Dziewczyny koniec tematu o wieku bo zaraz się tu wszystkie w depresję wiekową wpędzimy!!!
Ewi, ja się w depresję wpędzić nie dam ;-) Młoda jestem niesłychanie i tak jeszcze przez kilkadziesiąt lat zostanie. Aż zrymowałam!
Erwina, witaj! I co ty gadasz, że Ci dziwnie, że w takim wieku... Ty przecież młoda d...a jesteś (wybacz kolokwializm). To jest absolutnie normalny wiek na ciąże i bardzo dobry - dojrzała jesteś psychicznie, przygotowana na macierzyństwo.Ja mam 35lat wiec juz raczej uwazam za ostatni dzwonek swój wiek,ale wiem jedno ze pragnę doznać macierzyństwa.
Żona mojego teścia urodziła ostatnie dziecko, kiedy miała 46 lat, moja siostra w wieku lat 40 dopiero zaczyna powoli planować drugie, a mój drugi teść (ojczym M.) zmajstrował swoje pierwsze dziecko w wieku 62 lat. Ojcem był cudownym. Chociaż w przypadku kobiety zrobienie sobie dziecka za pomocą in-vitro w wieku powyżej 55 lat uważam za egoizm i brak myślenia. Ale to tylko moje osobiste zdanko.
A jak masz się czuć szalona kobietko?! Tylko młodo!Ewi82-szczerze mówiąc to w depreche nie wpadam ze względu na wiek bo czuje sie młodo (...)
A co do kłopotów z krwotokami z noska: nawilżać śluzówkę! Krwawienie jest często powodowane odrywaniem zaschniętej wydzieliny, a że śluzówki wszystkie mamy w ciąży przekrwione, to łatwiej o krwawienie. Sól fizjologiczna do noska lub spray z wody morskiej - i będzie lepiej.