reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki 2011

Bosa ogromnie gratuluje!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ale niespodziewanka.
Moja Natalka też jest zwolenniczką koni,zwierząt właściwie.Jedyne lalki jakie posiada to nietrafione prezenty od dalszej rodziny.A i zainteresowania jakoś mało dziewczęce.
Ja zaliczam się do tych starszych-mam 31 lat,ale wciąż czuję się i wyglądam;-)na 18.
nie mogę spać dzisiaj,coś bym zjadła dobrego.....

reklama
Witam pisarki!!!!!!!!!!!!

ale wy drukujecie no??????????? moze was nadrobie kiedys jak pracowac przestane i nudzic sie w domu bedę jedząc i siedząc na kanapie hahah obecnie nie ma nawet szans!!!!!!

za tydzien wczwartek mam usg połowkowe i mam nadzieje ze sie juz na 100% potwierdzi płec a w niedziele do polski fruuuuuuuuuuuuuu:tak: troszke sie martwie jak zniosem podroż czy mnie nie zemdli:cool:
poczytałam was troszke al juz nie pamietam co mam odpisac:confused2::nerd:

Bosia- gratuluje córci!!!!!!!!!!! laski sa cudne zobaczysz:tak: zwłaszcza jak dorastaja i maja około2-3 lat jak moja i zaczynaja sie malowac kosmetykami mamy:tak: zakładac szpilki sukienki i udaja Top model hahhha( jak moja) a chłopak bedzie nastepny.....

Migotka= tak jak dziewczyny pisza nie martw sie wszytsko bedzie ok a co do ruchów dziecka to twoje pierwsze wiec na konkretniejsze kopniaki i czestsze jeszcze troszke musisz poczekac....

cała reszte pozdrawiam

dzieńdoberek:-)

Pinka
- a ty znowu nie możesz spać:-) hihi:-)

migotka
- leż i nie ruszaj się:-) wiem..łatwo mówić... ale trzymam kciuki i ściskam mocniutko oby szybko wszystko się polepszyło...

Bosa
- co ty w ogóle gadasz za głupoty:-) już samo nazwanie córci Gwiazdeczką świadczy o waszym "zmiękczeniu" :-) dacie radę... córci nie trzeba ubierać na różowo żeby wyrosła z niej pełnowartośiowa nastolatka a później kobietka:-) tylko uważaj... bo jak będzie w okresie buntu to może da ci popalić ze słodko pierdzącymi plakatami w pokoju i różową garderobą :-D hihi:-D tak na złość rodzicom:-)

a co do Barbie... ja różowych strojów dla barbie nie pamiętam... hmmm... miałam aż dwie lalki ( w tym jedna murzynka! )...i dbałam o nie co nie miara bo wiedziałam że pieniędzy na więcej nie będzie. Nie mogłam przeżyć że np moje kuzynki co chwilę mają nową lalkę i ich tak nie "szanują" tzn farbowały im włosy...ścinały na łyso...odrywały kończyny ehhh... nie mogłam tego znieść! Do dzisiaj mam moje lalki ze wszystkimi ubrankami:-) leżą w kartonie w piwnicy:-D

a ja znowu nie moge zasnac :<
Zacznij wstawać jak ja - o 4.. :baffled: to wieczorkiem oczki same będą Ci się zamykać :-)
Moja mama zostala babcia w wieku 38 lat Ale to ona zaszalala, bo urodzilam sie gdy miala 18 lat. Ja mialam ponad 20 (i tak za wczesnie dla mnie).
:tak:Pewno się ucieszyła!!! Wszystko jest do poukładania - dziewczyny które młodo rodzą, a moga liczyć na pomoc rodziny - są wielkimi szczęściarami - dziś mają odchowane maluchy - a ja dopiero w pieluszki się będę bawić :sorry:
Ciekawe jaki będzie procenty tych naszych forumowych 23-latek z córkami w marcu!!! J Ja – jak Bosanożka wolę chłopca – więc cieszę się, że mam więcej latek – bo jeszcze mam szansę na to co wolę ;-)
Bosonóżka to jednak was dzieciątko zaskoczyło :)
Ja chyba do końca będę sceptycznie nastawiona do informacji o płci...
Mężuś mój powiedział, że też nie będzie do końca wierzył w to co nam powie lekarz na temat płci.. Ale w to, ze jestem w ciąży też nie uwieżył dopuki nie zobaczył bijącego serducha na monitorze.. Mój "niewierny Tomasz'.. :-D
Maruda to jak Ty jesteś w średnim wieku to ja też... Jaka ja już jestem stara hehehe

Tak Wam nagadałam o tym średnim wieku, a mi w zeszłym roku kobieta nie chciała winka na święta sprzedać bez okazania dowodu.. I gały jej wyszły na wierzch jak sobie policzyła ile to ja mam lat HAHAHA
eeeejjj no co Wy, średni wiek?ja mam 27, w marcu 28, jak się uda to Mały Szkrab urodzi się w moje urodziny;) ale proszeee Was, tylko nie średni wiek:>
To mój mąż urodził się 13 marca - i się śmiejemy, ze i dzieciak mu się wtedy może urodzi - taki głośny prezencik na jego 30 urodziny :wściekła/y:
Dobra, ja przepraszam za ten średni wiek :ninja2: WYCOFUJĘ TO!!! :rofl2:

Miłego dnia MARCÓWECZKI!!!

Hejka:) Witam się z rana i informuje że mnie na BB nie będzie. Jade z mama na pól dnia do siostry i mojego chrześniaka a w drodze powrotnej muszę wstąpić do lekarza po kolejne zwolnienie. Myślę że będę w domku koło 17....ale znając Was tyle naskrobiecie że Was nie nadrobię.
Miłego dnia:):)buziaki

Maruda:-D a po średnim wieku to już jest starczy wiek? :-D
Ach!!! :baffled: Złapałyście mnie za słówko.. Ujmę to tak.. Lepiej rodzić chyba wcześniej, ale i tak cieszę się, że jestem trochę młodsza od mojej siostry, która rodziła w wieku 31. I NIE OBRAŻAJĄC NIKOGO - to kierowałam się po części tym, że siostra bardzo ubolewała nad tym, że była jedną z najstarszych na porodówce pierworódek.. :sorry: Ale niech się nikt nie gniewa.. to takie moje przemyślenia po słowach rodzonej siostry!! OK!!??!! ;-) Mam nadzieje, ze nikt mnie tu nie zlinczuje.. :rofl2:

reklama
Do góry