reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Marcóweczki 2011

Hej, witam sobotnio z małym Pawełkiem:-p:tak::-). Olek chodzi dumny że dla braciszka imię wybrał:tak::tak:.
Bosa, u mnie podobnie wieczór wyglądał:-p;-):-D:-D, tyle że po wszystkiemu M poszedł spać, mały mnie skopał a ja do kuchni poszłam kanapki sobie robić:baffled::-D:-D bo zgłodniałam nagle o północy a i wybieraliśmy wózek. Zaraz wrzucę tam gdzie trzeba co nam się podoba:tak:.
Daria, skąd ja to znam:confused2:, w ciąży z Okiem miałam sny że wcześniej urodziłam i M był ciągle poganiany z remontem a raczej jego dokończeniem:confused2:( cyklinowanie, lakierowanie, gładzie, stawianie ściany, malowanie, sprzątanie tego całego bałaganu) i cudem 2 tygodnie przed porodem zdążyliśmy:tak::huh::huh:. Dla Jula wszystko miałam a teraz nie mam totalnie nic:no::-:)-(.

reklama
Ej Ej Ejjjj kurka wodna.... dlaczego nikt mnie wczoraj nie obudziłłłłłłłłłłł na dżamprezkeeeee, tez bym kompot przywiozła :p :D

Vetka bardzo ladnie napisałas, kazdy musi dojrzeć do swojej decyzji kiedy zacząc kupować wszystko ;))) Ja powoliii dojrzewammm hehe :p

Czołemmm Kobitki :))))))

Martusia no wlasnie jak to jest z tym cyklinowaniem?? w jakich miesiacach cyklinowałas?? i przed urodzeniem dzidziusia?? bo odradzają mi ze niby tak strasznie smierdzi i ze już za zimno.... ale ja chce poprawic pięknie parkiet :/:/

Ale mam ochote na sledzie i cos z kapusty kiszonej! np. krokiety, albo pierogi. Wczoraj zakupilam kapuste taka w sloiku. Czemu oni nie maja tutaj takiej z wiaderka :( Mama mowila, ze ta w domu, co sie kisi dla i dla bobasa to juz jest pyszna :) a mi slinka tylko leci.... Jak ja niecierpie smazyc nalesnikow! al chyba sie zmusze, bo zjadlabym takiego krokiecika.

A teraz musze cos na sniadanko upolowac. A potem pomyslimy co dzis bedziemy robic. Farba w schowku to juz od miesiaca stoi i czeka na polozenie na scianie. Moze jutro.

Milego dnia brzuchatki :)

Witam wszystkie Brzuchatki :-)
Wy tu temat remontu poruszyłyście, a ja w środku cyklonu jestem! Dziś ekipa remontowa ma kończyć wiatrołap, w tym tygodniu inna wymieniła mi okna i wreszcie ciepło jest i mogłam sobie nowe firaneczki kupić;-)jeszcze tyle przed nami, że mnie dreszcze biorą, ale jak spojrzę na dotychczasowe efekty to wszystko przechodzi.

Ach Wy to nie dacie pozyc albo siedzicie do rana albo wstajecie skoro świt;-)
Witam w słoneczny poranek i zaraz zmykam na ''buldozy'' spacerek z cała ferajna:-) a potem mamusia wpada na gołabki a i Ona tez obiecała:tak:
Miłego weekendu laseczki:-)

Witam- zaspana:):)
Pochwale się ze pierwszy raz w ciąży wstałam o 10!!!!!!!:):)szok! Nie mogę sie teraz pozbierac, do tego satelita mi nie idzie- wiatry ja przestawiły, chlebus sie mi skonczył i wogóle buuuuuuuu. Ide na sniadanie do mamy bo M od świtu w pracy i nie wiadomo kiedy wroci. Potem z wielkich hukiem zapowiadam sprzatanie bo nie wiem jak to sie stało ale w ciagu paru dni pojawils ie mi taki kurz w salonie jakby mi tu ktos koce dzien w dzien trzepał- hmm podejrzane:)
Miłego weekendu Mamuśki:)

Witam sobotnio :happy:
Ale dziś pospaliśmy z M,wreszcie się mogłam wtulić w jego męskie ramię :laugh2: a nasze maleństwo zaczęło harcować o 7.30 i wyganiało mnie na śniadanie, ale jak tata rękę położył, to poczuło respekt i przestało fikać koziołki:-p oj coraz bardziej się boję, że to będzie mały rozrabiaka i coś mi tu chłopakiem pachnie :rofl2:

reklama
Witam Mamusie.

Przyznaje się że dopiero się zwlekłam. Mąż doczołgał się do domu przed 1 w nocy oczywiście pijany bo nie mógł odmówić nikomu. Zrobiłam awanturę ale chyba i tak nic nie czaił. Pierwszy raz spał oddzielnie na małym łóżku w drugim pokoju! A od rana sprząta, zrobił zakupy i właśnie rozwiesza pranie a mówi do mnie takim spokojnym głosikiem. Jak potulny baran się zachowuje... Przyszedł mnie przepraszać ale go wygoniłam żeby nie myślał że sobie może tak postępować a ja będę go głaskać! Wczoraj się zwyłam aż się dziecko zaczeło ruszać. Chyba czuje moje emocje i słyszało mój krzyk. Aż mam wyrzuty sumienia że je wystraszyłam.

Do góry