reklama
ona1986
Fanka BB :)
Dziewczyny czekoladka dojechała..mniam mniam Milka truskawkowai rogal na pyszczku od razu sie pojawił!!!!!!!!!!
Milutku No jejkuuu mój M tez własnie pojechał po milke truskawkową hihi czyzby te same smaki hehe ...
Martuśśś to życzymy księżniczkiiiii )))) 3 mam kciuki )
ana4
Kochane maleństwa :-)
Witam się i ja wieczorkiem :-) Ale zapieprz dzisiaj ,najpierw córę do przedszkola potem rękawy zakasałam i sprzątanie a potem po nią i do mamy na obiadek a tam goście i pojechali jeszcze do mnie a po nich następni goście -więc dopiero skończyłam sprzątać i mam czas ponadrabiać Was bo tak produkujecie że hej Ogólnie to miło spędziłam ten dzień -co prawda padnięta jestem to fakt
Widzę że łazanki są pożądane-kurcze nawet mi nie róbcie smaka , bo ja taka leniwa się zrobiłam ostatnio że najchętniej to jadłabym wszystko gotowe bo przecież opaciam całą kuchnie i dalej sprzątanie
Witam serdecznie nowe marcóweczki :-)
Daria gratuluję i tylko żeby było wszystko ok bo wiem że to nie takie proste.Mam w rodzinie ostatnio 2x bliżniaki(jedne dwujajowe a drugie jednojajowe )i są super ale jaki był stres jak byli w brzuszku jeszcze ,aby do rozwiązania szczęśliwego!daj znać jak po usg ;-)
Dziewczyny to nam się narobiło tych synusiów mamusi strasznie dużo
Pozdrawiam wszystkie mamusie i dzieciaczki:-)
Widzę że łazanki są pożądane-kurcze nawet mi nie róbcie smaka , bo ja taka leniwa się zrobiłam ostatnio że najchętniej to jadłabym wszystko gotowe bo przecież opaciam całą kuchnie i dalej sprzątanie
Witam serdecznie nowe marcóweczki :-)
Daria gratuluję i tylko żeby było wszystko ok bo wiem że to nie takie proste.Mam w rodzinie ostatnio 2x bliżniaki(jedne dwujajowe a drugie jednojajowe )i są super ale jaki był stres jak byli w brzuszku jeszcze ,aby do rozwiązania szczęśliwego!daj znać jak po usg ;-)
Dziewczyny to nam się narobiło tych synusiów mamusi strasznie dużo
Pozdrawiam wszystkie mamusie i dzieciaczki:-)
migotka876
ŻonkaMeżusiaMamaBartusi a
hej dziewczyny widze temat czekolady a ja własnie topie smutki w drugiej tabliczce
Jakież to smutki topisz w tej czekoladzie????????????hej dziewczyny widze temat czekolady a ja własnie topie smutki w drugiej tabliczce
migotka876
ŻonkaMeżusiaMamaBartusi a
Jakież to smutki topisz w tej czekoladzie????????????
a wyprowadziłam sie od tż i jakos tak smutno i samotnie
oleniolek
Bosonóżka zrobiłam gulasz według Twojego przepisu.
Powiem Ci...no, no ,no!!! PALCE LIZAĆ!!!
Miałam dziś takie wachania nastroju. Istna kolejka górska bez trzymanki.
Wcześniej się dziś położę, żeby ten dzień szybko się skończył...
Powiem Ci...no, no ,no!!! PALCE LIZAĆ!!!
Miałam dziś takie wachania nastroju. Istna kolejka górska bez trzymanki.
Wcześniej się dziś położę, żeby ten dzień szybko się skończył...
buziaczek1
:-( ja tez w nie najlepszym humorze jutro do pracy trzeba wracac, moj m spi, dzidzius sie nie odzywa - chiba sie na mnie wkurzyl:/ a do tego leje jak z cebra - tesknie za mama w pl i wogole do bani uhh nie dobrze..
