reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Marcóweczki 2011

:szok::szok::happy2::happy2:A ja mam to już w nosie gin wrzeszczy że mam sie nie golić dla ema strefa zamknieta a mi przynjamniej cieplej więc co ja sie bede przejmować najwyżej przystrzyge jak mi przy kolanach sie bedzie plątało:-)

Dobra uciekam bo em już z pracy idzie a ja w piżamie i kompletnie nic nie ruszone nawet po śniadaniu nie wyniosłam więc włączam 5 bieg i gnam sprzatać:happy2:

reklama
A ja mam z głowy bo nigdy boberka nie goliłam tylko trzymałam w ryzach :)) No, teraz to drugie też jest nieco problematyczne ale jakoś się myślę uda. A jak nie to trudno. Gin to jakoś będzie musiał przeżyć :))

A moja szefowa wzięła mnie przed chwilą na spytki i zadała standardowe pytanie: "no to jak długo jeszcze z nami?" :))) Następnym razem chyba się głośno roześmieję :)

Mi gin też zabronił się golić (żeby nie wdało się jakieś zakażenie), z czego trochę ubolewam bo źle się czuję jak mi się coś tam plącze. Ale jakoś trzeba przetrwać. Nie wiem tylko jak to będzie przed porodem, chyba mój mężuś będzie musiał mi pomóc bo ja to nie dość że tam już nie widzę (z pomocą lusterek jeszcze daję radę), ale żeby się tam dostać z maszynką to jest już problem.

Pestusia, ja w przyszłym tygodniu jestem dostępna w godzinach 12-20 to może uda się jakoś spotkać :-)
Nikusia, gratuluję finalizacji spraw kredytowych! My bujaliśmy się z załatwianiem tego wszystkiego 8 mieisęcy :eek: więc wiem jaka to radość w końcu mieć to za sobą :tak:

Jak tak już sobie narzekamy to ja też się dołączę ;-) Co prawda moje dziecko jest dla mnie jeszcze łaskawe i żadne infekcje mnie nie łapią to... nie mogę chodzić!!! Po pół godziny w pozycji pionowej kręgosłup tak mnie boli, że nie jestem w stanie przebierać nogami :zawstydzona/y: Cały czas leżę albo siedzę. I przez to wszystko coraz szybciej rosnę..

witam:)

jakos ostatnio nie mam czasu na nic:(

widze ze temat o depilacji tez mam z tym problem bo nic nie widze wiec na wyczucie musze a z lusterkiem za duzo zachodu:p ale mi nic gin nie mowil ze mam sie nie golic..moze powie:p

jesli chodzi o bol podczas chodzenia to mnie krocze boli i to czasem tak strasznie ze nie moge postawic ani jednego kroku z kregoslupem jeszcze nie ma tragedii bo boli ale czasem i dosc znosnie

Pabellka - mówisz i masz, ze mną jak z dzieckiem :>:> daj tylko znać kiedy Ci pasuje:) co do chodzenia - łączę się z Tobą w bólach...wiesz tylko co na to powiedział mój ginek? cytat: "No cóż Pani Ewelino mogę powiedzieć...fizycznie wszystko jest w porządku, więc mogę tylko Panią pocieszyć, że lepiej nie będzie". I już;)

temat golenia, ja narazie sobie radze, a jak bedzie problem zawsze mozna poprosic meza ;-)
Ale o zakazie golenia w ciazy to ja pierwsze slysze, ja od swojego gina nic takiego nie slyszalam, w ciazy z Bartkiem zanim trafilam do tego do ktorego i teraz chodze to bylam jeszcze u 2ch innych i tez czegos takiego mi nie mowili. Nawet jak trafilam do szpitala w ciazy z Bartoszkiem to nikt mi nic takiego nie powiedzial.
Takze pierwszy raz spotykam sie z czyms takim. Ja bym chyba z golenia nie zrezygnowala...

Jeszcze w ogole w ciazy nie bylam na basenie (a takie byly plany hehe) ale mam ochote wyrwac sie na troche w przyszlym tygodniu i tak przyszedl mi do glowy basen. Ale chyba najpierw pojde do gina zobaczyc czy nic z ta moja szyjka sie nie dzieje.
A jak tam z waszymi cwiczeniami, wyjsciami na basen w ciazy?? Bo ja mam totalnego lenia i nie robie nic :-D

reklama
czesc

ja po pobraniu krwi az sie boje wyników:sorry2::sorry2: za godzine na spotkanie z połozna znów mnie wydusi a brzuch i bez tego obolały:-p:-p

no tak ja tez umieram z bólu czasmi az mój mąż wczoraj widząc jak ide zapytał sie czy naprawdę mnie tak mocno boli????? a ja ze tak dziwi sie biedny bo jak z Wiki w ciazy byłam to latałam jak opetana do konca i nic mnie nie bolało a teraz dupa popracuje troszke i jak usiade na 1-2h to wstac nie mogę taki ból w kosciach...............

Ruda- ja mam aktywnosci ruchowej tyle w ciagu dnia ze juz zadne cwiczenia nie sa mi potrzebne hahah no chyba zeby sie dobic;-)))

Do góry