H
Harsharani
Gość
prosze o wejscie na zamkniety, bo nie uwierzycie!!!!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja biore Falvit mama i w tym mam wszystko.Dziewczyny mam pytanie. Brałam do tej pory centrum materne ale mi sie juz skonczyła i jak chciałam kupić w aptece to okazało się że ją wycofali i farmaceutka powiedziała że w zamian centrum materny moze byc prenatal dha.. ale jak wrociłam do domu okazało sie ze w prenatalu nie ma nawet kwasu foliowego. Czy moze Wy tez bierzecie prenatal dha i jest ok??? czy oddzielnie kupujecie tez kwas foliowy??
hehe- M mnie nie puści tak "daleko" samej autem. Może gdybym była normalnie na chodzie a nie zależana w domku od 2 miesięcy to nie byłoby problemu. A tak to on sie boi. W sumie się mu nie dziwiemilutek- o kurka to godzinka drogi...a juz myslalam, ze nie ma tutaj nikogo z okolic...
jeahhhh....
no to kiedy na herbatke wpadasz??
![]()