migotka876 witam serdecznie i życzę powrotu do zdrowia!
pestusia gratuluję pierwszych dzidziusiowych stuków puków:-)
cliford nie wiem czy coś ominęłam czy nie, ale pytam, jak się udały obchody rocznicy?
Scarletka kochana , a po kim Twój synek ma taki cięty języczek?
i jak tu zachować powagę przy takich tekstach wypływających z ust 3 latka;-)
aneta9981 nie martw się kochana, tak jak piszą mamusie, za wcześnie na regularne ruchy, dzidzi jeszcze ma mnóstwo miejsca na fikołki
koncia cellulit??? ja wolę nie analizować czy go więcej czy mniej, na razie żyję nadzieją że nie pojawią się rozstępy w większej liczbie niż za pierwszej ciąży:-( pomimo że smarowałam się kremami od samego początku i wydawałam dużo kaski na kosmetyki... teraz jak poleciła mi koleżanka smaruję się oliwką w żelu Johnsona, może ona pomoże...
Pastela jeśli chodzi o pralki to polecam LG - na sam silnik 10 lat gwarancji
mam 3 lata , na razie niezawodna, a do tego bardzo cicha
katjusza77 uważaj kochana na siebie i odganiaj wirusy wstrętne, bo Ci tą wolność zabiorą! ale zazdroszczę pokoiku dla dzidzi
nas czeka urządzenie pokoju od zera, począwszy od podłogi, poprzez ściany i sufit, ledwo co wprowadzeni do domku i całe poddasze do zrobienia, a czas ucieka... a Ty już prawie gotowa na witanie bobo w Waszym gniazdku:-)
papciorkowa oj biedna Ty z tymi dolegliwościami, szczerze współczuję! a tekst babci odjazdowy, ciekawe gdzie takie rzeczy piszą
ola.80 przykro mi że Twoja babcia odeszła:-( to strasznie smutne gdy musimy żegnać bliskich, niby wiemy że tak już jest ale tak trudno się z tym pogodzić:-(
lokata super że fryzura wyszła tak jak chciałaś i jesteś zadowolona:-) jeśli chodzi o makijaż ślubny to też nie mam pozytywnych doświadczeń, na próbnym malowała mnie jedna kobitka i byłam w miarę zadowolona, a w dniu ślubu okazało się że jej nie ma w salonie i zaczęła mnie malować inna babka, zapewniając mnie że tamta jej wszystko przekazała co i jak, w trakcie malowania jak spojrzałam w lustro to myślałam że zemdleję, makijaż był tragiczny - zwróciłam jej uwagę że żadnych czarnych kresek pod oczami nie było to mi jeszcze wpierała, że miały być i koniec, kazałam jej natychmiast to zmywać i poprawiać, potem była niemiła i mnie popędzała, gdy zaczęły mi łzawic oczy, że zaraz ma następna klientke
oczywiście zapewniała mnie że kosmetyki sa super trwałe, a ja się już świeciłam po godzinie, zanim jeszcze dotarłam do urzędu stanu cywilnego
ach jak sobie wspomnę to aż mnie skręca!
malinaa ale się obkupiłaś:-) super! ja szaleć zbytnio nie będę bo po Hanusi mam dużo ubranek i to w różnych kolorach więc na sam początek na pewno coś wybiorę zarówno dla chlopca i dziewczynki
a co będzie to nie wiemy, może 20 października się nasz dzidziuś ukaże w całej okazałości;-)
Harsharani miłych odwiedzin, i uważaj na siebie!
Fusia czasami trzeba się wyżalić, wtedy od razu lżej, a to Ci historie z tym mieszkaniem, nie wspominając o podwyżce czynszu, ten właściciel oszalał, prawie 100% więcej
właśnie przeczytałam Twój post o tym właścicielu, to co piszesz nie mieści mi się w głowie
ja z takim wariatem nie potrafiłabym żyć, co za niezrównoważony psychicznie człowiek, nie wiem w jakiej jesteście sytuacji życiowej i czy w tej chwili to w ogóle możliwe, ale ja bym szukała jakiegoś innego mieszkania, gdzie moglabym normalnie żyć!