reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki 2011

Jak to mowia biednemu zawsze wiatr w oczy.
Ale bedzie dobrze bo musi i juz.

Hahahahahaha Kochana dokładnie to dzisiaj wypadło z ust mojego lubego ;) Poszliśmy na zakupy z ostatnią stówką w łapkach (chyba trzeba będzie coś pożyczyć do końca miesiąca, byłam na zwolneiniu miesiąć więc dlatego kaski brak) no i liczyliśmy co do złotówki wszystkie zakupy, w rezultacie pomyliliśmy się o 2zł Nieźle co?? ;)
No i kupiliśmy w tym dwie pepsi połączone taką folią, mężu jak zwykle nie pozwala mi nic dźwigać, więc wszystkie zakupy sam złapał no i za drzwiami marketu bach! Obie butle spadły na chodnik, jedna pękła :p Biednemu wiatr zawsze hahahaha
Ale bekę mamy dzisiaj z tych naszych zakupów ojojojoj ;p

A ja padam dzisiaj, w pracy szkolenie dwudniowe z komunikacji i generalnie trza siedzieć na krześle 8h, ciężko.. A teraz już brzunio mnie boli i chyba idę zlec pod kołderkę..

Cieszę się, że u Was wszystko gra po wizytach u ginków, gratulacje Mamuśki :*

Ostatnia edycja:
reklama
czytam i czytam i chyba wszystkiego nie doczytam:no:

Mim bardzo mi przykro:-( trzymaj się dzielnie i nie trać nadziei...

koncia witam również:-) ja w czasie pierwszej ciąży na początku też szybko przybierałam na wadze, bo wciąż jadłam w tym słodycze, później się uspokoiłam, a jak po teście glukozy w 28 tygodniu okazało się że wyniki wskazują na cukrzycę ciążową i przeszłam na dietę to zaczęłam chudnąć - efekt 8 kilo na plusie w dniu porodu

Scarletka mnie najbardziej bolą po całym dniu jak ściągam biustonosz, ale jeszcze 2 tygodnie temu też były bardzo wrażliwe, teraz jest w miarę ok

kascha witam nową Marcóweczkę:-)

milenka_1986 30 już stuknęła i mam już 15 miesięczną córeczkę

temat kredytów to i niestety nas dotyczy... 18 lat zobowiązań jeszcze, ale za to mamy własny domek, a nie jak do tej pory ciągle na wynajmowanym...
wiem że będzie ciężko w zasadzie już jest bo w tamtym roku zaczęliśmy budowę, nie wszystko skończone a kredyt trzeba spłacać, mój M. jednak cały czas twierdzi że dopóki jesteśmy razem i zdrowi to wszystko będzie dobrze i nie ma co się martwić na zapas...ma rację ale i tak czasami wpadam w panikę z powodu kasy

Bosonóżka superrrrrrrrrrrrrr!!!!!!!!!! ależ się cieszę:) mamy dobry dzień:) jupiiiiiiiii
katjusza ja teraz chodzę prywatnie do promedisu, jestem bardzo zadowolona. W poprzedniej ciąży chodziłam na Ujastek, potem tam do SR i tam też rodziłam. teraz tez tak planuję.

Ostatnia edycja:
reklama
Kochana po pierwsze spokój!!! leukocyty do 5 to norma,jeżeli miała byś chore nerki to bilurbina była by w moczu,co bo bakterii to wystarczy że się nie podmyłaś albo pojemniczek był brudny. Najlepiej skocz nawet do rodzinnego i pokaż wyniki ja ostatnio też narobiłam paniki a okazało się że nic mi nie jest;))

mi ginek powiedział że WBC to nawet i do 16 w czasie ciąży się zdarza...
koncia - jeśli masz wąpliwości czy dobrze mocz zaaplikowałaś...to zrób to jeszcze raz - nawet płatnie - to nie jest drogie... a po drugie idź do rodzinnego i pokaż wyniki ... bo jeśli to jakaś infekcja to na pewno coś da się zaradzić tak jak dziewczyny piszą jakimiś ziółkami :-)

Do góry