No to w koncu witam sie i ja w ten dzisiejszy szary dzien:-)
Wczesna pora a ja juz mam wstawione drugie pranie,zmieniona posciel i odkurzone mieszkanko
,teraz grzeje zupke bo sie głodna zrobiłam.
Milutka biedna jestes z ta woda,zrob im mega afere,postrasz sadem i myszami;-),powodzenia ,tylko niedenerwuj sie za mocno;-),sciskam:-)
Pinka podobno podnoszenie rak wysoko moze spowodowac przedwczesny porod itd,rozne sa teorie;-)
Pabella ja tez czesto budze sie w nocy i potem odsypiam rano ,dzis spałam super cała noc a mimo to obudziłam sie o 10.20;-)
Pestusia spokojnej drogi i miłegho urzadzania sie:-)
Malina u mnie z M tak jak u Ciebie,zrobie to pozniej,jutro itd
.Moze zacznij troszke sie wymigac od niektorych robot ze wzgledu na ciaze,u nas to podziałało,tłumaczyłam M ze w ciazy wielu rzeczy nam nie wolno robic i musi mi pomoc
,pomogło;-).Co do badania cukru to moze i dobrze ze dzis Ci nie zrobili bo po tej ilosci owocow co zjadłas wczoraj mogła by Ci wyjsc cukrzyca
,bardzo wazne jest przed badaniem cukru co sie je dzien wczesniej.Mojej cioci wyszła cukrzyca tylko dlatego ze wypiła wieczorem szklanke mleka
Milenka ja niby znam płec ale nie na 100%,musze czekac do stycznia:-(
Koncia ja tez lubie takie nietypowe zapachy do mycia,mniam;-)
Pinka podrzuc mi ta chałke;-) ,ja bym musiała po nia specjalnie do miasta zjezdzac,z dzemem truskawkowym i kakao,mmmmniam:-)
Scarletka ja jeszcze nie mam nic w skrzynce,a jak sprawdzałam u nich gdzie jest moja paczka to tam ciagle pisze ze sprawdzaja moj adres
Co do włosow to ja mam teraz lepiej,myje co 4 dni i cera tez nieprzetłuszcza sie tak jak kiedys,oby juz tak zostało na zawsze
My znowu mamy problemy z tym naszym autkiem,chcemy go sprzedac to zaczoł sie psuc,babka ktora miała go kupic rozmysliła sie,przegladu nie przeszedł i mimo ze hamulce były naprawione to juz drugi raz sie nie udało i teraz trzeba znowu wydac 300zl na tarcze ,jak to wszystko zapłace to na zycie nam nic nie zostanie,a do nastepnej kasy z zusu jeszcze z tydzien....