reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki 2011

reklama
dobranocka kochane
Bosa zacznij bardziej dbać o siebie kochana i oszczędzaj się, bo widzisz jak się dzidzia buntuje:):) od razu przypomina, kto jest tutaj najważniejszy;) nie miej sobie za złe, że czasem brakuje ci sił. ciąża rządzi się innymi prawami;)

Dziewczyny wpadam wam tylko zyczyc milej nocki no i slodkich snow :-D i przyjemnego porannego wstawania ;-) brak czasu dzisiaj na cokolwiek,sprawy urzedowe i rachunkowe.
Dobranoc brzuchatki odezwe sie jutro ;-) :-D

Cześć Pączki :D

Tak późno a Wy jeszcze śpicie??
Ja już zdążyłam zaliczyć krwiopijców i zakupy :D Na obiad będą naleśniki!

Wcale nie dla chłopca Ana, starałam się wybierać unisex.. No ale może jutro już będziemy wiedzieć!! :D

Witam wszystkie marcóweczki

Jak tam Wasze smopoczucie z rana?? Mnie pobolewa brzuch ,mam nadzieję,że odpoczynek i nospa pomoże.Moja Ola ma anginę ropną boję się że ja też się zarażę.Już po śniadanku;-)były parowki cielęce

Zaczynam 5 miesiąc jupi!! :D

Jak piaty?
a to sie nie tak liczy?
0 - 4,5 tydzień - pierwszy miesiąc
4,5 - 9 drugi
9 - 13,5 trzeci
13,5 - 18 czwarty
18 - 22,5 piąty
22,5 - 27 szosty
27 - 31,5 siodmy
31,5 - 36 ósmy
36 - 40 dziewiąty

Dziewczyny, czy Wy czujecie juz cos w brzuchu? Mnie wczoraj polaskotalo cos wieczorem. Normalnie az sie przestraszylam. Dzis rano nie moglam spac i tak lezalam, a tu znowu z boku takie mizianie. Wzielam ksiazki, ktore dostalam od poloznej i wyczytalam, ze faktycznie w 16 tygodniu moge juz czuc ruchy dziecka :) jeju, w koncu zaczynam czuc, ze jestem w ciazy ;)
Waga z rana mnie troche podlamala, bo 3 kg na plusie.... Ale wczoraj zezarlam ciastko karmelowe (Szkotka mi przyniosla i chciala mnie bic, bo nie chcialam wziac), a potem 2 lody... Dzis juz bede grzeczna. Cukinie zrobie z pomidorami.

Mdlosci minely. Co za ulga!!!!
Dzis papiez w Glasgow i college zamkniety, sasasasa! Wiec mam offa :D zrobie ruskie dla J. bo dzis 3 dzien z kolei ma nadgodziny

Ostatnia edycja:
Heja Kobitki

ja już też NA NOGACH :-) wskoczyłam dziś w moje new ciążówki i mam plana - PÓJDĘ NA SPACER - DO PIEKARNI NA DRUGĄ STRONĘ ULICY haha - SAMA oooooooo!!!!! a wracając zasiądę na ławce w ogródku przed blokiem!!! mrrrrrrrrrrr..... ale radocha, jenyyyyyy!!! :-);:-):-):-)

Ostatnia edycja:
reklama
Heja Kobitki

ja już też NA NOGACH :-) wskoczyłam dziś w moje new ciążówki i mam plana - PÓJDĘ NA SPACER - DO PIEKARNI NA DRUGĄ STRONĘ ULICY haha - SAMA oooooooo!!!!! a wracając zasiądę na ławce w ogródku przed blokiem!!! mrrrrrrrrrrr..... ale radocha, jenyyyyyy!!! :-);:-):-):-)

No to dla mnie :szok::szok::szok:--:-) tylko pamiętaj wszystko spokojnie- pomyśl ze masz 70 lat :-):-) ja tak cały czas mysle i do tego sie stosuje- puki co nic nam się nie dzieje:)i mam nadzieje ze do szpitala już nie pójdziemy:-):-). Naprawdę taki styl życia dużo daje:)

Do góry