reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki 2011

Ja tez juz mam pierwsza wizyte u lekarza za soba miała sie odbyc dopiero w piatek ale bylam juz wczoraj bardzo bolały mnie plecy tak jest od poczatku ciazy a dodatkowo pobolewał mnie brzuch ale jest wszystko ok widziałam bijace serduszko i lekarz przepisał mi luteine zobaczymy jak bedzie. nie wiem dlaczego te plecy mnie bola a dokładnie krzyża???czy ktoras tez tak ma??Pozdrawiam serdecznie i witam nowa kolezanke

mnie tez tak brzuch boli i krzyż czuje sie czasami jak bym rodzila bo twdy miałam krzyżowe ale podobno to normalne wiec staram sie duzo lezec jak moge i za długo nie siedziec lub nie nosic ciezkiego bo to tez kregosłp obciąża................... dbaj o was ............

a tak poza tym witam nowe marcóweczki!!!!!!!!!!!!!!!!!! i serdecznie gratuluje

u nas dzis znów leje i tak ma byc do konca tygodnia brrrrrrrrrrr juz mam dosc tej pogody normalnie;-))))))))

dzis a obiad zjadłam zupe ogórkową i zagryzłam marsem mój mąz o mało co Pawika nie trzepnoł hahaah no ale co ja za to moge a teraz czuje sie taka pełna jak bym miała zaraz eksplodowac po popcornie rzecz jasna......:happy:

ide wykompac moja dziecine i poloze sie na sekunde a z mezo z pracy wroci i na kolacje gadnijcie co robie???????????????

PLACKI ZIEMNIACZANE NA SLODKO Z BITA SMIETANA!!!!!!!

pewnie wiekszosc z was powie jak to placki na śłodko a jednak............spróbujcie sa pyszne!!!!!!!

reklama
jeju pinka ale zachcianki :-) ja ostatnio pochłaniam pierniki w czekoladzie. a palcki ziemniaczane??!! marzę o nich!
pojechałam z m do sklepu na zakupy i myślałam, że zejdę tam, niby klimatyzacja, ale tak mi się słabo zrobiło i kręciło w głowie, że szybko musiałam uciekać. kupiłam croissanty i będę zapiekać oj mniam mniammm:tak:
harsharani a co na te plamienia lekarz? kontaktowałaś się? więcej kochana odpoczywaj;-)
anka ja miewałam bóle krzyża, ale nie zwiastowało to niczego dobrego w moim przypadku, teraz ich nie mam

Witam, wpadłam się tylko przywitać, bo mimo urlopu czasu ciągle mam mało :szok:, byłam dzisiaj u lekarza.
Wczoraj miałam pierwszy raz w ciąży (oprócz mdłości) wymioty, mam nadzieje, ze to jednorazowo:baffled:, ale apetytu nie mam w ogóle :no:

Witam wszystkie nowe mamusie i gratuluję :-)

Ale mam dzis cieżki dzień , nie dość ,że mnie ciągle mdli to jeszcze pobolewa brzuch. Człowiek zapomina jak to było, za pierwszym razem :-)

Witam was dziewczyny :-)
PINKA placuszki na słodko mniami smaka robisz nam :-D
witam wszystkie nowe marcóweczki :-) no i gratulacje :-D
Ja dzisiaj byłam w urzędzie pracy,eszystko pozałatwiane :-) nie jest zle odezwe się jutro :-D

reklama
Hej, pozdrowienia z Warszawy:-). Wczoraj umęczona podróżą z przygodami padłam jak mucha:tak::-D.Dziś odwiedziliśmy Zoo - młode zachwycone,jutro Okęcie:tak::-).
Wrócę do domciu w czwartek wieczorem to zdam relację bo na lapku niewygodnie mi się pisze:baffled::sorry2:.

Do góry