reklama
futrzakowa
yea! to ja!
a jak ja nie mam zadyszki, to myślicie, że ze mną coś nie tak:/?
myślę że wszystko z tobą dobrze

Ruda- trzymam kciuki żeby wizyta była owocna
:-):-) i pamiętaj nie denerwuj się- bierz głębokie wdechy- będzie dobrze

Futrzaczek- a Ty znowu o tych Świętach
:-) Robisz nam zachcianki których nie możemy mieć JUŻ jak inne rzeczy

Przez Ciebie zaczynam myśleć o białych górach i takim widoku z okna..

P.s. co do wchodzenia po schodach to tak samo miałam wczoraj u mamy. Weszłam tylko żeby jej coś przekazać- pokonując kilkanaście schodów a ona do mnie- czy ja biegłam i żebym usiadła bo nie mogłam powietrza złapać a miedzy wdechami jeszcze chciałam do niej mówić- tylko na mnie nakrzyczała ze jej tu zaraz zemdleje z niedotlenienia.

Futrzaczek- a Ty znowu o tych Świętach

Przez Ciebie zaczynam myśleć o białych górach i takim widoku z okna..

P.s. co do wchodzenia po schodach to tak samo miałam wczoraj u mamy. Weszłam tylko żeby jej coś przekazać- pokonując kilkanaście schodów a ona do mnie- czy ja biegłam i żebym usiadła bo nie mogłam powietrza złapać a miedzy wdechami jeszcze chciałam do niej mówić- tylko na mnie nakrzyczała ze jej tu zaraz zemdleje z niedotlenienia.

futrzakowa
yea! to ja!
Milutek - tylko nie mów że to twój widok z okna!
Tak Kochana- ze sypialni. Pierwsze zdjęcie z mojego domku jakie zrobiłam i to jeszcze telefonemMilutek - tylko nie mów że to twój widok z okna!
hej dziewczyny
wy to jak zwykle z samego rana, bladym świtem zaczynacie.....
Milutek zazdroszczę ci takiego widoku...mmmmmmm... lubię góry, choć nieczęsto jeżdżę. chciałam w tym roku, ale K. nie dostał urlopu, więc się nie udało. on się śmieje, że i tak bym po górach nie pochodziła, bo ja na 1 piętro ledwo włażę
)))))))))
Buuuuziiiioooleeeee i miłego dnia
wy to jak zwykle z samego rana, bladym świtem zaczynacie.....
Milutek zazdroszczę ci takiego widoku...mmmmmmm... lubię góry, choć nieczęsto jeżdżę. chciałam w tym roku, ale K. nie dostał urlopu, więc się nie udało. on się śmieje, że i tak bym po górach nie pochodziła, bo ja na 1 piętro ledwo włażę
Buuuuziiiioooleeeee i miłego dnia
Dziewczyny jak którejś się podoba to pakować walizkę i przyjeżdżać na wakacje:-):-).
Ja kocham miejscowość w której mieszkam za jej spokój
i klimat- no dobra dam wam bliższe namiary gdzie to takie widoki mam z okna. Mieszkam 800m od rodzinnego domu Brodki
:-):-)
Ja kocham miejscowość w której mieszkam za jej spokój
futrzakowa
yea! to ja!
ja uwielbiam góry...a za taki widok z okna oddałabym chyba życie... :-) cudowny! jak dzidzia podrośnie to już wiem gdzie przyjadę na parę dni
hehe ;-) oczywiście w zamian zapraszam nad morze 

reklama
Ja naprawdę nie żartujeja uwielbiam góry...a za taki widok z okna oddałabym chyba życie... :-) cudowny! jak dzidzia podrośnie to już wiem gdzie przyjadę na parę dnihehe ;-) oczywiście w zamian zapraszam nad morze
![]()
a nad morze mogłabym się spakować w ciągu 5 min