reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki 2011

A my z mężem sami i jakoś tak smutno. Jutro Lecę do Petersburga, młoda chciała do od jakiegoś czasu do babci na kilka dni, a mi ciągle było szkoda jej dawać, bo i tak mamy mało czasu, a tak - stwierdziłam, że będzie okazja bez żalu. Tylko i tak jakoś pusto w domu. Daje ostatnio czadu ta moja córa (a kiedy nie dawała?!), histeria za histerią, o wszystko darcie dzioba, ale i tak wystarczy, że się przytuli i wszystko jej wybaczam. Obawiam się, że jestem sfiksowaną mamuśką.

reklama
Czesc mamuski:-)znowu tu taaaka cisza:-(
Jak tam mineły mikołajki?to chyba takie pierwsze naprawde swiadome mikołajki dla naszych maluchow;-) Fajnie było słyszec z ust Małgoski przy wyciaganiu prezentow '' marzyłam o takim'':-D a dzis bylismy na corocznym zlocie Mikołajow na motocyklach,normalnie poł miasta zatarasowali;-)
W srode idziemy zobaczyc co z migdałkiem i mam nadzieje ze zostanie na swoim miejscu,zdrowy;-)

Miłego tygodnia zycze i duzo buziakow dla brzdacow:-)

Bryyy.
Papciu, z bezglutenowych to możesz zrobic ryżowy.
Bosa, nie panikuj, Stellka nawet nie obejrzy się jak wrócisz - a wtedy na ciszę nie masz co liczyć - ciesz się chwilą.;-)
Ewi, gratulacje:happy2:.

Ewi a na ktorego masz termin?imie wybrane?zycze szybko i bezbolesnie tym razem;-)
Malina migdał odroczony;-)

tym razem mnie dopadło przeziebionko,katarze uciekaj szybko......

reklama
Do góry