reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki 2011

reklama
Dziewczyny mam pytanie. Brałam do tej pory centrum materne ale mi sie juz skonczyła i jak chciałam kupić w aptece to okazało się że ją wycofali i farmaceutka powiedziała że w zamian centrum materny moze byc prenatal dha.. ale jak wrociłam do domu okazało sie ze w prenatalu nie ma nawet kwasu foliowego. Czy moze Wy tez bierzecie prenatal dha i jest ok??? czy oddzielnie kupujecie tez kwas foliowy??

Nikusia - niezłe przeżycia wczoraj miałaś:-( I tak jak Futrzaczek napisał: jak tak można zepsuć nastrój przyszłej pannie młodej i na dodatek w ciąży:szok:
Agnes - kuruj się, póki przeziębienie nie dopadło Cię na dobre:-)

Dziewczyny mam pytanie. Brałam do tej pory centrum materne ale mi sie juz skonczyła i jak chciałam kupić w aptece to okazało się że ją wycofali i farmaceutka powiedziała że w zamian centrum materny moze byc prenatal dha.. ale jak wrociłam do domu okazało sie ze w prenatalu nie ma nawet kwasu foliowego. Czy moze Wy tez bierzecie prenatal dha i jest ok??? czy oddzielnie kupujecie tez kwas foliowy??
Ja biore Falvit mama i w tym mam wszystko.

Nikusia- musisz się kierować w stronę Żywca:-) żeby do mnie dojechać :-D mieszkam od niego 5km:)

Katka ale to tylko drzewo ;) Bez paniki! Pomyśl za to jak mu było u Was przyjemnie - każdy ma swoje 5 minut i sajonara ;)

Nikusia w tym roku święta będą cudowne i niezapomniane, ostatnie we dwoje, ale już jakby we troje :D Będzie bosko!!
Ale numer z tym salonem, dobrze, że ich zje***aś, niech nie lekceważą klienta!!

Agnes nie daj się choróbsku!!

Ja też słyszałam, że Falvit jest najlepszy, a jutro spytam ginka co mam zacząć brać :D Bo ja od 5ego do 15ego łykałam dupka i kwasik od dawna, a teraz tylko kwasik, no i chcę spytać o dobre witaminki na jesień :D

Witam w ten pochmurny dzionek:-)
Justysia ja tez mam zalecony Centrum materna i juz w kilku aptekach usłyszałam ze jest chwilowo wycofany bo był bład w ulotce.Jeszcze nic innego oprocz Foliku nie brałam bo dopiero teraz jak byłam na wizycie to mi ginek zalecił ta materne ale chce dzis do niego zadzwonic zapytac co kupic w zamian.
Nikusia ale babsko wstretne,naslemy na nia myszy;-)
Katjusza pomalutku,bez pospiechu :-D,ja niby moge chodzic ale musze miec obstawe(ze wzgledu na omdlenia) i własciwie to jestem uziemiona bo nie chce ciagle kogos prosic o opieke jak mam gdzies isc wiec chodze tylko po osiedlu i do sklepu,po drugiej stronie ulicy i jak z niego wracam to jakbym jakis maraton zrobiła;-)
Co do swiat to w zeszłym roku robilismy u siebie pierwszy raz,nawet fajnie było bo tak to zawsze musimy w jeden dzien obskoczyc moja mame i tesciow.
Juz widziałam znicze w marketach wiec za pare tygodni juz beda ozdoby choinkowe;-)
Miłego dnia robaczki:-)

futrzakowa, magdzior- haha...jednak moga...nie wiem czy, gdybym w ciazy nie byla, czy taka reakcje bym miala...ale jestem i mam:-D:-D

malina- a To moje pierwsze swieta sam na sam z moim:-):-)

milutek- o kurka to godzinka drogi:szok::szok:...a juz myslalam, ze nie ma tutaj nikogo z okolic...:cool2::cool2::cool2::cool2:jeahhhh....:D:D no to kiedy na herbatke wpadasz??:-D

ola-no fakt nie odmawia sie kobieta w ciazy...bo cos z myszami...ale nie znam tego dokladnie heheh

Ostatnia edycja:
reklama
milutek- o kurka to godzinka drogi:szok::szok:...a juz myslalam, ze nie ma tutaj nikogo z okolic...:cool2::cool2::cool2::cool2:jeahhhh....:D:D no to kiedy na herbatke wpadasz??:-D
hehe- M mnie nie puści tak "daleko" samej autem. Może gdybym była normalnie na chodzie a nie zależana w domku od 2 miesięcy to nie byłoby problemu. A tak to on sie boi. W sumie się mu nie dziwie:)

Do góry