reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcóweczki 2011

Koncia spodenki są ciążowe mają specjalne zamaskowane wstawki,gumki,ściągacze. Są super wygodne i dobrze leżą:))

Malinaa koniecznie wymień bo w ciąży musisz mieć wygodnie ale to nie znaczy że masz chodzić w namiotach;))

reklama
witam wieczorkiem....................

ja po pracy i o kolacji wrobałam pół kilo winogrona ciemnego i teraz mnie jezor szczypie brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

mój anioł poruszył sie dzis kilka razy swoim cialkiem heheh ale jak narazie to bardzo delikatne takie uderzenia sper uczucie potem juz tak miło nie bedzie ahhah

Hras- no to same przyjemnosci cie ostatnio czekaja klucia ałaaaaaa............no to masz kochanego przyszłego męzulka eheh kiedy slub???

Marcia- ale sliczna bluzeczke sobie zamówilas wlasnie zapisałam sobie lineczka i tez takwą sobie zamówie heheeh;-)

dawaj tego arbuza..............hehe

Scarletka -wam równiez spokojnego i udanego weekendu;-) zycze

nie moge spac

marta 1981
jestem 15 lat w niemczech i niestety zadko mam do czynienia z polska pisownia wiec zapomnialam jak sie pisze ortograficznie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! WYPISUJE SIE Z TEGO FORUM BO NIKT MNIE NIE BEDZIE OBRAZAL ZE MOZE JAKAS TEPA JESTEm !!!!! SZKODA DOWIDZENIA:-((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Witam!
Poczytałam Was trochę i teraz nie mam już czasu na pisanie:baffled:
Bosa jestem pod wielkim wrażeniem Twojego mieszkania.Super je urządzasz,bardzo mi się podoba.:tak:

Ja nie spałam pół nocy,bo Natalka złapała jakiegoś wirusa.Kaszle właściwie bez przerwy i miała w nocy 40 stopni gorączki:angry:Nie mogłam jej zbić,dopiero czopki były skuteczne.

anuuli, myślę, że marta nie miała na celu obrażenia Ciebie, a tym bardziej nie insynuowała, że jesteś tępa! Po prostu zwróciła uwagę na coś, co zauważyłyśmy pewnie wszystkie. Mnie samą straaasznie drażnią duże błędy ortograficzne. Gdybyś na samym początku przedstawiła się i powiedziała "hej, na co dzień nie piszę po polsku, więc wybaczcie mi błędy" nikt nawet okiem by nie mrugnął.
My tu naprawdę bardzo przyjazne jesteśmy i nawet nie trzeba tabliczki "uwaga, złe psy" (czy może suki raczej ;-)). Ale jeśli źle Ci z nami - no to siłą nie zatrzymamy.

Bosa fajne wnętrze:) A u mnie zupełnie na odwrót meble mam zabytkowe ale nie drogie zbierane po pchlich targach, allegro itd. Ściany mam z 200 letnich cegieł,mnóstwo starych dodatków,drewnianych reklam... Styl wsiowy, zależało mi na takim domu rodzinnym pachnącym ciastem takim który się kojarzy wakacjami na wsi.
Poziomki, straaaasznie fajnie "brzmi" Twój dom. 200 letnie cegły!!!!! Bajka!!!
A bywasz czasem na jarmarku spalskim? Słyszałam, że można tam czasem fajne starocie upolować, to może bym się kiedyś wybrała. W Warszawie jest co prawda bazar na Kole, ale ceny tam raczej koszmarne. A mam ochotę na kilka starych mebelków, bo nie boję się łączyć z nowoczesnym stylem.
Ja od kilku lat choruję na starą emaliowaną kuchnię węglową przerobioną na komodę, z nałożonym marmurowym blatem. I nawet chciałam sama przerobić starą zniszczoną kuchnię, ale to ceny ma niebotyczne! A pewnie kilkanaście lat temu wystarczyłoby u ciotki po wsi się przejść, to dostałabym kilka gratis, byle tylko wywieźć komuś niepotrzebnego grata.

Aneta, współczuję i malutkiej i Tobie. Ciężko patrzeć, jak dziecko choruje.

reklama
Anuuli, mam prośbę, mogłabyś pisać bez błędów ortograficznych:sorry2:, wiem że są klawiatury na których polskie znaki nie wchodzą ale "krzywom cukrowom", "takrze" czy "ubespieczenia" mocno po oczach daje:sorry2::tak:.
marta 1981
jestem 15 lat w niemczech i niestety zadko mam do czynienia z polska pisownia wiec zapomnialam jak sie pisze ortograficznie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! WYPISUJE SIE Z TEGO FORUM BO NIKT MNIE NIE BEDZIE OBRAZAL ZE MOZE JAKAS TEPA JESTEm !!!!! SZKODA DOWIDZENIA:-((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Przepraszam bardzo, w którym miejscu napisałam że jesteś tępa :sorry2:, poza tym na forum BB jest taka funkcja, że automatycznie wykrywane są błędy i dany wyraz podkreślany jest na czerwono:tak:. W uprzejmy sposób zwróciłam Tobie uwagę a Ty na mnie krzyczysz, nikt Ciebie tutaj siłą nie trzyma.

Hej, babeczki:-).
Znowu leje, młode nie dali mi pospać i jakoś na czytanie mi się zebrało - M jak Mama kupiłam i od razu przeczytałam cały numer:tak::-).
Anetko, zdrówka dla malej.

Do góry