reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcóweczki 2011

Koncia jak to będzie tylko infekcja to nie masz się co martwić, bo jest wiele ziołowych preparatów, które skutecznie je leczą. Wiem coś o tym, bo w wyniku braku sanitariatów w pracy cierpiałam na nie często i nie chciałam się truć chemią. A dzidzi to zdaje się nie zaszkodzi (sama miałam ostatnio zapalenie cewki i lekarz powiedział, że będzie dobrze).

Widzę, że temat pieniążków. To ja się pochwalę najlepszym sposobem na odchudzanie. Wystarczy żeby zostało ok 250 zł na miesiąc na jedzonko i po trzech miesiącach można 5 kilo schudnąć. Więcej na szczęście testować nie musiałam, ale wierzcie mi ile ja się namęczyłam aby coś w sklepie kupić i coś ugotować. Pyry górowały :D

reklama
przede wszystkim bakterie w moczu są dość liczne, nabłonki są liczne, jest za dużo leukocytów (3-5).
A prawidłowo pobierałaś mocz:confused:? U mnie też zawsze w moczu coś wychodzi ale ten nowy gin nie chciał dzidzi od razu lekami faszerować:no::-p, poprzedni od razu by Urosept przepisał:baffled:.
Marchewka z groszkiem zrobiła wielka furorę - młode kłócili się o dokładki i dla M nic prawie nie zostało:-p:-D:-D. M zabrał młodych na plac zabaw i taaka ciszaaa:rolleyes::rolleyes:.

Koncia moim zdaniem to tylko zapalenie pecherza,raczej nie nerki,nie panikuj na zapas i nie szukaj takich info w internecie bo tam to kazdy znajdzie sobie jakas chorobe.Wizyta u doktorka wszystko Ci wyjasni.
ona ja dokładnie wszystkich zobowiazan finansowych mam ok 2200 czyli cała pensja m,a moja to najnizsza krajowa,ciezko teraz zwłaszcza ze chodze prywatnie do ginka.Co do własnego salonu to ja sie do tego nie nadaje,po zatym u nas sa bardzo drogie lokale,na kupno nawet na kredyt mnie nie stac a wynajem zezarłby cały dochod.Jak to mowia biednemu zawsze wiatr w oczy.
Ale bedzie dobrze bo musi i juz.

Cześć Pączuszki:)))))
Ja wczoraj nie byłam w stanie zwlec się do kompa. Mdliło mnie tak (już 2 dzień)że myślałam że zejde,pojechaliśmy do marketu i po powrocie zaległam i nie wstałam do rana.Zjadłam tylko 3 małe bułeczki z szynką (bez masła) i tyle. W nocy jak wstałam zgasić telewizor to myślałam że się przewróce i na prawie na czworaka wróciłam do łóżka z nadzieją że po drodze się nie zżygam:/
Rano czułam się wspaniale ale z czasem było coraz gorzej(znowu mdłości) ale M wyciągnął mnie do miasta bo trzeba było wydech zrobić i mieliśmy 2 h wolnego więc poszliśmy na pizze(pyyyyszną)bo śniadania nie byłam w stanie wmusić.
Oczywiście po powrocie znowu zaległam i pospałam. Teraz czuje się troche lepiej:) ale czuje się cały czas jak bym galaretke w żołądku miała eeeech

Postaram się Was nadrobić

Witam dziewczyny
Wróciłam dziś z badań moczu i krwi i próbowałam zinterpretować wyniki. Przeraziłam się, bo wygląda na to, że mogę mieć chore nerki. Teraz strasznie się martwię. Czy któraś z Was potrafi fachowo zinterpretować wyniki?:-(

Kochana po pierwsze spokój!!! leukocyty do 5 to norma,jeżeli miała byś chore nerki to bilurbina była by w moczu,co bo bakterii to wystarczy że się nie podmyłaś albo pojemniczek był brudny. Najlepiej skocz nawet do rodzinnego i pokaż wyniki ja ostatnio też narobiłam paniki a okazało się że nic mi nie jest;))

Poziomeczko a czemu Ty sie tak kiepsko czujesz?Bardzo Ci wspołczuje,wiem co to znaczy,ja nawet jak nie byłam w ciazy to z rana czesto miałam takie osłabienie i uczucie rozdygotania,podobno to od tego mojego serduszka i od tarczycy.
Trzymaj sie bidulko.

witam kochane!:-)
nie było mnie cały dzień, bo z rana byłam u ginka, potem u teściów i na zakupach z m. ledwo żyję, mdłości mordują:/ ale najważniejsze, że z dzidzią jest wszystko dobrze:-D, lekarz z badań zadowolony, a i moje podwójne kolację nie mają wpływu na wagę, bo brzuch mi rośnie, schudłam 1,5 kg:szok: dostałam dodatkowo więcej witamin, a i usg za 3-4 tygodnie..
no to teraz sobie poczekam:sorry2:

Poziomeczko a czemu Ty sie tak kiepsko czujesz?Bardzo Ci wspołczuje,wiem co to znaczy,ja nawet jak nie byłam w ciazy to z rana czesto miałam takie osłabienie i uczucie rozdygotania,podobno to od tego mojego serduszka i od tarczycy.
Trzymaj sie bidulko.
Problem w tym że nie mam pojęcia dlaczego,bo załatwiam się normalnie więc to nie zatrucie nawet na siedząco mi się troche kręci w głowie:/ im bliżej wieczora tym gorzej:((

witajcie Marcóweczki:-)
mam nadzieję, że się nie pogniewacie, że wbijam się w wątek, chciałam Wam tylko napisać, że czasem troszki Was podczytuję:tak:fajnie się Was czyta.....przypomina mi się, że dokładnie rok temu przeżywałam to co Wy teraz:tak:Mój synuś przyszedł na świat 13-go marca tego roku:-)Będę mocno trzymać kciuki za Was i Wasze Fasolinki:tak:pozdrawiam gorąco

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Do góry