reklama
oleniolek
Fanka BB :)
mój mąż tak do mnie mówi - nie jesteś gruba, jesteś w ciąży!
bardzo mu jestem za to wdzięczna :-)
bardzo mu jestem za to wdzięczna :-)
H
Harsharani
Gość
a wyprowadziłam sie od tż i jakos tak smutno i samotnie
Sorry za ciekawość...ale wyprowadzilas sie bo chcialas czy moze zostalas zmuszona? Bo ja w pierwszej ciazy z moim synkiem zostalam zostawiona przez jego 'ojca'... I w ogole dluga historia, wiec jesli potrzebujesz rady albo wsparcia to pisz na gg albo priva.
Milusia spostrzegawcza jesteś Ten górny był wg pierwszego USG, a ten dolny wg ostatniego, ale stwierdziłam, że to nie ma sensu sobie tak komplikować.. Co prawda nasze maleństwo jest zawsze na każdej wizycie większe o tydzień, półtora od tej pierwszej daty, ale i tak ją podam jako termin porodu, więc muszę tak liczyć.. Z OM wychodzi 29 stycznia, wiec odpada zupełnie, muszę liczyć na wprawne oko lekarza robiącego USG..
Ewi no widzisz.. Pewne to my chyba już nie będziemy Ja tam już w nic nie wierzę.. Szkoda mi tylko tych różowych ciuszków, no ale już postanowione, że będą dla drugiego maluszka, musi być córeczka
Ale Ty masz przeboje z tymi zwolnieniami, masakra.. Trzymam kciuki, żeby wszystko się wyjaśniło i żebyś w końcu dostała należne Ci pieniążki
A co do imion to Julka odpada z wiadomych przyczyn, Julian też.. myślimy teraz nad nowym imieniem dla synka i nie mamy pomysłu :/ może Filipek..
Ewi no widzisz.. Pewne to my chyba już nie będziemy Ja tam już w nic nie wierzę.. Szkoda mi tylko tych różowych ciuszków, no ale już postanowione, że będą dla drugiego maluszka, musi być córeczka
Ale Ty masz przeboje z tymi zwolnieniami, masakra.. Trzymam kciuki, żeby wszystko się wyjaśniło i żebyś w końcu dostała należne Ci pieniążki
A co do imion to Julka odpada z wiadomych przyczyn, Julian też.. myślimy teraz nad nowym imieniem dla synka i nie mamy pomysłu :/ może Filipek..
Ostatnia edycja:
Marta1981
Rodzyneczka
Marta i tej córci ci z całego serca życzę!!!
Podziękuję jak zamiast rogala zobaczę śliczną bułeczkę;-).Martuśśś to życzymy księżniczkiiiii )))) 3 mam kciuki )
To ja na dobranoc dodam 2 paczki wafli ciapucino i 2 czekoladowych - na jutro mam zamówione:-).hej dziewczyny widze temat czekolady a ja własnie topie smutki w drugiej tabliczce
Marta, życzę Ci córy. Zasługujesz i potrzebujesz - ktoś musi po Tobie przejąć stolnicę!
U mnie niestety jutro pulpeciki będą, młody w końcu COŚ musi zjeść - dziś 2 jogurty i 3 kopytka przez cały dzień:-(, na kisiel nawet nie spojrzał:-(.Dziewczyny teraz wszystkie łazanki będziemy robić hehe, ja już wczoraj na jutro zaplanowałam tylko moje będą z kapustą kiszoną i mięsem mielonym
Jutro rano na badania, bo co drugą wizytę mam robić mocz i morf. A i otwierają nowy punkt ciuszkowy (siorka M tam przebiera) i muszę być;-);-) bo fajne rzeczy mają.
Miłej nocki Marcóweczki.:-)
H
Harsharani
Gość
Ale numer. Dopiero doczytalam Malinka!
Czyli jednak chlopiec.... Ehhhh...Moze to jednak lepiej, ze sie jutro o plec nie dowiem?
Ewi, no...zostawil mnie. Dowiedzialam sie kolo nowego roku, ze jestem w ciazy...poszlam do szpitala na jakis czas (nerki ehhh). Po szpitalu wyjazd do Polski na jakis czas..a po powrocie to juz tylko rzeczy w czarnych workach na mnie czekaly...Bylam bezdomna, bez kasy (no bo nie wiedzialam wtedy, ze nawet jakies chorobowe mi sie nalezy...)..i w ogole zalamana- bo to w Anglii sie dzialo..wiec w obcym kraju....Ale nie ma co wspominac i dlatego tak mocno kocham K. teraz Bo on sam kocha i mnie, i Olafa- mimo, ze to nie jest jego biologiczny syn.
Czyli jednak chlopiec.... Ehhhh...Moze to jednak lepiej, ze sie jutro o plec nie dowiem?
Ewi, no...zostawil mnie. Dowiedzialam sie kolo nowego roku, ze jestem w ciazy...poszlam do szpitala na jakis czas (nerki ehhh). Po szpitalu wyjazd do Polski na jakis czas..a po powrocie to juz tylko rzeczy w czarnych workach na mnie czekaly...Bylam bezdomna, bez kasy (no bo nie wiedzialam wtedy, ze nawet jakies chorobowe mi sie nalezy...)..i w ogole zalamana- bo to w Anglii sie dzialo..wiec w obcym kraju....Ale nie ma co wspominac i dlatego tak mocno kocham K. teraz Bo on sam kocha i mnie, i Olafa- mimo, ze to nie jest jego biologiczny syn.
reklama
Czesc dawno mnie tu nie bylo bo nie mam czasu, i, jak pisalam Marcie, glupio mi wpadac i tylko o sobie pisac nie bedac na biezaco. Gratuluje dziewczynom, ktore poznaly plec fasolek i gratuluje forumowej mamie trojaczkow. Az mi kopara opadla z podziwu!
3 tyg temu mialam pierwsze usg, plci nie znam, ale fasola wygladala ok. Umowilam sie na prywatne usg w Dublinie do kliniki na Blackrock, gdzie mialam robione usg 3d/4d w poprzednej ciazy. Czyli jest duza szansa, ze plec dziecka poznam 30 pazdziernika
Ja caly czas choruje, juz mam tego dosc, jak nie mdlosci to grypy, anginy, a obecnie zatoki. Nie bylo w tej ciazy 2 tygodni, w ciagu ktorych nic by mi nie bylo. Starosc nie radosc najwidoczniej...
Pozdrawiam serdecznie
3 tyg temu mialam pierwsze usg, plci nie znam, ale fasola wygladala ok. Umowilam sie na prywatne usg w Dublinie do kliniki na Blackrock, gdzie mialam robione usg 3d/4d w poprzednej ciazy. Czyli jest duza szansa, ze plec dziecka poznam 30 pazdziernika
Ja caly czas choruje, juz mam tego dosc, jak nie mdlosci to grypy, anginy, a obecnie zatoki. Nie bylo w tej ciazy 2 tygodni, w ciagu ktorych nic by mi nie bylo. Starosc nie radosc najwidoczniej...
Pozdrawiam serdecznie