Ja tez juz mam pierwsza wizyte u lekarza za soba miała sie odbyc dopiero w piatek ale bylam juz wczoraj bardzo bolały mnie plecy tak jest od poczatku ciazy a dodatkowo pobolewał mnie brzuch ale jest wszystko ok widziałam bijace serduszko i lekarz przepisał mi luteine zobaczymy jak bedzie. nie wiem dlaczego te plecy mnie bola a dokładnie krzyża???czy ktoras tez tak ma??Pozdrawiam serdecznie i witam nowa kolezanke
mnie tez tak brzuch boli i krzyż czuje sie czasami jak bym rodzila bo twdy miałam krzyżowe ale podobno to normalne wiec staram sie duzo lezec jak moge i za długo nie siedziec lub nie nosic ciezkiego bo to tez kregosłp obciąża................... dbaj o was ............
a tak poza tym witam nowe marcóweczki!!!!!!!!!!!!!!!!!! i serdecznie gratuluje
u nas dzis znów leje i tak ma byc do konca tygodnia brrrrrrrrrrr juz mam dosc tej pogody normalnie;-))))))))
dzis a obiad zjadłam zupe ogórkową i zagryzłam marsem mój mąz o mało co Pawika nie trzepnoł hahaah no ale co ja za to moge a teraz czuje sie taka pełna jak bym miała zaraz eksplodowac po popcornie rzecz jasna......
ide wykompac moja dziecine i poloze sie na sekunde a z mezo z pracy wroci i na kolacje gadnijcie co robie???????????????
PLACKI ZIEMNIACZANE NA SLODKO Z BITA SMIETANA!!!!!!!
pewnie wiekszosc z was powie jak to placki na śłodko a jednak............spróbujcie sa pyszne!!!!!!!