reklama
Pomyśle, pomyśleTo niech Cię położy do auta na tylne siedzenie i zawiezieA u Niki też możesz na leżąco pić herbatkę
![]()
nikusiazory
Fanka BB :)
hahah...Malinka ma racje
to sie z moim kajs wypusci
tez by mu sie przydalo gdzies wyskoczyc
...

kasienka77
jakie pomysły na obiadek dziewczyny poza naleśnikami??
futrzakowa
yea! to ja!
jakie pomysły na obiadek dziewczyny poza naleśnikami??
ja będę dziś lub jutro robiła pizze:-) kupię spód (bo chyba nie chce mi się robić) i nafaszeruję wszystkie dodatki na wierzch

aaa ...zapomniałam...to jutro będzie...bo chodzi z amną kurczak pieczony;-D i mój M powiedział ze koło jego pracy stoją z rożnem... to kupi kurczaka

A ja na tiki-taki...... mogłabym jeść garściami
chyba nie wytrzymam i pojadę do sklepu :/
A te babeczki, które są bliżej 5 miesiąca - myślałyście już o szkole rodzenia??
Kiedy tam trzeba zadzwonić, żeby się zapisać??
Ile u Was kosztuje??
A te babeczki, które są bliżej 5 miesiąca - myślałyście już o szkole rodzenia??
Kiedy tam trzeba zadzwonić, żeby się zapisać??
Ile u Was kosztuje??
kasienka77
ja robie chyba zupe a'la spagetti
U mnie na obiadek wczorajsze spagetti ;-)
Futrzaczku ja miałam kiedys znajoma ktora miała takie stoisko z kurczakami z rozna tyle mi naopowiadała ze nigdy w zyciu bym nie tkneła tego ;-) ale zycze smacznego :-)
A zapomniałam sie pochwalic,wczoraj M zamowił mi na alegro spodnie ciazowe ale sie ciesze
,mam tylko nadzieje ze beda dobre,musiałam wziasc L bo te wszystkie jeansy sa strasznie waskie w udach.
A ja wcinam Akuku zelki nadziane:-)
Malinka myslałam juz własnie o szkole ale ja nic nie wiem na ten temat,gdzie,kiedy i ile to kosztuje.
Chyba pojde tam gdzie bede rodzic,podobno tak najlepiej bo wtedy nie ma rozbieznosci w ''nauce'' ze szkoły a poleceniami połoznych w czasie porodu.
Futrzaczku ja miałam kiedys znajoma ktora miała takie stoisko z kurczakami z rozna tyle mi naopowiadała ze nigdy w zyciu bym nie tkneła tego ;-) ale zycze smacznego :-)
A zapomniałam sie pochwalic,wczoraj M zamowił mi na alegro spodnie ciazowe ale sie ciesze

A ja wcinam Akuku zelki nadziane:-)
Malinka myslałam juz własnie o szkole ale ja nic nie wiem na ten temat,gdzie,kiedy i ile to kosztuje.
Chyba pojde tam gdzie bede rodzic,podobno tak najlepiej bo wtedy nie ma rozbieznosci w ''nauce'' ze szkoły a poleceniami połoznych w czasie porodu.
Ostatnia edycja:
reklama
futrzakowa
yea! to ja!
co do szkoły rodzenia to najlepiej zadzwonić i wywiedzieć się bo różnie ze szkołami jest: jedne organizuja spotkania jak uzbiera się grupka chętnych..inne maja po prostu spotkania co tydzień i można przyjść kiedykolwiek... mi ginek powiedział że koło 30tyg ... ale mi się wydaje że to dużo za późno ...
będe pewnie dzwoniła do upatrzonej szkoły pod koniec miesiąca by się wszystkiego wywiedzieć:-) ... wiem że szkoła do której chodziła moja kumpela kosztowała 270zł ... inna chodziła z nfz- bezpłatnie... ja na bank będę chodziła do szkoły rodzenia gdzie są położne ze szpitala w którym chcę rodzić:-) to moje główne kryterium:-)
ola - jak zjem raz na 5 lat to mi się nic nie stanie...
to tak samo jakby nie jeść parówek, pasztetów czy jedzenia w niektórych barach czy restauracjach...
a czasem po prostu ma się ochotę i koniec

ola - jak zjem raz na 5 lat to mi się nic nie stanie...