reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki 2011

hej

u mnie mdlosci +apetyt. Niezbyt ciekawe polaczenie bo zjadlabym z checia wiele rzeczy a jak juz probuje to okazuje sie ze nie dam rady. Jem czesto mimo nudnosci i jakos sie trzymam. Ze slodkosci- dzis pozwolilam sobie na monte..... oj i jest gorzej niz myslalam, zdycham od prawie 2ch godzin....to byl bardzo zly pomysl.
dziewczyny na mdlosci mozecie rowniez brac rennie (nie tylko na zgage). U mnie, standard, niewiele pomaga, ale moze wam to cos da?

a ja wole placki ziemniaczane na ostro.Z sosem grzybowym albo same, albo taki placek po wegiersku... Ale teraz to dopiero bym sie po nich czula paskudnie.
Moj tata lubi z cukrem,mi nie smakuja.

Ja znowu narzekam,ale przez te mdlosci czuje sie do niczego :sad:
chcialabym juz moc zjesc to na co mam ochote.W sumie kij z jedzeniem, bylebym sie nadawala do zycia,a nie przez caly dzien myslala,ze zaraz zwymiotuje ;/
Oj byle do piatego miesiaca :szok: wtedy powinno przejsc....

Ostatnia edycja:
reklama
Ssabrinaa- heheh no wiem okrutna jestem ze znecam sie nad kobietami w ciąży.............
Agnes- ty urlopowiczko nie szalej tak tylko odpoczywaj!!!!!!!!!!!!!!
86ruda- na ostro ze tak powiem to ja próbowałam u kolezanki nalesników alez sie nawcinałam no!!!!!!!

ja juz najedzona i czuje ze zaraz pekne!!!!!!!!

mam pytanko .... jeszcze niedawno czulam sie non stop zmeczona moglam spac 24h/24h a teraz nagle wszystko wrocilo do normy.... a czytalam ze takie spanie bedzie mnie trzymac do 12tyg ktos cos moze wiecej wie na ten temat??

hmm, ja co prawda jestem w pierwszej ciazy wiec nie za bardzo "znam sie na temacie", ale mam tak samo - od 3 tygodnia zasypialam na stojaco, a teraz jakos wrocilo wszystko do normy :) szczerze mowiac nie zastanawiam sie dlaczego, po prostu sie z tego ciesze..

Tych mdlosci, wymiotow, zachcianek to wam dziewczyny nie zazdroszcze.. moja ciaza jak na razie "maloobjawowa" :)

Ach! dzisiaj mialam rozmowe z moja szefowa na temat mojej pracy - powiedziala ze bede pracowac maksymalnie do konca pazdziernika a pozniej mam isc na L4 :)

kamilaedi moje spanie tym razem nie jest takie złe, ale z synkiem spałam w pracy na klawiaturze taka byłam zmęczona, ale to dlatego, że zrywałam się codziennie o 5 rano!
joanka ja też czekam do 3 sierpnia i tupię już nóżkami:-)
pabella to sobie jeszcze popracujesz, ale też zostanie ci czas na dopieszczenie, relax i odpoczynek

jak klikniesz u góry ustawienia, to na pasku po lewej stronie jest edytuj sygnaturę i tam wklejasz wybrany link suwaczka

reklama
Do góry