reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcóweczki 2011

Dobry wieczór!!
Dzięki dziewczyny za miłe słowo!! Ja tak teraz na szybko, bo kupiłam te przepisne leki.. a na jednym pisze.. "w okresie ciąży lek może byc stosowany tylko wówczas, gdy w opinii lekarza korzyśc dla matki przeważa nad potencjalnym zagrożeniem dla płody. Lek przenika do płodu i może powodowac zaburzenia przemiany węglowodoanów oraz przyspieszenie pracy serca płodu".. No niestety ja zawsze czytam ulotki w lekach.. Nie podoba mi się to.. Ale mam brac po pół tabletki 3 razy na dzien.. więc może nic złego się nie stanie.. a potem zapytam się tej lekarki o co z tym tak naprawdę chodzi..
Na rowerku stacjonarnym nie pozwoliła mi jeździc.. więc jednak na razie nie kupimy, bo napewno by mnie kusiło.. Zaleciła basen.. ale chyba boję się infekcji.. Więc pozostaną spacery..
Koncia – kochana, gdyby nie kredyt hipoteczny, to wszystko byłoby łatwiejsze.. Pocieszam się zawsze, że jak byśmy mieli stracic mieszkanie, to chyba teściowa nas przyjmie na swój jeden pokój.. Ale mam nadzieje że tak źle nie będzie..

Spokojnego wieczorku, mam nadzieje, ze dzisiaj padnę jak niemowlę i prześpię całą noc.. Uciekam już bo mąż mi dzwoni, że znajomi wezmą nas do kina :-) chyba, że już w kinie zasnę.. Obym tylko wysiedziała, bo już ostatnio miałam z tym problem..

reklama
Ale teraz to Wam powiem. Przyszedł M, z pracy- poinformowałam go o tym ze nie podłącza nam tej wody a on dostał rozstroju ze on by tez do gminy pojechał ze jak mu mogłam nie dać znać i burczał cały czas pod nosem. Az się pokłóciliśmy z tego tytułu tak jakby to wszystko była moja wina!!!!!! Takie sa chłopy. Teraz go nie ma w domu wiec staram się ochłonąć! Koszmar!!

Maruda a jaka jest normalna dawka tego leku dla dorosłego człowieka według ulotki???????????????????? Napisz nam tu!

Miltutek wez głęboki oddech i nie kłóccie sie przez debili ,to nie ma sensu:no::no: a swoją droga sytuacja masakryczna..........:-:)baffled:
Maruda- w takim razie udanego seansu zycze;-))
papcia- kochana czekamy na foty tych cudeniek które zakupiłas:tak::tak:
Ewi -pokazuj nam sie tu po zmianie:-Da co do obcinania to wez na luz ja tez obcinałam włosy i farbowalam w ciazy a dziecko jest mądrzejsze od niejednego w swoim wieku:tak:

macie jakies propozycje na kolacje bo ja mam pustego w głowie:szok::szok:

Milutek powiedź mężowi że w piątek może pojechać jeszcze i zrobić awanturkę i załatwić wszystko za Ciebie a Ty sobie z chęcią poleżysz bez stresowania się!

Tak tylko poślijcie chłopa który wogole nie siedzi w tym temacie!!!! To równa się katastrofie!!!

Jeszcze teraz wrocil i przełączył mi Vive na MTV rock- chyba oszaleje!!!!!!!! Nie lubię słuchać rocka jak jestem zła!!!!

Ostatnia edycja:
jedyne wyjście na dzisiejsze zmartwienia to iść już do łóżka i mieć nadzieję, że jutro wstanie nowy, lepszy dzień.
Milutku z chłopami to tak już jest, dobrze by było gdyby wystrzelić ich wszystkich w kosmos, ale już po paru dniach strasznie za nimi byśmy tęsknili, co do kłótni to wszystko się ułoży i trzeba mieć nadzieję, że po burzy pojawi się tęcza:blink:
Pinko ja miałam już kolację - bardzo niezdrową bo zrobiłam oponki (takie pączki z dziurką) a z pozostałych białek - bezy i teraz to chociaż jest powód do mdłości;-) przynajmniej mi się humor poprawił

Mnie przeraza fakt spędzenia jutrzejszego dnia w ciszy!!!!!!!!!!! Beda ciche dni bo moj chłop jak jest zły na cos to wszystko sie na mnie odbija- standard!!!!! Teraz strasznie sprzata cos w kuchni, załadował zmywarke i wział sie za przegląd jedzenia w lodówce!!!!!!! Az mi sie śmiać chce bo to nie jest w jego zakresie działań domowych. Zawsze się wszystko sprowadzało do grzebania w lodówce, zrobienia bałaganu na meblach i raz za czasu ugotowania czegoś:):)

Latife- to widze ze na słodko poszalałas ehheeh

Milutek - własnie sobie to wyobraziłam i bardzo smiesznie to musi wyglądac hahah jak nagle robi porzadki

no ja własnie zarobilam ciasto na nalesniki ;-))) będą z serem i konfiturka Jagodową wiec jak by któraś nabrała ochoty to zapraszam.....

Latife- to widze ze na słodko poszalałas ehheeh

no ja własnie zarobilam ciasto na nalesniki ;-))) będą z serem i konfiturka Jagodową wiec jak by któraś nabrała ochoty to zapraszam.....
Pinuś- takie pysznosci na pewno poprawiłyby mi humorek:) mniam mniam- smacznego...ja do kuchni się nie pcham po Pan tam się ksząta!

reklama
agacina - a moze i tobie przydałby sie odpoczynek? ;-)

oj tak... Od godziny leze na kanapie i chyba przytne komara, bo az mi niedobrze ze zmeczenia. Jak chodzilam tylko do szkoly to bylo w miare, ale jak wrocilam do pracy to masakra, a jeszcze tydzien nawet nie minal. Ciezko mi troche. Dzis postanowilam, ze od wigilii koniec z praca. Na poczatku grudnia tata z bratem przyjezdzaja, wtedy mam urlop, ale nie odpoczne za bardzo. Tak wiec w sumie do pracy 5-6 tygodni jeszcze. Jakos dam rade.

Nie no, ide sie przespac. Jutro caly dzien w szkole...
Dobranoc, pa

Do góry