez papierkologie kredytowa;-)

reklama
:szok::szok::happy2::happy2:A ja mam to już w nosie gin wrzeszczy że mam sie nie golić dla ema strefa zamknieta a mi przynjamniej cieplej więc co ja sie bede przejmować najwyżej przystrzyge jak mi przy kolanach sie bedzie plątało:-)

Dobra uciekam bo em już z pracy idzie a ja w piżamie i kompletnie nic nie ruszone nawet po śniadaniu nie wyniosłam więc włączam 5 bieg i gnam sprzatać:happy2:

padłam:-D:-D:-D papcia dzięki! nic mnie jeszcze dzisiaj nie rozbawiło:-D

Witam Marcjaneczki
Ja w końcu dotarłam do domu, obiadek wmuciłam i zaraz do robótki. Jak mi się nie chce:-( Ale dumna jestem z siebie bo udało mi się dzisiaj kupić część do mojego autka i w końcu będę mieć w nim ciepło:szok: po pół roku poszukiwań udało się:happy2: Mam też już sukienkę na ślub, więc kolejna sprawa załatwiona. A dzidziolek ma pierwszą paczkę pampków kupioną, jak któraś wspominała w Netto są Pampers Premium Care za 42zł z paczką chusteczek:-)

Zaczął się 29tydzień:happy2: jak ten czas szybko leci;-)

Ostatnia edycja:
witam :)
ale dziewczyny ładnie produkujecie te posty :) hihi

czy u was też jest tak szaro, buro i ponuro? ech normalnie kolejny dzień nuda..
lece robić obiadek, chociaż nie mam i na to ochoty ani siły

wskoczyłam dzisiaj w 7 okienko :D

Ale produkcja!:szok: Chyba do jutra nie nadrobię! A to wszystko przez to że tak wciągneło mnie szukanie dywanów, pościeli itd do małego pokoiku:)

uuffff zdarzyłam ze wszystkim przed powrotem emka nawet obiad 2 daniowy machnełam ale jakoś kulawo sie czuje głowa mnie boli jakaś przymulona jestem i sikam sikam i sikam max10 minut przerwy

magdzikim a prosze bardzo chociaż komuś poprawiłam humorek

Ewi i co wybrałaś już wszystko?
a no właśnie farmerowa specjalistko jak mam kupić obore dla krów bo puki co same kury hoduje

ja już po wizycie u lekarza:-) oczywiście jak przewidywałam przepisała mi tylko krople do nosa ale postęp jest bo jutro mam badanie krwi zrobić na bakterie i jak będą to przepisze mi antybiotyk a jak nie to nic... :-)

a ja właśnie kupiłam sobie kaszkę bebiko wieloowocową...i wszamałam całą miseczkę:-D i jest mi bosko :-D

reklama
Zostałam właśnie słomianą wdową do rana, smutno mi :'/ Mężuś w jedną stronę ma 7-8h, będę się martwić zamiast spać :/ Generalnie głupi dzień dzisiaj :/

Do góry