reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Marcóweczki 2011

no właśnie gin mi mówił o tym że penicylina jest ok i też wspominał o tym duomox ... będę musiała poważnie porizmawiać z rodzinną... hehe... ale taka śnieżyca... i na piechotę musze tam dojść:-) będę miała wspaniały 15min spacer:-)
Troszkę sie dotlenisz....ale potem koniecznie siedz przez kilka dni stanowczo w domku- mi ten pierwszy lek nie pomógł bo sie jeszcze włóczyłam po rożnych miejscach (sklepy, rodzina itp)a poprawę było widać jak M przykuł mnie na 3 bite dni do łózka:)

reklama
hej :)

a mi w tej ciazy to przeszkadza najbardziej.... zima :-D jakbym mogla smigac w lzejszych ciuszkach i nie musiala patrzec pod nogi,zeby sie nie wywalic na lodzie, isc z synkiem na pol dnia na plac zabaw itd. wtedy napewno byloby lzej ;-) a tak to troche pojedziemy na hale, na zakupy i potem nudy w domu.No a najbardziej to przeszkadza mi to,ze jest zimno :-D bo ja z tych cieplolubnych ;-) a w ciazy to juz w ogole co bym na siebie nie zalozyla to i tak zimno :)
no, to ja tez troche ponarzekalam z rana ;-)

futrzakowa jak nic nie pomaga to lec do lekarza z tym kaszlem :tak: po co sie meczyc.
Wiem,ze pewnie niewiele pomoze, skoro tyle cie juz meczy,ale w ciazy mozna uzywac tantum verde na gardlo :tak:

witam dziewczynki i miłego dnia życzę, mąż wrócił późno z pępkówki więc dziś pracuje z domu - także komputer mi się dziś nie należy :no2:;-)

Ostatnia edycja:
Milusia jak nocka minęła?? Ja się obudziłam bez bólu mmmmmmmmmiodzio :D Ale Jaśko już pod żebro się pakuję, więc wieczorem znów będzie masakra, a do tego sama zostaję, bo eM jedzie w dalszą trasę i wróci w nocy :/ A Twój eM ile jeszcze w szpitalu poleży??

Bosonóżka smutne i przykre to.. Chociaż raz w takim momencie życia chciałoby się, żeby ktoś interesował się tym, jak i co czujemy ech.. Na szczęście mama nadrabia pytaniami o warzywka ;)))) no i masz cudownego męża, dla którego jesteś naj naj najważniejsza :)

Ona czytałam, podziękowałam :* Jeszcze się zastanawiam..

Martucha odważny krok ;) Czekamy na rezultaty tej zmiany :)

Trzebiska jeszcze się doczekasz ;) Jeszcze dostaniesz za swoje hihihii ;)

Futrzak ja już nie śpię na półbrzuchu buuuuuuuuuuuu bo od razu młody mi skopuje cały bok "nie gnieć mnie matka!!!!!" A najlepszy w tym wszystkim jest mój mąż, który jak wstaje wcześniej niż ja, a ja śpię na plecach to sprawdza czy oddycham ;) Jak mi to powiedział, to aż się wzruszyłam ;) A Ty daj spokój z tą robotą!! Chcesz urodzić w 27 tygodniu?? No!! To siedź w domu i kuruj ten kaszel :******

Ja chucham i dmucham na siebie i jak tylko zaczyna mi się jakiś katar, gardłopieczenie to od razu leki idą w ruch, bo mam uczulenie na penicylinę i doopa.. Reszta antybiotyków szkdliwa :/

Ruda- to ja sie do Ciebie przyłączam- tez jestem ciepłolubna- a teraz chodze jak furman bo mi wiecznie zimno. Ze już nie wspomnę jak mnie wkurza ubieranie- to ze w nic sie nie mieszczę a jak juz wychodzę w płaszczu to wyglądam w nim jak słon:(a nie jak zgrabna mama z brzuszkiem:(

ruda - a mnie mąż w ciąży nie poznaje pod względem ciepłolubności... bo ja zawsze taki zmarźluch...a w ciąży to bym na golasa w domu biegała i spała wiecznie odkryta... aż on -zimny chów- nie może na mnie patrzeć i mnie przykrywa w nocy i krzyczy: ubierz skarpetki! ubierz dres! ubierz długi rękaw! pierwszy raz się zdarza że ja nie musze odkręcać grzejników a on to robi bo się martwi o mnie:-) śmieszna sytuacja:-)

malinka - ja to wszystko wiem... ale ja czuję się tak paskudnie nie pracując... jakbym wykorzystywała społeczeństwo i sytuację że jestem w ciąży... wiem...dziwna jestem... każdy mi mówi: korzystaj kobieto i idź na zwolnienie już do końca ... ale ja czułabym się chyba jak oszust... i wobec siebie i wobec innych ... na pewno mam jeden argument za...od kąd leżę sobie w domku nie biorę nospy i brzusio jak nówka nieśmigana - zero twardnienia i boleści:-)

miluś - mój emek mi zaproponował ostatnio swoją kurtkę żebym nosiła... (on jest rozmiaru XL)... powiedziałam że ja nie chcę wyglądać jak PI albo SIMA (nie wiem czy pamiętacie taki program:-) ) ...no i skończyło się na kupnie płaszczyka:-D

Malinko- niech ten Twoj mąż uważa na drodze bo warunki dzisiaj raczej nie za ciekawe- brrrr:( A mój eM ma leżeć min do poniedziałku:-( można powiedzieć ze się wyspałam ale od rana dalej boli:(- popytam dzisiaj gina o co w tym chodzi:)

Wczoraj pisałam posta że wpadne ze śniadaniem a co ja tu widze żadna ze mna nie czekała!!!!!!Foch

Futrzak nakopać Ci do tyłka? roboty Ci sie zachciało? to sobie w domu na świeta posprzataj a nie firmą sie przejmujesz

Milutek przyznaj sie przysłałaś ten halny do mnie?!

Malina na lekki ból gardła najlepsze są landrynki bo jak sie ssie to produkuje sie dużo śliny która oczyszcza gardełko z bakterii mnie zawsze pomaga

A u nas od wczoraj pogodowa masakra wieczorem zaczął padać deszcz który marzł a z rana na szczęscie popadał troche śnieg więc pewnie idzie sie jako tako ale lepiej za mocno nie stąpać

Futerko nie mów tak, pracowałaś prawie do końca, no zobacz ile lasek idzie na zwolnienie w dniu, kiedy dowiadują się o ciąży (pomijając moją jedną znajomą, która kiery szefowa nie zmieniła jej obowiązków, to się sama zwolniła i teraz nie ma za co żyć).. Pamiętaj, że jesteś odpowiedzialna już za kogoś innego ;) i myśl tylko o nim, nic innego nie ma znaczenia!!!!

Mila będę się martwić i w ogóle nie będę spać przez ten jego wyjazd :/ Do poniedziałku prędko Wam zleci :*

Papcia dlatego uwielbiam nimmki :D

reklama
hehe...jutro w dzieńdobryTVN będzie mowa m in o kobiecie która po ciąży schudła tak bardzo że wstydziła się wyjść na zewnątrz... ciekawe...

ja wiem że jestem odpowiedzialna za tego małego pasożytka...ale ja się na prawdę czuję dobrze:-) po za tym nieszczęsnym kaszlem...

Do góry