Cześć dziewczynki :-) Widzę, że większość z nas walczy z jakimiś choróbskami albo złym samopoczuciem.. Mnie, na szczęście, przeziębienie na razie omija ale od jakiegoś tygodnia zdarza się, że leci mi krew z nosa. Do tego jestem koszmarnie zmęczona - normalnie jak w początkach ciąży Chyba zrobię sobie badanie krwi, bo może mi po prostu czegoś brakuje i stąd to osłabienie? Póki co, się oszczędzam i dzisiaj pierwszy raz w życiu zwalniam się z pracy i idę trochę poleżeć w domku, a co! ;-)
A tak poza tym, to w końcu przyszło TO boskie uczucie bycia w ciąży! Normalnie zachwycam się sama sobą, hi hi
Ciekawe ile z nas będzie miało takie niespodzianki jak Ewi? Przyznam szczerze, że ja bym się nie obraziła, jakby u nas też się jajeczka "wchłonęły" Ale to głównie przez problem z imieniem dla synka - na tą chwilę jedyna opcja to Dzidziuś M...ski
A tak poza tym, to w końcu przyszło TO boskie uczucie bycia w ciąży! Normalnie zachwycam się sama sobą, hi hi
Ciekawe ile z nas będzie miało takie niespodzianki jak Ewi? Przyznam szczerze, że ja bym się nie obraziła, jakby u nas też się jajeczka "wchłonęły" Ale to głównie przez problem z imieniem dla synka - na tą chwilę jedyna opcja to Dzidziuś M...ski