reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcóweczki 2011

a u mnie właśnie włosy sie zaczeły o wiele mniej przetłuszczać w ciąży. I jeszcze wczoraj byłm u fryzjera i pieknie mnie podciął i zafarbował

reklama
Pinka25 to ja czekam na tą chałeczkę, bo bardzo mi się chce :-)

Pusciłam muzykę i maluch w końcu zaczął brykać, ufff :-D:-D:-D

ja mam podobnie jak vetka, przed ciaza mylam wlosy co 2 dzien- i mialam sfki na twarzy od tlusto-suchej skory.
teraz myje co 4 dni i jest ok:) oby tak zostalo po ciazy ( twarz tez mam mniej tlusta)

Tak sobie mysle- jak juz wszystkie bedziemy znaly plec to mozemy zrobic jakies statystyki odnosnie ile urodzi sie panienek a ile dzentelmenow:)

Harsza dumna jestem z Ciebie wredoto, nie daj się!!!!

Dzięki Scarlet, już mi lepiej, wyżyłam się sortując gacie i skarpety :D

Milusia ja tylko odcinam takie z cenami, a czasem tylko na nich jest rozmiar, a w środku już nić i wtedy klops :/

Bosa, Katjusza litości, nic już przez te okna nie widać, mogę pójść na kompromis i umyć tylko salon, czyli 2+balkon ;) W reszcie pokoi myłam w sierpniu to styka ;)

Katjusza znając poczucie humoru Twojej rodziny ten kuzyn-lampa bardzo prawdopodobny ;))))

Koncia aleś mi plan podsunęła ;)))) Po takiej kacji mój eM chyba od razu by się wyprowadził hahahahahahahaha za dobrze ma ;)))) Dlatego tak się cieszyłam na córcię, że damy tacie popalić solidarnie, a tu kolejny facet, będę teraz miała 3 w domu masssssssssakra ;))))

Pinka dzięki uśmiałam się :D

Dobra śniadanko zaliczone, BB nadrobione i dalej do roboty...........................

Scarletka, Pinuś- spokojnie to tylko wytarcie troche kurzu, odkurzenie- w salonie, ogarniecie mebli w kuchni i załączenie kolejnego prania...ale tym razem naszego:):) bo osttanio to tylko dziecięce ida w kółko:):-D:-D:-D

Martus
- pyszny oj pyszny- tym razem cytrynowy....mam jeszcze w półce wiśniowy i truskawkowy- zapraszam:):-)

Pinus- fotki strzele- nie ma sprawy- tylko tak za ok 2 tyg.:) jak już wszystko wypiorę i uloze rozmiarami:-):-):-)

Malinka-
aha no to takie to ja tez odcinam :-D:-D. Tylko mam masę ciuszków gdzie jeszcze co nieco wisi w środku:)

Agnes a prosze cie bardzo;-))

chalka1_400x400.jpg

Milutek no tak sie mówi ze tylko troszke ale ty cała mega liste wymieniłas hahha

Malina- o to chodziło zebys sie posmiała:tak:

znów zjadłam jablko ja to ostatnio ciagle te jabłka wcinam:szok:

U mnie włoski rewelka, myję je raz w tygodniu przy okazji kąpieli i golenia :-p leniwiec się zrobiłam i chodzę owłosiona przez cały tydzień :-D i tak M nie chce się miziać, jak jest zmęczony po pracy i tylko w weekend daje się skusić :sorry2: to co ja się będę wysilać z tym brzuchem.

Coś mi cycki urosły znowu, bo nie mogę ich upchnąć w D i mi się buły zaczęły robić. W E jakoś wchodzi, ale muszę powszywać fiszbiny, bo wylazły w praniu :dry: Ciśnie jakbym się w gorset wcisnęła. Muszę się wybrać po nowy cyckonosz i majty ciążowe, bo wszystko mnie drażni!

Pinka, jakbyś powąchała ten balsam, to też byś się nie oparła. Język sam ciągnie do butelki:-D

malinkaa
, to rzeczywiście twój M ma z tobą dobrze, mój się nauczył doceniać, jak takie akcje zaczęłam robić. Jak sam się nie umie zabrać, to trzeba mu pomóc, a marudzenie nie starczało niestety :cool2:

reklama
To teraz Wam powiem ze się wkur**łam:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:. Dostałam list ze nie mogą wykonać mojego przyłącza bo minął termin wykonywania prac w naszej okolicy 14.10!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: A przecież dzwoniłam do inż.kontraktu i powiedział mi ze jest zgoda i będą kopać po 15.11!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Dziewczyny mam ochotę ścianę rozwalić głowę i wyje jak bóbr:-:)-:)-(. Zostanę bez wody bieżącej na zimę z tysiąc litrowym zbiornikiem w garażu- tak jak miałam to przez prawie rok mieszkania w naszym domu!!!!!!! Ale to miało być tylko do czasu wodociągów!!!!! A nie zamiast nich!!!!!!!!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Nie stać mnie na studnie!!!
Moja mama poszła po siostrzenice do szkoły i pojedziemy do gminy zrobić im dym taki ze na ulicy będzie nas słychać :growl::growl:

Scarletka- tez je dostałam- ale list powalil mnie na kolana i przyćmił radość z darmowych pampków:)

Do góry