reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki 2011

reklama
jakie pomysły na obiadek dziewczyny poza naleśnikami??

ja będę dziś lub jutro robiła pizze:-) kupię spód (bo chyba nie chce mi się robić) i nafaszeruję wszystkie dodatki na wierzch:-D i będzie pychota:-D

aaa ...zapomniałam...to jutro będzie...bo chodzi z amną kurczak pieczony;-D i mój M powiedział ze koło jego pracy stoją z rożnem... to kupi kurczaka:-D yeye...zrobię tylko suróweczkę:-D a na deser RAFAELLO - mam taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaka ochotę!

A ja na tiki-taki...... mogłabym jeść garściami ;) chyba nie wytrzymam i pojadę do sklepu :/

A te babeczki, które są bliżej 5 miesiąca - myślałyście już o szkole rodzenia??
Kiedy tam trzeba zadzwonić, żeby się zapisać??
Ile u Was kosztuje??

U mnie na obiadek wczorajsze spagetti ;-)
Futrzaczku ja miałam kiedys znajoma ktora miała takie stoisko z kurczakami z rozna tyle mi naopowiadała ze nigdy w zyciu bym nie tkneła tego ;-) ale zycze smacznego :-)
A zapomniałam sie pochwalic,wczoraj M zamowił mi na alegro spodnie ciazowe ale sie ciesze:-D,mam tylko nadzieje ze beda dobre,musiałam wziasc L bo te wszystkie jeansy sa strasznie waskie w udach.
A ja wcinam Akuku zelki nadziane:-)
Malinka myslałam juz własnie o szkole ale ja nic nie wiem na ten temat,gdzie,kiedy i ile to kosztuje.
Chyba pojde tam gdzie bede rodzic,podobno tak najlepiej bo wtedy nie ma rozbieznosci w ''nauce'' ze szkoły a poleceniami połoznych w czasie porodu.

Ostatnia edycja:
reklama
co do szkoły rodzenia to najlepiej zadzwonić i wywiedzieć się bo różnie ze szkołami jest: jedne organizuja spotkania jak uzbiera się grupka chętnych..inne maja po prostu spotkania co tydzień i można przyjść kiedykolwiek... mi ginek powiedział że koło 30tyg ... ale mi się wydaje że to dużo za późno ... :-D będe pewnie dzwoniła do upatrzonej szkoły pod koniec miesiąca by się wszystkiego wywiedzieć:-) ... wiem że szkoła do której chodziła moja kumpela kosztowała 270zł ... inna chodziła z nfz- bezpłatnie... ja na bank będę chodziła do szkoły rodzenia gdzie są położne ze szpitala w którym chcę rodzić:-) to moje główne kryterium:-)

ola
- jak zjem raz na 5 lat to mi się nic nie stanie...:-D to tak samo jakby nie jeść parówek, pasztetów czy jedzenia w niektórych barach czy restauracjach... :-D a czasem po prostu ma się ochotę i koniec:-D

Do góry