Rośniesz Tulipek, rośniesz. Tylko horyzontalnie, a nie wertykalnie ;-)Czy wy tez macie potrzebe wyciagniecia sie? nigdy czegos takiego nie mialam- a teraz wyciagam sie jak male dziecko- czy ja rosne??
Latife, życzę Ci poznania płci dzidziusia.
Marta, życzę Ci córy. Zasługujesz i potrzebujesz - ktoś musi po Tobie przejąć stolnicę!
Oleniolek - cieszę się, że gulasz smakował. A jaki prosty w zrobieniu, co?
Z kulinariów i zachcianek - ja dzisiaj nie mam. Ale M. ma zachciankę, żebym się nawpitalała tostów z masłem orzechowym. Naoglądał się ślicznego brzuszka Katjuszy i chyba ma lęki, że nie dbam wystarczająco o Stellkę. Poklepuje mnie po brzuszku i mówi: tatuś nie da Cię zagłodzić! Kurcze no! Jeszcze się młoda nie urodziła, a już M. z nią spiskuje!
reklama
K
koncia
Gość
Hej brzuchatki
Wreszcie dotarłam do domku. Dzień minął lepiej niż się spodziewałam. Prezentacja odklepana, choć lekki stres był.
Mieliśmy mieć dziś spotkanie z opiekunką praktyk i jak zwykle miała mało czasu i więcej namieszała niż pomogła. Okazało się,że muszę szukać drugiej placówki na połowę praktyk, bo zmieniły się przepisy. Papierów też dla nas nie miała i jak zwykle na praktyki mogę iść z palcem w dupie i brakiem jakiegokolwiek pojęcia co mam tam robić. Żenua
Dziś na fakultetach prowadzący do mnie podszedł i się pyta czy jestem w ciąży, a ja tak niepewnie na niego spoglądam i mówię, że tak. To zaczął mi proponować zamianę krzesła, bo on miał takie miękkie, a studenci takie szkolne. Ja tam kompletnie zażenowana, zaczęłam dziękować i mówić, że nie trzeba, długo napierał, a wszyscy się zaczęli gapić z zainteresowaniem.
Potem wszystkie kobitki spoglądały z zaciekawieniem na mój brzuch, a jedna się spytała, skąd on wiedział, że jestem w ciąży, bo ona by w życiu nie powiedziała
Doszły dziś moje tuniczki i jestem mega zadowolona! Są prześliczne, pięknie się układają i podkreślają brzuszek i biust. Materiał jest rozciągliwy, dobrej jakości, ładnie zszyty. Były warte tych pieniędzy i nadadzą się do noszenia nawet po ciąży.
Wreszcie dotarłam do domku. Dzień minął lepiej niż się spodziewałam. Prezentacja odklepana, choć lekki stres był.
Mieliśmy mieć dziś spotkanie z opiekunką praktyk i jak zwykle miała mało czasu i więcej namieszała niż pomogła. Okazało się,że muszę szukać drugiej placówki na połowę praktyk, bo zmieniły się przepisy. Papierów też dla nas nie miała i jak zwykle na praktyki mogę iść z palcem w dupie i brakiem jakiegokolwiek pojęcia co mam tam robić. Żenua
Dziś na fakultetach prowadzący do mnie podszedł i się pyta czy jestem w ciąży, a ja tak niepewnie na niego spoglądam i mówię, że tak. To zaczął mi proponować zamianę krzesła, bo on miał takie miękkie, a studenci takie szkolne. Ja tam kompletnie zażenowana, zaczęłam dziękować i mówić, że nie trzeba, długo napierał, a wszyscy się zaczęli gapić z zainteresowaniem.
Potem wszystkie kobitki spoglądały z zaciekawieniem na mój brzuch, a jedna się spytała, skąd on wiedział, że jestem w ciąży, bo ona by w życiu nie powiedziała
Doszły dziś moje tuniczki i jestem mega zadowolona! Są prześliczne, pięknie się układają i podkreślają brzuszek i biust. Materiał jest rozciągliwy, dobrej jakości, ładnie zszyty. Były warte tych pieniędzy i nadadzą się do noszenia nawet po ciąży.