Cholera, niepotrzebnie jechałam na uczelnie, bo wykładu nie ma. Ale przynajmniej już mam wolne i wreszcie ugotuję obiad
powtarzam pizze, bo M prosił, a mi składniki zostały, to mu upichcę.
Ewi, ja kupiłam 2 wyprawki na allegro, dla chłopca i dziewczynki. Dałam za obie 120 zł z wysyłką i mam 120 sztuk ubranek. Było tam parę perełek, które mi się spodobały, to jest mix używanych i nowych ciuszków i jest w tym dosłownie wszystko! Mam już kombinezoniki na zimę, sweterki, czapeczki, nawet buciki, skarpetki, jakieś kamizelki i bluzy, parę ślicznych sukienek i bluzeczek dla dziewuszki i parę odlotowych ciuchów dla chłopaka
są nawet ciuszki na chrzciny dla obojga! a większość to śpiochy i bodziaki w kolorach dla obu płci, z przewagą białego z jakimiś wzorkami i obrazeczkami na przedzie. Także jestem zadowolona z zakupu, bo to są żadne pieniądze, a mam ciuszków na roczek i mam w czym wybierać.
cliford, ja mam to samo! Chciałabym, żeby mój M mnie cały czas przytulał, a on biedny przecież ma też inne sprawy na głowie. Mimo, że to wiem, to wciąż czuję niedosyt.
Witaj
ERWINA, mam nadzieję, że tym razem wszystko potoczy się szczęśliwie
3mam kciuki za ciebie i twojego fasolka, bo widzę, że dużo przeszłaś.
Znajoma mojej mamy starała się o dzidzię wiele lat i wreszcie zdecydowali się na sztuczne zapłodnienie, urodziła swoje maleństwo. A tuż po urodzeniu zaszła w ciążę naturalnie i okazało się, że będą bliźniaki! Teraz ma już całą trójeczkę na świecie i jest potrójnie szczęśliwa. Los często płata figle.