reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcóweczki 2011

Hej Laseczki-Marcóweczki
Gratulacje dla Darii - trojaczki ho ho
Ja szeleję w garach - będzie karkówka w czerwonym winie z ostra papryką, ja sobie to jutro zrobe te łazanki o których pisałyście.
Ja mam usg połówkowe dopier po 20 listopada na ale ja zamykam peleton marcowy z planowaną datą porodu na 31.03.2011

reklama
hej

ja sie melduje,ale chyba nie dam rady nadrobic.
Ciagle cos do zalatwienia,albo lecimy na jakies zakupy , no i plac zabaw musimy przewaznie zaliczyc :) Wiec od poludnia nas praktycznie w domu nie ma a wy tyle piszecie,ze zeby byc na biezaco to musialabym chyba z laptopem wychodzic :)

Jestem juz :-)
Miły dzionek był ,w koncu ktos zauwazył ze jestem w ciazy:-),byłam strzyc dwie znajome i pytaja sie ''czy maja gratulowac?'' a ja no taak a co widac? ,''pewnie ze tak ,super'',miło ze ktos zauwazył bo do tej pory nikt nie wierzył:-)
Obiadek zaliczony u mamusi i z racji tego ze mama musiała zjechac do centrum to zabrałam sie z nia i wyciagnełam na zakupy;-)Kupiłam w koncu nowy stanik,w rozmiarze uwaaaagaaa 65G:szok: ciesze sie bardzo bo nawet trafiłam na przecene(89zł):-) a po drodze trafiłysmy na nowy lumpeks i pozwoliłam sobie kupic pierwszy dziewczecy ciuszek dla dzidziolka:tak: sliczny malusi sweterek w paseczki z kapturkiem za całe 9zł prosto z angli;-)

Dopiero usiadłam do komputera!

Pojechałam do pracy, zabrałam ostatnie zwolnienie i powiozłam sama do Zusu i okazało się że tylko dwa z 5 zostały tam dostarczone i to 12 pażdziernika dopiero. Szlak mnie trafił i muszę teraz jeżdzić po Zozach, Zusach, szpitalach i załatwiać kopię. Wniosek z tego że jak się samemu nie załatwi to g... z tego jest... Później zawiozłam podania na uczelnię i czekam na ich rozpatrzenie. Wracając zajechałam do rodziców i najadłam sie pierogów z serem i ziemniakami - PYCHA! Wróciłam do domu i mąż sobie chleb zażyczył pieczony. Właśnie wyjełam cieplutki z piekarnika i jak trochę wystygnie to skuszę się na taki cieplutki z masłem;)

Tulip to była jakaś wycieczka i nie moje łózko ale dlaczego mieliśmy tam wspolne to nie wiem... Lepiej niech on mi się juz nie śni!!!

Malinka jak to??? Będzie Julian zamiast Julii??? Szok! To tak jak u mnie! Miał być synek a jest córeczka i to jeszcze nie pewna!

Dziewczyny teraz wszystkie łazanki będziemy robić hehe, ja już wczoraj na jutro zaplanowałam tylko moje będą z kapustą kiszoną i mięsem mielonym;)

Oleniolek - cieszę się, że gulasz smakował. A jaki prosty w zrobieniu, co?

Robi się bardzo prosto i to właśnie jest w nim najpiękniejsze :)

A z innej beczki: wczoraj oglądałam nowy film z Jennifer Lopez - Plan B (tak, tak musiałam się odmóżdzyć). J Lo zachodzi w ciążę i ... więcej nie powiem! ;-)

Szczerze się uśmiałam w paru momentach.
Przyszłym mamusiom polecam dla relaksu :-D

a mi sie lodow chce....
co prawda juz dzis jadlam kulki (bananowa i rumowa) ale teraz zjadlabym mietowa iii cos do tego :)

migotko mam nadzieje,ze to chwilowe smutki i niedlugo bedzie lepiej

aaaa no i gratuluje darii trojaczki - to dopiero nowina,a waszego zaskoczenia nawet nie potrafie sobie wyobrazic :) super!

oleniolek,dobry film, również polecam :)
Ewi,współczuję :/
ola, dla mnie też był szok, że ktoś zauważył i to również dziś :d chyba równo rośniemy ;)

reklama
Do góry