reklama
ola jak bylam ostatnio u lekarza i rozgladalam sie po gabinecie to zauwazylam karteczke z zaproszeniem do szkoly rodzenia i tam pisalo ze po 24tygodniu ciazy wiec pewnie jakos tak sie chodzi
anawoj gratuluje widocznie los tak chcial
anawoj gratuluje widocznie los tak chcial
kasienka77
Fanka BB :)
Dziewczyny od popołudnia zaczęłam plamić< kolor kawa z mlekiem >dzwoniłam do gina powiedział żeby przyjęśc do niego jutro rano a jakby bardziej bolał brzuch lub plamienie się nasiliło jechać do szpitala .BOJĘ się!!!
Nic sie nie boj na zapas,ja miałam w piatek i sobote plamienia tez poszłam do szpitala i dostalam duphaston i juz w niedziela było ok.Moj lekarz powiedział ze to moga byc fizjologiczne plamienia tzn zarodek sie zagnierzdza albo bylby teraz okres i ze tylko 15% swiadczy o problemach.
Bedzie dobrze,trzymam kciuki.
No i witam wszystkie nowe marcoweczki.
Bedzie dobrze,trzymam kciuki.
No i witam wszystkie nowe marcoweczki.
dziewczynki, na zapas się nie martwcie, ale jakby się pogorszyło, to nie wahajcie się jechać do szpitala, wtedy każda chwila jest ważna
ola chodziłam z m do szkoły rodzenia jakoś w 32tygodniu. stwierdzam, że lepiej zostawić to na sam koniec, bo informacje najświeższe. u nas nie było mam poniżej 30 tygodnia
ola chodziłam z m do szkoły rodzenia jakoś w 32tygodniu. stwierdzam, że lepiej zostawić to na sam koniec, bo informacje najświeższe. u nas nie było mam poniżej 30 tygodnia
Ostatnia edycja:
mim
Fanka BB :)
Dziewczyny od popołudnia zaczęłam plamić< kolor kawa z mlekiem >dzwoniłam do gina powiedział żeby przyjęśc do niego jutro rano a jakby bardziej bolał brzuch lub plamienie się nasiliło jechać do szpitala .BOJĘ się!!!
Ja plamię od 2 tygodni. Dziś już prawie nic nie było, ale to pierwszy raz od kilkunastu dni. Biorę Luteinę (3 tabletki wieczorem dopochwowo). To lek równoznaczny z Duphastonem - mój organizm i budżet domowy nie tolerują Duphastonu :-)
kasienka77 nie martw się, bo to na pewno Wam nie pomoże - będzie dobrze. My tylko tą nadzieją żyjemy...
reklama
futrzakowa
yea! to ja!
dziewczyny ... nie martwcie się na zapas i wszytsko będzie dobrze :-) trzymam kciuki&&&&&&&&&& tylko uważajcie mi na siebie - żadnych nerwów! żadnych wysiłków! :-)
a ja zmykam do wanny i spać... mdłości ni ma/zgagi ni ma... ale kurna spać to mogłabym na okrągło, biust boli na maksa (mam nadzieję że nie będzie już tak przez całą ciążę) ... no i dziś po jednej kanapce i jogurcie straszliwie mnie wzdęło :-( ...
...no nic... zmykam :-) dobranoc laseczki! uważajcie na siebie!
a ja zmykam do wanny i spać... mdłości ni ma/zgagi ni ma... ale kurna spać to mogłabym na okrągło, biust boli na maksa (mam nadzieję że nie będzie już tak przez całą ciążę) ... no i dziś po jednej kanapce i jogurcie straszliwie mnie wzdęło :-( ...
...no nic... zmykam :-) dobranoc laseczki! uważajcie na siebie!