reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki 2011

reklama
Ruda- trzymam kciuki żeby wizyta była owocna:):-):-) i pamiętaj nie denerwuj się- bierz głębokie wdechy- będzie dobrze:):tak::tak:

Futrzaczek- a Ty znowu o tych Świętach:):-) Robisz nam zachcianki których nie możemy mieć JUŻ jak inne rzeczy:):-D
Przez Ciebie zaczynam myśleć o białych górach i takim widoku z okna..

20100205117.jpg

P.s. co do wchodzenia po schodach to tak samo miałam wczoraj u mamy. Weszłam tylko żeby jej coś przekazać- pokonując kilkanaście schodów a ona do mnie- czy ja biegłam i żebym usiadła bo nie mogłam powietrza złapać a miedzy wdechami jeszcze chciałam do niej mówić- tylko na mnie nakrzyczała ze jej tu zaraz zemdleje z niedotlenienia.:baffled:

w ciąży z Piotrusiem byłam flakiem, a w tej np wczoraj poszłam z chłopakami na spacer, lecieli za mną i krzyczeli: mama, co ty tak pędzisz;) a ja nie odczułam tego biegu..

hej dziewczyny
wy to jak zwykle z samego rana, bladym świtem zaczynacie.....

Milutek zazdroszczę ci takiego widoku...mmmmmmm... lubię góry, choć nieczęsto jeżdżę. chciałam w tym roku, ale K. nie dostał urlopu, więc się nie udało. on się śmieje, że i tak bym po górach nie pochodziła, bo ja na 1 piętro ledwo włażę :))))))))))

Buuuuziiiioooleeeee i miłego dnia :)

Dziewczyny jak którejś się podoba to pakować walizkę i przyjeżdżać na wakacje:-):-).
Ja kocham miejscowość w której mieszkam za jej spokój:)i klimat- no dobra dam wam bliższe namiary gdzie to takie widoki mam z okna. Mieszkam 800m od rodzinnego domu Brodki:):-):-)

ja uwielbiam góry...a za taki widok z okna oddałabym chyba życie... :-) cudowny! jak dzidzia podrośnie to już wiem gdzie przyjadę na parę dni:-D hehe ;-) oczywiście w zamian zapraszam nad morze :-D

reklama
ja uwielbiam góry...a za taki widok z okna oddałabym chyba życie... :-) cudowny! jak dzidzia podrośnie to już wiem gdzie przyjadę na parę dni:-D hehe ;-) oczywiście w zamian zapraszam nad morze :-D
Ja naprawdę nie żartuje:)ZAPRASZAM:):) Mam cały domek do Waszej dyspozycji- puki co to jesteśmy w nim sami a mamy 4 pokoje także naprawdę- mentalność ludzi tu taka jest że drzwi zawsze dla znajomych są otwarte. Górale są gościnni:)

a nad morze mogłabym się spakować w ciągu 5 min:)hihihihii

Do góry