reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki 2011

reklama
jeeenyyy, dziewczyny, 3 i pół godziny na ławce przed blokiem machając nogami w słońcu, z koleżanką ciężarówką - normalnie czułam się jakbym się cofnęła do dzieciństwa (ta sama koleżanka i to samo podwórko) -
JESTEM NORMALNIE NAŁADOWANA JAK BATERIA SŁONECZNA :-)

Dziewczynki ja Wam życzę miłego popołudnia, bo wpadają do mnie kozielanki na pizze to pewnie trochę zabradziażą :-)

zabradziażą? :-D chyba muszę wzbogacić mój słownik bo ja takiego słowa nie znam:-D

juz wiem:
zabradziażyć dk VIb, ~żę, ~żysz, ~aż, ~żył
pot. «zabawić gdzieś zbyt długo, zasiedzieć się gdzieś, np. w knajpie» Zabradziażył gdzieś kilka nocy.

Ostatnia edycja:
Dalej mnie muli po tych słodkościach!!!!!:-D:-D do tego walczę z roladkami:) jeszcze muszę ziemniaczyska obrać:oo2: ale sie mi nie chce!!!!!!!!!!!!

A ja od ponad godziny walcze z militarnymi zakupami dla eM i jego brata, nawybierali od 5 sprzedających krylion pozycji, a ja mam im kupić i zapłacić..
Przesyłka miała iść na brata, więc się oczywiście pomyliłam w adresie, nie tą pocztę wpisałam i musiałam dzwonić do sprzedających i udawać blondynkę ;)
Cała mokra już jestem uff.. Zawsze się boję te przelewy robić, że o zero za dużo napiszę albo zły numer konta brrr..
Ojj nie wiem jak oni mi się za ten stres i poświęcenie odwdzięczą... Asasasasasasa :D

Jeszcze tylko dwie rzeczy i mykam na grochówkę do mamuni - chyba wyczytała mi w myślach, bo ostatnio miałam ochote a nic jej nie mówiłam ;)

Czesc, witam wszystkich w wysmienitym humorze :)

Widze, ze dzis na slodko wszyscy, a ja za to jade ostro, od wczoraj. W nocy snilo mi sie pewne danie i musialam zrobic. W trakcie jedzenia myslalam, ze sie zaplacze (z racji wyzynajacej sie osemki i pekniecia w policzku chili to nie jest dobry pomysl), ale zjadlam baaaaardzo duzo tego... I zaraz jeszcze doloze sobie. Juz mnie geba boli haha.

Swoja droga to moje danie meksykanskie jest ochrzczone 'studencka bida meksykanska' poniewaz robi sie je mega szybko z mega tanich puszek, jest tego bardzo duzo i zawsze kupa ludzi to jadla. Ale pyyyyyycha.....

Malina- smacznej grochówy:):-):-):-)
A te chłopy Twoje to się nie odwdzięcza za te nerwy i stres twój:):-D:-D
Harsharani- ja sie jakiś czas temu ugryzłam w bok policzka od środka- miałam rankę i strasznie bolała. A mimo wszystko nie jestem w stanie sobie wyobrazić jak bardzo Ciebie musi bolec:-(

reklama
ze studenckiej bidy to pamietam spagetti robione z kotletow mielonych z ketchupem :D

dziewczyny slyszalam ze sa jakies - uwaga- internetowe szkoly rodzenia- ale jeszcze nie szparalam na googlach
Justysia- Tez mam prenatal HA- ale to nie sa witaminki a jedynie kwasy omega 3 ktorymi mozesz uzupelnic diete- i witaminki ktore kwasow tych nie maja ( ja stosuje bodajze pharmaton matrualle- i on ma witaminy i kwasy)
Jesli chodzi o folik- to pisalam kilka (dziesiat) postow wczesniej- ze w pozniejszej ciazy- nie jest on niezbedny a czasem nie wskazany

Do góry