reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki 2011

reklama
Ooooo jakies zycie tu widac:-D czesc laski:-)ruch tu ze ho ho:-D
My chore,tj Gosik zatkana od jakiegos czasu w koncu wylondowała u laryngologa i chyba szykuje nam sie wyciecie migdałka:-(a ja sie zaraziłam od niej katarem ale dzielnie płuczemy sobie noski i jest lepiej.Dobrze ze emek miał kilka dni urlopu to z nia posiedział bo babcia akurat ma rehabilitacje.No coz zawsze choroba nie w pore przychodzi.

Krowka nie planujemy rodzenstwa,jedna Gosia jest jak piatka dzieci;-)

ps
moje suwaczki znikneły a juz nie pamietam jak sie je wstawiało

Ola- panel użytkownika i edytuj sygnaturę>. tam wklejasz kod suwaczka :-). Mówisz, że Gosia daje popalić? Nie..ze zdjęć to Anielica przecież :-)
Bosa-super, że się odezwałaś.
Kasieńka- Hania cały czas tak dokazywała? Zwal to na pogodę ;-)
Malina- jak chorowitki?

Dzieci śpią, mąż oddał się swoim "fantazjom" a ja oglądam dokument na pierwszym programie i co rusz płacze. Kurczę odkąd mam dzieci moje poczucie bezpieczeństwa wszelakiego jest na ciągłym celowniku.
Miłej nocki laski!

Dobry wieczór a ja wręcz przeciwnie jestem zbulwersowana co nas tak mało dzisiaj tu było?

U nas armagedon młodej tak odwala tylko by siedziała komp telewizor tablet jak gadam to jak grochem o ściane wrrrrrrrrrr
Dzisiaj znowu maraton po sklepach w końcu udało nam się dopasować fotelik do tego naszego felernego samochodu chyba jakaś klątwa wisi nad tym autem wczoraj go odebraliśmy od mechanika który siedział w nim 4 dni i nie wie jak go naprawić w poniedziałek odstawiamy go znowu echhhhhhhhhhhh

No ale udało mi się zrobić małej kiecke na tańce teraz to w ogóle jak balerina będzie wyglądała ale co tam nam się podoba

Gosia my migdała przerabiamy co jesień inhalacje z wody działają cuda

W ogóle doła dzisiaj mam strasznego ecchhh:-:)-:)-:)-(

Matko kochana czy Wy w ogóle śpicie????
Papci się nie dziwię, bo ona już do ciążowego stanu się przyzwyczaja i bezsenności w nocy :rofl2:

Olcia będziecie ten migdał usuwać? U nas katar od 1 września i nie mogę się go pozbyć u Jana, ledwie podleczam, ale za chwilę znowu zielenina koszmar!!

Krowka napisz jak tam Twoje smarkatki?? I jak Ty się czujesz??

A ja sobie drzemkę urządziłam z Adasiem i o wiele lepiej się czuję, ostatnio Młody ma 1,5h drzemki z rana to ma sens, bo jak spał po 45min to zanim zasnęłam już pobudka i tylko wkurzona byłam :baffled: Śniadanko też zaliczył, kaszka z 90ml wody i 1/3 słoiczka śliwki, zaraz popije cycusiem i druga drzemka.. Tym razem już na bank 45min.. Potem jakiś obiad i już będzie czas po Jasia do przedszkola śmigać..

Malina- Jan zdrowy, w poniedziałek idzie do przedszkola. Jak ja się cieszę :p A Ada ma jeszcze lekki katar. Dziś była wyspana o 4 godzinie. Tata sie zdenerwował po 40 minutach noszenia i oddał mi córkę. Ta nie protestowała i wtulona we mnie zasnela. Teraz też drzemie a ja ogarniałam dom i gotuje obiad. Ciekawe czy dziś coś z niego zje. A ja z nosa nadal leci kolorowe, z tym ze kolor czerwony przeszedł do przeszłości.

Jejciu dziewczyny czy wy mamy dwójki i więcej dzieci macie czas dla siebie? Bo ja nie..

Ostatnia edycja:
Witam się i ja nadal w podłym nastroju:(

Chociaż dzisiaj załapałam się na darmową wizyte u dietetyczki na wtorek jestem ciekawa jak ona mi wymierzy ten mój tłuszczyk szkoda że to tylko1 wizyta bezpłatna jest :(

Krowkabordo a no auto szarpie tak że trzeba na czoło uważaćżeby nie rozbić czasem i do tego gaśnia nawet jak jade obwodnicą dość szybko mam nerw na ten samochód jak nic\

Marta a jakiś bezglutenowy masz chlebek w zanadrzu? Musze się w końcu opanować z tym glutenem

reklama
Do góry